overkind Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 "VRAPCICI"-Prva ljubav Kad skolsko zvono zvoni, ja prvi bih u skoli izjurio da vidim ta plava oka dva i tad u drugom planu sve profe i profani na sedmom nebu tad bih bio ja. Sve petice i trojke, cetvorke ili dvojke za ljubav sve bih dao i mnogo vise jos ali ona mi se ruga i gleda moga druga a meni paznje ne daje ni gros. Ti i ja, ti i ja bas bi bili dobar par Ti i ja, ti i ja pogledaj me jednom bar. On ima oci plave, cuperak na vrh glave simpatican i sladak, i ima pjegav nos za njega sve bih dala, samo kad bih znala da ja njemu vrijedim makar gros. Al` kad skolsko zvono zvoni, ja prva bih u skoli izjurila da vidim ta plava oka dva i tad u drugom planu sve profe i profani na sedmom nebu tad bih bila ja. Ti i ja, ti i ja bas bi bili dobar par ti i ja, ti i ja pogledaj me jednom bar. Nas trojca smo se ubili uz decije pesme.. ziveli RUR Ubili se uz deciju mjuzu Nas 3 ca Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ^Realno , mnogo dobra pesma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 Slusajte gasove text majko moja Ne znaju kazu "R" :) Ahahahahaha, IMAM TU PESMU :D UPLOADUJEM :D GDE???? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 HVALA TI NEO :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 (edited) :( Elem, evo linka, pusa svima! http://www.speedyshare.com/233327217.html :-* Ćiro :) Edited October 4, 2007 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Aha, ubili se od alkohola :) reko nije se valjda neko stvarno ubio lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 tata kupi mi auto, bicikll i romobil medu i zeku... juce si htel a, danas ne... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 jao slusham je vetj 20 minuta ... jebem ti pesmu , stvarno pwnuje :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Kad sam ja ovo cuo jbt... i to jos uzivo :D Morate da vidite ovo dvoje sto pjevaju da bi skontali pesmicu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 auuuuu ova pesma je zlo...respect i za to sto ste je nasli i sto ste se razbili ofc =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 @ voodoo da jbt i ja isto skontao da se neki narod ubio ubio uz tu pesmu lmfao... @ thread cheers Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Haha pesma je FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 - MA HAHAHA KOJE LUDILO !!11 Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Ahahha sada slusam ovo ownuje na hard ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 imam na mobilnom Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Uz ovu pesmu sad muvam ribe :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 pesma je skroz 'decija-kafanska', totalno mi nije neobicno sto ste se ubili:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 SAMO REJV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts