viljuska Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ne bih se bas slozio da su dijalozi masterwork, jer wiki style tekst bas i nije dijalog :), ali da su u principu majstorski napisani, pogotovu dijalog sa Vivecom, stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Igra je vrh.Samo da su na upustvima malo poradili ..samo malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 ne bih se bas slozio da su dijalozi masterwork, jer wiki style tekst bas i nije dijalog :), ali da su u principu majstorski napisani, pogotovu dijalog sa Vivecom, stoji Pa dobro to sam mislio, da su dobro napisani. I najpreteranije mi je sto na kraju uopste ne mozes za sigurno znati sta se odigralo u crvenoj planini posto je Nerevar pobedio Dwemere, da li je tu Dagoth Ur ispao izdajica ili su ovi iz Tribunala optuzili Dagotha zbog licne koristi. Ima dva papira koji objasnjavaju te dogadjaje, jedne je napisao Vivec a druge verni vojnik od Nerevara koji je posle otisao da zivi sa Ashlenderima. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) pa ono, od ta 2 papira koje dobijes u vivecovoj palati sasvim dobru predstavu dobijes sta se desilo :) sem za nestanak dwemera, ali imas na imperial library sajtu kompilaciju svih poznatih cinjenica, ali deluje mi da su u bethesdi namerno ostavili to otvoreno da bi mogao sam igrac da dodje do nekog svog odgovora. inace cela ta frka oko red mountaina, nestanka dwarfova, divine artifakata, misterija koja okruzuje te dogadjaje i nacin na kojih dolazis do informacija (laznih i istinitih) mi je verovatno najbolja pozadinska prica ispricana u bilo kom rpgu, sem mozda planescapove. ne znam kako su ljudi koji su uspeli da naprave nesto tako mastovito, i tako originalan i razvijen svet, uspeli da izbace sranje zvano oblivion. Edited November 16, 2007 by viljuska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Damn it, terate me da instaliram igru ponovo a ne bih smeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 haha, meni stoji instalirana vec tacno 5 godina, ne usudjujem se da je izbrisem jer imam previse modova koje posle ne bih mogao nikako nabaviti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Haha, ja nikad nisam koristio nikakve modove, nekako mi ne ide da narušavam opštu harmoniju audio-video-quest elemenata u igri :D Nego kad reče ne znam kako su ljudi koji su uspeli da naprave nesto tako mastovito, i tako originalan i razvijen svet, uspeli da izbace sranje zvano oblivion. e zato sam ja pričao kako se Bethesda ne sme pljuvati, jer kakvo god sranje da naprave u budućnosti, dali su nam Morrowind i zbog toga imaju moj večni rispekt i zahvalnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 (edited) Ja sam pre jedno 4 godine nasao brutalan sajt sa svim mogucim i najboljim modovima za Morrowind, medjutim zaboravio sam kako se zove znam samo da je imao oker pozadinu. I nisam namerno mnogo toga instalirao da ne bih kvario atmosferu, ali recimo imao sam onaj sto poboljsava teksture pa grafika izgleda malo bolje, i onaj sa novim stvorenjima, cisto da se malo obogati wildlife. A inace, jedino sto me iritira u igri su one jebene ptice i njihov krik. Znaci idem i samo odjednom mi se prodere iznad glave. I svuda ih jebeno ima. Edited November 16, 2007 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) A inace, jedino sto me iritira u igri su one jebene ptice i njihov krik. Znaci idem i samo odjednom mi se prodere iznad glave. I svuda ih jebeno ima. hehehehe Ja imam alergijsku reakciju na njih. Najjace je kad te sevaju od gore , a ti se okreces ko retard i nista ne vidish a one tacno iznad tebe :P Ili kad iskljucis zvuk a onda KVEKKK , scrka odma sada odma! Ali dobro kad uzmes Ring Of Knajjit onda ko da ih i nema. Edited June 29, 2011 by HitCrit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Ja sam pre jedno 4 godine nasao brutalan sajt sa svim mogucim i najboljim modovima za Morrowind, medjutim zaboravio sam kako se zove znam samo da je imao oker pozadinu. verovatno je to bio morrowind summit, ali u medjuvremenu je "odkupljen", zaglupljen, promenjena mu je uprava, izbaceni inteligentni modovi i sada se zove planetelderscrolls.gamespy.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 hehehehe Ja imam alergijsku reakciju na njih. Najace je kad te sevaju od gore , a ti se okreces ko retard i nista ne vidish a one tacno iznad tebe :P Ili kad iskljucis zvuk a onda KVEKKK , scrka odma sada odma! Ali dobro kad uzmes Ring Of Knajjit onda ko da ih i nema. werd jebeni! Jos kad igras iz prvog lica, oduzmes se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Nije valjda da igraš iz trećeg lica? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 oops? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 Ja uvek igram iz prvog lica, stisnem tab samo kad ocu da vidim kako mi stoji neki novi item, ili da malo parim oci na nabudzenosti chara. Btw, jel daje nesto veci value soul gemu od Golden Sainta (80k) ? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) Nema, ima isto sa Ascended Sleeperom.. ... ... I dosta vise, jebite se, jos mi samo treba ta muka da ponovo zaigram Morrowind, ovaj put sa orkom u znaku lady, i da satirem:-) Edited November 16, 2007 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Lady je za fajtera odličan znak :) ali brate ozbiljno, danas sam jedno triput krenuo ka kutiji, i reko' "NE!" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 (edited) Lady je za fajtera odličan znak :) ali brate ozbiljno, danas sam jedno triput krenuo ka kutiji, i reko' "NE!" :D Ja sam bio poceo pre jedno 2 nedelje sve u fazonu "ala mi se igra,ovaj wow smorio sa grindom , daj malo slobode i nekakve price itd " Napravim Wood Elfa strelca , i doguram ga do 25lvl za jedno 2-3 dana , sa sve skillovima i Archmasterom u Fighter's Guild + postao sam House Father ili kako vec , kod Redoranaca. I onda se pocelo sve vracati.5 likova na 65+lvl-u koje sam odigrao , clanstvo u svim ama bash svim frakcijama .. samo sto bog nisam postao,spell master , melee master itd... I odma sam izasao iz igre i izbrisao.Naravno sacuvao sam save-ove :D Ne brini.Ako si se izigrao pre brzo ces se zamoriti.Jbg jednom se igra Morrowind. Edited November 16, 2007 by HitCrit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 Lady je po meni dobro za sve i svja osim ako bas neces da budes magicka whore. Morrowind se igra dok se ne nauchi napamet i dok se ne zavrse svi kvestovi koji postoje ^^ vudu, mozes ti to. seti se te predivne muzike, atmosfere dok lutas divljinom, ili istrazujes neku pecinu ili ruinu. btw jel neko istrazivao dublje u dwemerske ruine? ja sam uzo kljuc od onog haspata antabolisa da istrazim one pored forta ali me mrzelo, dok mi edwina govori da samo on moze da desifruje onu knjigu methaphisics sto onaj ubogaljeni dwarf iz corpusariuma nece da mi prevede? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ne moze haspat da je desifruje, jedino moze onaj telvaani mag iz gnisisa (zaboravih kako se zove) mada ti ni on ne kaze nista posebno ako se dobro secam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Ej nego jel iko od vas dogurao do vishih rankova u Blades-ima? Koliko ja znam dok radis kvestove za Casiusa on te unapredjuje ali ne do kraja kao npr. u Fighter's Guild-u ,ili Morag Tong-u itd.. Koji je rank najvishi? To je jedina frakcija u kojom nisam otisao do kraja. Edited November 20, 2007 by HitCrit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 ne moze do "kraja" tojest, najveci rang koji mozes dostici je onaj koji ti caius dodeli kad ode u imperial city sa obzirom da je to titula glavnog za vvanderfell district, moze se reci da to i jeste "kraj" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Ipak sam krenuo opet :) al ovog puta na Xboxu :) Odlično su odradili port (ako se prebacivanje sa PC-ja na blago promenjeni PC uopšte može nazvati portom :) ), jedine razlike koje sam primetio su sledeće: - slova su malo krupnija (normalno, zbog TV-a) - nema trećeg lica (ili nisam izvalio kako se uključuje, mada ionako igram samo fp) - inventar, mapa, statistika i spell lista su razbijeni na posebne ekrane jer ne mogu da stanu na jedan a da to bude čitljivo na TV-u (iako sami prozori izgledaju isto ko u PC verziji) - iako igram verziju sa integrisanim ekspanzijama, u žurnalu nema quest liste već je isti kao u osnovnom Morrowindu za PC, znači samo se dopisuju entriji. Ostalo je identično ko na PC-ju. E, još samo da je više vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 ne moze haspat da je desifruje, jedino moze onaj telvaani mag iz gnisisa (zaboravih kako se zove) mada ti ni on ne kaze nista posebno ako se dobro secam... ne moze ni on. a mislim da je u blade-ovima najveci rank sto dobijes operative. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 So many memories :') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Vidi ovog sto baca buvu. Neces me navuci, igram New Vegas, mada mogu ti reci da su skroz pogodili onaj zanimljivi feeling istrazivanja divljine, ko u Morrowindu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts