mohican Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Pa onako Termin "najbolji" u wowu je postao missused ... Vise ne mozes ni za nihilum da kazes da su najbolji pve gild jer zajedno sa blizzardom testiraju sve nove instance pre svih ostalih i kako su onda oni najbolji kad znaju i uvezbali su sve taktike unapred? Tako da ona izjava gore ima smisla samo ako si mislio na gear, a u tom slucaju je jako tjorav server. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 odnosi se na ljude koji : nemaju -15 godina nisu zaostali znaju klasu koju igraju znaju klase protiv kojih igraju ne prave glupe greske ne pisu caps locku, ne koriste XD kao svaku drugu rech i ne ponasaju se ne ozbiljno kad ne treba kada se ispune ti zahtevi mogu da kazem za nekog da je imba igrach samo toliko realno ne mora da bude nista specijalno samo da nije retard a posto takvih ljudi ima 20% u wowu onda mogu da kazem za nekog da je najbolji u svojoj klasi ili cemu god oces eto na to sam mislio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ja sam onda imba igrač i 20ak ljudi iz moje friends liste. Ali, ne slažem se, mislim da su to igrači koji padaju pod kategoriju "normalni", "pouzdani" ili "dobri". Imba igrači su kreativci, koji od nemogućeg prave moguće ili koji menjaju stvar ili nose grupu, a to je naročito izraženo u PvP-u, kada treba kontrirati ili onemogućiti, e to su imba igrači. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 odnosi se na ljude koji : nemaju -15 godina nisu zaostali znaju klasu koju igraju znaju klase protiv kojih igraju ne prave glupe greske ne pisu caps locku, ne koriste XD kao svaku drugu rech i ne ponasaju se ne ozbiljno kad ne treba kada se ispune ti zahtevi mogu da kazem za nekog da je imba igrach samo toliko realno ne mora da bude nista specijalno samo da nije retard a posto takvih ljudi ima 20% u wowu onda mogu da kazem za nekog da je najbolji u svojoj klasi ili cemu god oces eto na to sam mislio Najbolji paladin sa kojim sam ja imao chast da igram je imao 14 godina i negde u toku naseg igranja je napunio 15 ja mislim. I to najbolji ne po ovim gore tvojim standardima nego po ovim koje je lurdu naveo Imba igrači su kreativci, koji od nemogućeg prave moguće ili koji menjaju stvar ili nose grupu, a to je naročito izraženo u PvP-u, kada treba kontrirati ili onemogućiti, e to su imba igrači. ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Imba igrači su kreativci, koji od nemogućeg prave moguće ili koji menjaju stvar ili nose grupu, a to je naročito izraženo u PvP-u, kada treba kontrirati ili onemogućiti, e to su imba igrači. ko me zvao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) @ kili haha :D Edited November 13, 2007 by Manda- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts