Kole' Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 ma stipsa si STEKARO!!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 ma ti si strashan :* :* odmah da napomenem za sve, nisam ja neki smeker samo mnogo volim zene :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 mogao bi pesma da se ugleda na tebe :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Radni: ustajanje 7:00 > dorucak, kafa posao 08:30-16:30 posao, u toku posla i kasnije odlazaka do drugog posla u kancelariji i pisanje tuzbi, zalbi... kuca oko 19:00 > rucak - trcanje (svaki dan 5km) i vezbe, ondak neka serijica (house ftw) i spavanje oko 01:00. Neradni: ustajanje 07:00 > dorucak trcanje 08:15 > ko hoce moze sa mnom svaki vikend ovo vreme na terenima na Bez. kosi (Kole, Koyote...ja bih se osetio prozvanim na vasem mestu) citanje do rucka, onda nap, pa uvece neki ficka sa drustvancetom... Idealni: hm...vise ne posedujem dovoljno maste da bi bilo sta sagledavao kao idealno... Ali sigurno bi tu bilo mesta za heterosexualni ritual parenja, gledanje nekog filma, neka fina klopa, dobar basket, cokoladna torta sa casom crnog vina za kraj dana... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 (edited) neradni mi se dele na 2 vrste - stond i akcija dani ali detaljniji raspored cu napisati za neko vreme :( u principu kapiram da ja ne mogu nikada da imam neku ustaljenu shemu, takva sam Edited November 15, 2007 by Dz Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ustajanje u 8 ujutru za fax od 2 do 3-4 teretana onda kuci na streb i drk do 9 tad napolje ili u grad ili ribi pa do 2-3-4 vikendom sve isto samo sto ustanem u 12 i izlazak je do 5-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 !!! probudila se u 13...ustala jedva...spakovala nargilu i sony i pravac kod ivana.... raspadali se do 8 od zachinjene nargile, sonyja i californication-a... otishla kuci... u pola 12 se nashla sa ivanom u daliju i raspali se od alkohola... elem lepo smo se vratili domu svom :) SJAJAN DAN :D morali bi ponoviti ;) Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts