hpo Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 ova iz smedereva vrnjauuuuuuu:D Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 A sto vam se ne svidja ta devojka iz Nisa? Mislim da je simpa kada skine svike... :) Zato shto na njenom chelu mozemo da se skupimo da igramo fudbal. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 jeca bila riba od ortaka OMG JECA JE BILA RIBA I OD MOG ORTAKA1!!18 Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 OMG JECA FUKSA!!!! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 sto burek lik ?? nisam gledao, pa pitam.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 A nema ona varijanta preko neta? Bas sam hteo da vidim sta rade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 sto burek lik ?? nisam gledao, pa pitam.. Pa to mu je nadimak,fazon kad je bio klinja po ceo dan(doruchak,ruchak,vechera,uzine) samo je burek jeo Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 (edited) A nema ona varijanta preko neta? Bas sam hteo da vidim sta rade... Nisu jos ubacili stream i ne zna se kad ce. Edited September 23, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 seli iz treceg kamena od sunca dve kurve riba koja se lozi na uniforme sponzorusa bosanka streberka peder sipac zabava miliona izvinite zbog hejta Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 molim lepo, riba je miks karleuse, ribe iz treceg kamena i jednog ortaka sto ga znam Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Ova sa kikicama igra po skandal zurkama...a ova mala jelena je vrh...sve u svemu bice veselo... Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 seli iz treceg kamena od sunca dve kurve riba koja se lozi na uniforme sponzorusa bosanka streberka peder sipac zabava miliona izvinite zbog hejta hejt bi bio npr seljacina, ali sipac... blah... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 molim lepo, riba je miks karleuse, ribe iz treceg kamena i jednog ortaka sto ga znam Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Ali zasto ne moze da prodje ni jedan veliki brat a da ne ubace neku promoterku unutra? Jeste li primetili taj fenomen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 pa, muskarci se loze na takve promoterke, time im se povecava gledanost, sto da ne? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 e aleks, sta moram da radim da bi ti objasnio ... ova http://www.velikibrat.co.yu/housemates/08.html My bad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Biografija: Rođena u Beogradu, ima 19 godina. Završila je VII Beogradsku gimnaziju na Zvezdari, a trenutno studira Učiteljski fakultet, u slobodno vreme honorarno radi promocije. inace devojka je na faxu u vrscu,znam je...klasicna sponzorusa...jednom prilikom mi je rekla : kao moj bivsi decko je igrao za zvezdu,i sad ja kapiram klasicni fudbalercic,kad ono riba je bila sa onim Blagom Georgijevim,onaj bugarin ili sta vec ,stranso! Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 (edited) jeca overila celu srbiju...ili je ipak cela srbija overila jecu...:) ju ju ju ,ima li ona roditelje?!1 Edited September 23, 2007 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 jeco jeco govorili su svi ti imala si pravo zato volimo te mi Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 jeca overila celu srbiju...ili je ipak cela srbija overila jecu...:) ju ju ju ,ima li ona roditelje?!1 ako ima verovatno igraju fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 znam i ja jecu ololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 inace devojka je na faxu u vrscu,znam je...klasicna sponzorusa...jednom prilikom mi je rekla : kao moj bivsi decko je igrao za zvezdu,i sad ja kapiram klasicni fudbalercic,kad ono riba je bila sa onim Blagom Georgijevim,onaj bugarin ili sta vec ,stranso! btw kristi(na) imash broj? ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 o ne. opet tri meseca pakla i smaranja ljudi koji samo pricaju o tudjim zivotima ljudi u akvarijumu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 zaboravio si tri meseca rasprave jednih koje vole i drugih koji mrze VB :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 ^ A to najvishe mrachi, mislim ne gledam ja nesto specijalno VB, ali ne mogu da vrujem da ljudima koji uopse ne gledaju moze toliko da smeta sto neko gleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts