rusici Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Instalirao sam demo igre Stranglehold i evo u cemu je problem, udje sve lepo na pocetku i kada krenem da igram od jednom zabode i ekran se ugasi, i non stop radi restart ekrana, ona lampica zelena se pali i gasi, i ne mogu nikako da izađem nego moram da komp restartujem, skinuo sam najnoviji drajver za graficku 7 serija ne znam u cemu je problem drugovi pomozite Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Namesti u opcijama refresh rate na onaj za koji znaš da radi, jer se verovatno igra prebaci u neki koji ti monitor ne podržava i zato slika nestane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 Ali imam samo demo ako si mislio u opcijama u igrici u demu ovom nemaju opcije video, a na ekranu sam probao opet isto Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts