Kal1mero Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Zhao mi je samo sto 5 sminkera nije ustupilo mjesto ekipi koja bi ovo svatila ozbiljnije. Jbm ti skill kad se lik preda i uzme sachmaru.Oce li se skupit vishe EKIPA u Srbiji da ih dobije? pa jebiga oni igraju samo da bi ovde bili najbolji :D i putovali za dzabe :D to je to :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 rezultati ? :) Quote Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 sve sve ali grci nas jebu u mozak :( e kad se setim kad je G bio sve po solunu :) kico javi se i objasni :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Virtus vs PGS 21-9.Nije neko veliko iznenadjenje,makar za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 sad su i na gotfragu popravili na 7-23 vs grcke .... nisam pratio ni jedan mech ali po mom misljenju morali su bolje da igraju !!! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Zhao mi je samo sto 5 sminkera nije ustupilo mjesto ekipi koja bi ovo svatila ozbiljnije. Jbm ti skill kad se lik preda i uzme sachmaru.Oce li se skupit vishe EKIPA u Srbiji da ih dobije? o cemu ti pricas? na wcg kvalifikacijama su imali shansu svi nesminkeri da dobiju to mesto. Po ovome se jebiga vidi da stvarno vise nema sta tamo da traze nashe ekipe. Mislim, 4gl je bolja ekipa za klasu od svih ostalih kod nas, ali svi su ih prebili bash jako na wcg-u. Edited October 5, 2007 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Slazem se da Srbija bolje nema tako da moramo da prihvatimo da smo tu gde jesmo, nikad nismo ni bili neshto na cs sceni, ipak su to "svetske sile", treba mnogo vishe truda i prolivenog znoja da bi se takvim ekipama stalo na crtu (o iskustvu tek da ne govorim). Glupo ih je sada kritikovati, ipak treba biti realan i prihvatiti da su PGS i Virtus.pro za klasu bolji od nas..druga dva poraza su epilog, rezultat pada koncentracije (manjak motivacije zbog ispadanja). Jest' da su dosta greshili u igri, dva ili tri puta se katastrofalno pozicionirali i napali vs pistols, ali greshke su sastavni deo igre a i, da se razumemo, da su dobili te partije to ne bi promenilo konachan rezultat.. imajte malo vishe razumevanja :)) gg 4gl ! Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Oni qrcem ne mrdaju da promjenje nesto.Nemaju motiva,ubjedjen sam u to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Pa sta ako nemaju motiva? Nije kao da im neko placa da igraju jebenu igricu. Imaju motiva da dodju na wcg kvalifikacije, osvoje, otputuju i provedu se dobro i to je to. sve preko toga bi i bilo previse ocekivati. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) To sto putuju to im niko ne placa,100%.Ocu samo da kazhem da su klasa i da bi mogli nesto da urade da imaju vise motiva. Edited October 5, 2007 by LIFESTYLE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 To sto putuju to im niko ne placa,100%.Ocu samo da kazhem da su klasa i da bi mogli nesto da urade da imaju vise motiva. da vezbaju upola kao ostale svetske ekipe mozda bi i uradili nesto ali sto da vezbaju kad bez vezbe pobede u srbiji !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 da vezbaju upola kao ostale svetske ekipe mozda bi i uradili nesto ali sto da vezbaju kad bez vezbe pobede u srbiji !!! Mozda zato , da bi zaradili neke pare ? Pokazali se na jachim turnirima , uboli neke jake sponzore i tako to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 eo svi rezultati glorije (preuzeto s gotfaraga) PGS vs. 4gl : 24 - 6 (12-3;12-3) KPOBb vs. 4gl : 21 - 9 (11-4;10-5) South Park vs. 4 gl : 23 - 7 (11-4;12-3) Evil Geniuses vs. 4gl : 26 - 4 (12-3;14-1) ako sam neshto pogreshio ispravite pa tju da editujem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 nazalost nisi nigde pogresio gazenje :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 alo kako moze glorija da gubi sta se desilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 desila se degla u vugla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) nisu vezbali ni malo. kraj price. valjda ce biti bolje,i valjda ste opalili neke meleskinje tamo:))) edit: Lidija ti si se za sebe verovatno snasla... :D Edited October 5, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 jel imaju repovi da se skinu negde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 mislim da ima na gotfragu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 smeh Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 bravo simplex 4K simpleX 16-11,chini mi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haantall Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Vrhunska igra simplex-a stvarno, mogli su cak i bolje da se nisu izglupirali tako da kazem u pojedinim situacijama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 sta vrhunska igra kad su pukli od svih kao i glorija. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted October 6, 2007 Author Report Share Posted October 6, 2007 realno 4K je LOL! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 (edited) realno.. losa igra 4gl.. vezbanja bez xD Edited October 6, 2007 by phanatic Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts