AlexG Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Preneseno sa www.wfest.org NIS Petrol WEB FEST je prvi festival u Jugoistočnoj Evropi organizovan sa ciljem da promoviše upotrebu Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se iz takmičarskog dela – biranje najboljih regionalnih web projekata, kao i od promotivno–edukativnih aktivnosti. Program obuhvata akcije koje će se dešavati na četiri nivoa: * Internet * Lifestyle događanja * Predavanja i radionice * Mediji NIS Petrol WEB FEST će trajati od 27.septembra do 29. novembra 2007. godine. Najveći broj dešavanja odigravaće se u Beogradu, dok će deo promotivnih akcija biti sproveden i u regionu. Poseban kvalitet svim događajima daće prijatelji festivala koji dolaze iz sveta filma, pozorišta, medija, nauke, sporta, muzike, mode… Završno veče NIS Petrol WEB FEST-a obeležiće svečana ceremonija dodele nagrada za najbolje web sajtove i web marketing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 ovo deluje zanimljivo, shteta shto je reklama bila dosta slaba, pa mnogi (ukljucujuci i mene) nisu saznali zao vo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 ja okachih tamo gde treba odakle sam saznao za ovo...chekam i dalje da mi se jave odgovorni da porazgovaramo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geom Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Web fest je svakako vredan paznje u narednom periodu. Prvih mesec dana traju nominacije, a drugi mesec ce obeleziti glasanje. Vazno je ucestvovati i neka najbolji pobedi. zivi / surfuj / stvaraj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts