dzontra.volta Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 brate nema potrebe za tim, unapred se zna da će biti kul kada idem ja! i zar je moguće da u tom NS-u reč kul se još uvek nije izbacila iz rečnika, bem ti selo : ) brate, koca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 brate, koca ^^ ovaj gari je totalno kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 i pije kooooooolu ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 kul nije izašlo iz rečnika ni u beogradu, ja ne znam o čemu vi pričate. možda jeste među topfm ekipom, njima je sve egztra :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 5e giros bre. Pecivo 1.5e pa navise. Da otvorim pekaru tamo ala bi pljustalo para na sve strane. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 kul nije izašlo iz rečnika ni u beogradu, ja ne znam o čemu vi pričate. možda jeste među topfm ekipom, njima je sve egztra :( pa Kori mora da prati trendove jer je na periferiji ololo :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 (edited) kori ne seri daj sliku da vidmo koliko si kul edit. hvala starbak ^^ Edited September 29, 2007 by a new display name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Ja se upravo vratio sa maturske iz grcke, potrosio oko 200e (nesto manje), ribe tj grkinje su ocaj, uglavnom su u paraliji nasi ljudi u diskotekama, od pica imas heineken, amstel i mythos piva (oko 1e), metaxu (3,50e - 0.2l) ... U atini tj u delu kom sam ja bio (Omonia) ima puno klosara i drogerasa po ulicama uvece, zato morate ici u grupama, paralija je nekako najjeftinija za razliku od atine / soluna, atina je najskuplja. Sve u svemu paralija je extra, more je toplo tako da se i dalje moze kupati ;p ulaznica u diskoteku bilo gde (atina/paralija ili delfi) je 5e, dobijes konzumaciju i mozes uzeti pivo il vino. Jako je vruce tamo, tako da duge majice skoro nece ni trebati, znaci masu kratkoga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Ja se upravo vratio sa maturske iz grcke, potrosio oko 200e (nesto manje), ribe tj grkinje su ocaj, uglavnom su u paraliji nasi ljudi u diskotekama, od pica imas heineken, amstel i mythos piva (oko 1e), metaxu (3,50e - 0.2l) ... U atini tj u delu kom sam ja bio (Omonia) ima puno klosara i drogerasa po ulicama uvece, zato morate ici u grupama, paralija je nekako najjeftinija za razliku od atine / soluna, atina je najskuplja. Sve u svemu paralija je extra, more je toplo tako da se i dalje moze kupati ;p ulaznica u diskoteku bilo gde (atina/paralija ili delfi) je 5e, dobijes konzumaciju i mozes uzeti pivo il vino. Jako je vruce tamo, tako da duge majice skoro nece ni trebati, znaci masu kratkoga... Jesi bio u "Omilosu" ? :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) Pa ko nije bio u Omilosu? Ja sam tamo radiJo ;P Edited October 1, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 ti si super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 da bio sam u omilosu, prvi i zadnji dan, ubedljivo najjaci su mi ti dani bili, al slabo se secam diskoteke i detalja posto sam bio ubiwen [|)] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) ... Edited October 2, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts