Diego Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 trebas dodati fps_max 131 (ili vishe) + developer 1 kako bi igra bila malko sporija i davala utisak gravitacije i lakseg "letenja" majke mi Nevenke sta prozivate leecha :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Bozhe mili, shta vi serete, dajte mi normalan server i sve cu da vam odradim. Na KGB serveru ne mozhe da se popne na planinu desno zato shto je blokiran kamion tako da ne lupaj. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ja mogu da napravim klip kako "fast rush cat" catwalk kao t na dust2. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Bozhe mili, shta vi serete, dajte mi normalan server i sve cu da vam odradim. Na KGB serveru ne mozhe da se popne na planinu desno zato shto je blokiran kamion tako da ne lupaj. pa to je za tebe blokiran,jer znaju da si ciganstura,pa bi ga sigurno ukrao kad bi odblokirali... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 sve se moze kad se hoce Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
turshija Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 rece expert mislio sam na opusteno preskakanje bez skoro bilo kakvog strejfa ... znaci lik nijedan strafe skoro nije uradio a preskocio je ... gde to ima ? a ostali flameri mozete da mi se napasete guznih dlaka ko magarac rosne trave ... hvala lepo (ovo gore se odnosi samo na one koji flamuju) Pa realno i treba da mu lupi get down kad ne zna lik sta prica. a sta to tacno ne znam sta pricam ? objasni ili se teraj ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 kako se lik prijavljuje,BRKOVI ARE BACK IN TOWN ! :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 mislio sam na opusteno preskakanje bez skoro bilo kakvog strejfa ... znaci lik nijedan strafe skoro nije uradio a preskocio je ... gde to ima ? a ostali flameri mozete da mi se napasete guznih dlaka ko magarac rosne trave ... hvala lepo (ovo gore se odnosi samo na one koji flamuju) a sta to tacno ne znam sta pricam ? objasni ili se teraj ... brate jednostavno seres ko zmaj, nista od onog sto si pisao nema veze sa vezom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 developer 1 ima veze sa vezom ;D udji na kreedz server sa developer 1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 (edited) realno smarate choveka. jeste se chovek malo raspisao, ne valja to na RURu :) ali ipak niko od vas nije rekao shta to nije u redu "nista nema veze sa vezom" nije nikakvo objasnjenje uzdravlje, inache clip is sick Edited November 10, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 ja nevidim ovde sta je neizvodljivo ovo su bre standardni skokov....... predjete ceo kz_cell_block_hard i mocicete sve ove skokove izvesti :D:D Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Ma sve je laganica! :D nema chitova, koji crni developer i fps max :D lol meni je bre na kompu fps i onako ogranichen na 70 pa vecinu onih skokova odradim :P jujuju! i to na tastaturi, bez tochkitja! 200 evra oma da mi date i pokazhem vam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 a jel za te pare dobijem i autogram? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Autogram ako te zna od ranije, a ako te prvi put vidi moras da doplatis jos 100 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 a jel za te pare dobijem i autogram? show little respect bitch! ipak tjira(twidzaaa) zbori,ne neki papan! :D Cigolino <3 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 (edited) hocu da skachem bez obzira shto neznam da pucam ali da pokazem u selo kod ujka luje ko je glavni skakach (shahovskim zargonom recheno ). bio je jedan lik(umro proshlog veka ) snimio demo kako preskache u cbbl-e teroristichku bazu prestrejfuje onaj visoki deo iz 4 poteza,u obichnom dustu chovek pokazuje svoju boles,ne realno ali opet izvodljivo,napisao je chak i formulu(ma koliko to delovalo petardirano) kako da se izvede pravi strejf,kako mish treba pod kojim stepenom da se pomera chinimi se da je ishlo 90 o,90 o,45 o,45 o i u datom trenutku skontate da lik leti,nerealno...ne bitno,ne zelim da posle nedelju dana vezbanja patim od epilepsije! @tema:Ovaj film nije losh,najvishe me je odushevilo u siege onaj strejf ispod mosta,alal vera ps:smorio sam se nemogu da nadjem taj demo da vam svaki skok presedne Edited November 11, 2007 by twisted system Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Ma dobijesh autogram i za dz leshko :P cartmanche mambljaaaaaaa!!!! I naravno: NO RESPECT to anybody! :D to ti je glavno pravilo u CS! :) tako da je leshko u pravu, ali si ti Deki vishe u pravu, hahahahahaha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 hehehehe,mi cigani smo uvek u pravu :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyk Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Fini skokowi..Swidja mi se movie.. Swi owi skokowi su moguci uz dosta wezhbe..tako daaa..shadaaap nobowi :P GJ man ! Quote dAJK d-.-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Bozhe mili, shta vi serete, dajte mi normalan server i sve cu da vam odradim. Na KGB serveru ne mozhe da se popne na planinu desno zato shto je blokiran kamion tako da ne lupaj. Sta si se uhvatio za pub, cw je clean := Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 lol spamer, ozivljava topic ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 n1 za onaj skok ispod mosta Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 gj...nekoliko skokova su n1...gj!! Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 extra filmic,muzika uzas,morao sam da smanjim zvuk,tj ugasim zvucnike :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 lol spamer, ozivljava topic ^^ hahahah ja vidim nesto mi ne stima kako bre 3 strane ovoga a ja nisam to video :D nisam ni gledao datume... omg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts