Kal1mero Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 e bila je ovde zekijeva tema pojedes govno za 100 000 e :D da naravno : D ne znam da li je iko rekao ne :D posao od 5 minuta 100 000e :D hopa :D neko ce misliti da sam klosar i budala :D neko da sam pametan :D koga boli kurac :D vazno je da sam uzeo 100 000 za jezivo mali trud: D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 e bila je ovde zekijeva tema pojedes govno za 100 000 e :D da naravno : D ne znam da li je iko rekao ne :D posao od 5 minuta 100 000e :D hopa :D neko ce misliti da sam klosar i budala :D neko da sam pametan :D koga boli kurac :D vazno je da sam uzeo 100 000 za jezivo mali trud: D cekaj jel to ona tema sa izborom: 1. da pojedes govno 2. da ga popusis 3. da ga primis u dupe ako jeste bio sam frapiran cinjenicom da jedenje govana nema 99%... jbg svi smo mi isuvise razliciti... ja bih pre pojeo govno, nego da ga neko drugi primi u dupe (pricamo o hetero likovima koji moraju da izaberu jednu od tri opcije)... secam se jednog genijalnog odgovora: futanje u pedu, zato sto je najcistije od sve tri stvari... sto bi se prljala usta, kada moze vec prljava guzica... :))) to je bio dobar topic... nista... kad nadjem vremena, da pregledam kasete i nadjem generalnu probu... idem prvo da mi prebace na cd... pa cu da bacim negde... a ako me budete mnogo napusavali pobeci cu u kucu vb, da ne citam vase komentare... ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ja sam se tu najvise smejao odgovoru "je l' moze kombo za 300.000" :)) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 da da u pravu si tako nesto :D ma realno aj bi sve to odradio za 100 000 e :D aj kaci pa da te gledamo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 ja sam se tu najvise smejao odgovoru "je l' moze kombo za 300.000" :)) aaa kako sma se smejao,strasno! Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 miki jeste bio emotion-ov honorarac... na forumu pise da je napustio kucu... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 steta. al bas steta. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 a cekajte, jel izasao u fazonu "ne mogu vise da izdrzim" ili su (sto cisto sumnjam) otkrili da je i bilo u planu da on izadje, tj da je bio tu samo kao honorarac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 a cekajte, jel izasao u fazonu "ne mogu vise da izdrzim" ili su (sto cisto sumnjam) otkrili da je i bilo u planu da on izadje, tj da je bio tu samo kao honorarac... koliko sam ja ukapirao na forumu, smorilo ga sto mu je cale u kuci... i kao odo' ja... mislim da ce na TV-u to tek biti... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Taj Miki je je jedna obična, lijena i zlobna slina. Dobio je šansu koja se retko dobija, umesto toga vratiće se u svoje Donje Prčinjce da bude laughing stock celog sela i redovan gost lokalne birtije/kioska. You can take the paor out of his backwater village, but you can't take the backwater village out of paor.... Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 e kad se neko prijavi ovako ....on je realno lik koji ne zali za parama to je njegov izbor....boli njega kurac snaci ce se on ......i ne vidim kako je on zloban ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 LOL Ma sta pricate bre, dobio je pare da udje u kucu da malo podigne atmosferu posto su ovi smorili za medalju, i naravno da je deo tog deal-a da izadje u jednom trenutku jer bi bilo totalno neravnopravno da on osvoji, posto je ucestvovao i u prvom serijalu Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 malo sam razmisljao i shvatio sam! jako je bitno da li je miki placen da bude unutra. a ako nije, ako vb nista nije namestaljka i ako je sve to slucajno, da sa izlaskom mikija, ne vredi ziveti vise. jel hoce neko za novaka da se rokne samnom? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 jok za novaka je armand van helden :D dodji :D eto ti lepe zurkice :D e daki imas i zurku sledece nedelje :D na sajmu :D bg sve :D a ima i sutra:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 :D sta je to sledece nedelje? :D i oce biti onaj freeman :D sa slike :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 uf neka LM zurka tako nesto : D organizuje industrija duvana nis :D jebem li ga :D pa napisao sam tamo topik o coocunu ko dolazi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ne znam sto se toliko uzbudjujete, sada ce dobrovoljno izaci i mikijev tjal, odradio je sta je imao i kraj. pod izgovorom da ne moze bez alkohola :))) LOL Ma sta pricate bre, dobio je pare da udje u kucu da malo podigne atmosferu posto su ovi smorili za medalju, i naravno da je deo tog deal-a da izadje u jednom trenutku jer bi bilo totalno neravnopravno da on osvoji, posto je ucestvovao i u prvom serijalu to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ne znam sto se toliko uzbudjujete, sada ce dobrovoljno izaci i mikijev tjal, odradio je sta je imao i kraj. pod izgovorom da ne moze bez alkohola :))) to je to. ne... nije to to... onda ce naci jos jedan stupidan nacin da vrate nagradu na 100 000 evra... e onda je to to... :)))) marina ispada (10/10)... sigurica... a posto je miki izasao... cenim da ce vesna pobediti... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 8, 2007 Author Report Share Posted December 8, 2007 ko je vesna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ko sam ja? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ne... nije to to... onda ce naci jos jedan stupidan nacin da vrate nagradu na 100 000 evra... e onda je to to... :)))) marina ispada (10/10)... sigurica... a posto je miki izasao... cenim da ce vesna pobediti... jesu to tvoji tipovi ili ankete sa vb foruma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 jesu to tvoji tipovi ili ankete sa vb foruma? uglavnom su sve ankete sa vb foruma... nisam gledao za marinu konkretno, ali sam generalno upoznat da je ljudi ne podnose... trojka koja ce ispadati cim bude nominovana je: dijana, natasa, marina... a sto se tice vesne kao pobednika... devojku nisam video ukupno dva minuta... medjutim mikijevi navijaci su odlucili da je podrze... bar za sada... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Danas treba da se u kucu vrati niko drugi do Zivan Janicijevic zvani Burek :))) Bas sam navijao da se on i Miki nadju u isto vreme u kuci,ali sta je tu je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 znaci pocecu o5 da gledam Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 koji kurac njega sad vracaju u kucu kad su izasle sve ove ''face'' zeka,miki i ostali. nece imati koga da smara... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts