Majstor bora Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Teko ajde da nas dvojica opikamo igrali smo pre hrista, posalji mi neki kontakt na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 na ICCUP su sredili da imamo nasu zastavu i da moze da se vidi rangiranje unutar nase zemlje: http://www.iccup.com/ladder/1x1/serbia.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Jel zna neko zasto mi se desava da neke repove ne mogu da gledam? Posle par minuta krenu radilice da stoje ili da lutaju haoticno, nista se ne gradi, pare se gomilaju. Nije u pitanju stara verzija, jer mi se to desava i sa mojim repovima. Stvarno WTF??? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 verzija starcrafta u kojoj gledas replay mora da bude ista kao i verzija starcrafta u kojoj je snimljen replay na netu postoje starcraft version changer, pa tako mozes da menjas verzije, a jos dodatno moze sam da skonta iz koje je verzije replay i po tome da sam promeni verziju sc-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Pita sl.. kada odigra partiju i hoce odma posle toga da odgleda rep onda je on zabagovan tj corrupted :) Pa pita shto :) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ne moguce da je verzija u pitanju jer mi se to desava sa sopstvenim repovima koje sam odigrao sat vremena pre nego sto ocu da ih gledam. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 BAG Bačko gradište. Meni se to skoro desilo u warcraft-u... Ali mi je proradio rep poshto sam restartovao wc3 u pustio ga opet... Mada možda... Izguglaj nešto na netu. Mora da ima na nekom forumu Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Batalio laga i odma mi se score popravio.. 34:19 ^^ btw stavio sam iz sc-a kada marinac kaze "give me something to shot" za sound za sms kada mi stigne, lul :)) ja sam personal ring za vanilu kad me zove stavio krik marinca. btw reto gde si kesu nashao da igrate huterse :)))) zar nije umro? Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ja sam personal ring za vanilu kad me zove stavio krik marinca. btw reto gde si kesu nashao da igrate huterse :)))) zar nije umro? Ma umro odavno ali sada je opet alive... :) Nego, tebe nema.. da suckujesh ^^ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ma umro odavno ali sada je opet alive... :) Nego, tebe nema.. da suckujesh ^^ za kesu ce morati glogov kolac da radi izgleda. Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) za kesu ce morati glogov kolac da radi izgleda. E.. nemoj da se nervirash sledeci put kada budesh opet igrao vs mene <3 I bez psovanja molim... manners... edit: i nadam se da sledeci put nece nash da ispadne na pola partije pa da morate opet da dobijete po pici 2 na 3 ^^ gg Edited July 28, 2009 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 E.. nemoj da se nervirash sledeci put kada budesh opet igrao vs mene <3 I bez psovanja molim... manners... edit: i nadam se da sledeci put nece nash da ispadne na pola partije pa da morate opet da dobijete po pici 2 na 3 ^^ gg pa budi ti manner pa ne kickuj svaki pozitivan score koji udje u game kao onaj tvoj host. Butovao je 2 "moja" u 2 navrata. Ako vec hocete free winn mozete da kazete da samo udjem i izadjem, ili mi bar dajte comp kao ally Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Jel zna neko zasto mi se desava da neke repove ne mogu da gledam? Posle par minuta krenu radilice da stoje ili da lutaju haoticno, nista se ne gradi, pare se gomilaju. Nije u pitanju stara verzija, jer mi se to desava i sa mojim repovima. Stvarno WTF??? imash one programe charobne za "pospeshenje sc ekspirijensa" koji ti tipa prikazuju apm, pamte chat (radili su to i pre nego shto je blizzard uveo da se pamti chet) i sl, i onda ako je snimljeno s tim programom mora i da se gleda s tim programom ukljuchenim. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2009 Author Report Share Posted August 2, 2009 lage ajd 2v2 da prebijemo ovog techu i onog smaraca peju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 (edited) pa budi ti manner pa ne kickuj svaki pozitivan score koji udje u game kao onaj tvoj host. Butovao je 2 "moja" u 2 navrata. Ako vec hocete free winn mozete da kazete da samo udjem i izadjem, ili mi bar dajte comp kao ally Ne secam se ko je bio host a to za kikovanje igracha je glupost imash one programe charobne za "pospeshenje sc ekspirijensa" koji ti tipa prikazuju apm, pamte chat (radili su to i pre nego shto je blizzard uveo da se pamti chet) i sl, i onda ako je snimljeno s tim programom mora i da se gleda s tim programom ukljuchenim. Hhahah, ja koristim advloader zato ne mozesh Nilly ni da gledash rep-ove :)) lage ajd 2v2 da prebijemo ovog techu i onog smaraca peju! Nece peja da igra sa mnom :) Ja ne znam one njegove shtek taktike xD heheh] 172-85.. igra se.. igra se... :) preko 250 partija :)) Edited August 2, 2009 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2009 Author Report Share Posted August 2, 2009 Nece peja da igra sa mnom :) Ja ne znam one njegove shtek taktike xD heheh] 172-85.. igra se.. igra se... :) preko 250 partija :)) ma peja je sisa, nece ni sa kim da igra, sve mu nesto ne odgovara...znas kako kaze nas narod, krivom kurcu i dlaka smeta! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Peja je sa mnom igrao!! Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Jebote bas nikad da sretnem nekog odavde na bnetu... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 zato sto niko ne ide na bnet, vec na iccup (mada ja nisam bio jedno 20 dana sigurno) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iccup.esc4ton Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Hotjete neki tour da napravimo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 http://www.sk-gaming.com/content/26101-Nal..._Korean_college :) Zanimljivo, eSports izgleda zvanicno postaje profesija u Koreji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 2, 2009 Author Report Share Posted October 2, 2009 zato sto niko ne ide na bnet, vec na iccup (mada ja nisam bio jedno 20 dana sigurno) pa to je zato ste mene nema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 dobri vojak dule :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 dobri vojak dule :D Starcraft je ziv, umro nije! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 umro je :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts