Jump to content

KGB Alfa Public i CW1 info

iggy_bus

Recommended Posts

Vidjao sam da se mnogi zale na KGB CW1 da lose radi, ali sam kontao da je njima do neta, medjutim pre jedno nedelju dana je izgleda nesto SBB upao u krizu tako da nam svaki server na toj masini (kgb alfa public, cw1 i sbb public) imaju veliki loss i choke...cak i kada pingujem sam IP imam lost pakete...

Ne znam kad ce oni ovo srediti ali mozemo samo da cekamo i molimo da ce biti sto pre....

Beta public, dm i cw2 su na drugoj masini, na drugom linku i nemaju ove probleme, a ako sbb ne sredi svoj problem moracemo i staru masinu prebaciti na novi link, sto znaci promena IP-a sto znaci smor :/

nisam hteo da otvaram nov topic,jer se ovde pominje sbb,pa reko da pitam...

da li je neko danas,juce,prekljuce imao problema sa netom?tj da li mu je veliki lag u cs-u konkretno?

ja sam jebeno poludeo,ne znam sta da radim...ali nisu u pitanju spyware-ovi,ocistio sam to...

btw igrao sam na alfi,ali ping je 100-150 pa i ne mogu nista da procenim kako radi:D

2ch4bup.jpg

nisam hteo da otvaram nov topic,jer se ovde pominje sbb,pa reko da pitam...

da li je neko danas,juce,prekljuce imao problema sa netom?tj da li mu je veliki lag u cs-u konkretno?

ja sam jebeno poludeo,ne znam sta da radim...ali nisu u pitanju spyware-ovi,ocistio sam to...

btw igrao sam na alfi,ali ping je 100-150 pa i ne mogu nista da procenim kako radi:D

Ja imam isti problem ping mi otiso sa 30 na 250 u q ne znam sta se desava [:(][:0]

Edited by losm

hahahaha chuo sam da su im isekli struju na nekom mestu gde je sbb imao server od alphe,o boze...pa taj sbb em shto nije platio telekomu dug,sad josh i epsu duguje [:D]

shalim se,radili su neki remont koliko sam skontao pa su ih "privremeno" iskljuchili.

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png