Snou^ Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 zahvaljajujem za kljuc ziv bio care ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/IeSF_2012_World_Championship/Main_Tournament Iesf: Vladoica sabio Azad Mammadli-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 kurac za Azere, idemo! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Dao sam ortaku user i pass da povremeno koristi moj acc, i sad se pitam je li moguce da je tako retardirano reseno da dok sam ja online on me diskonektuje prilikom log-ina i opusteno udje a mene izbaci? Zar nije logicnije da tom sto pokusava log-in izbaci note da je acc trenutno u upotrebi i ne dozvoli mu pristup, ovo resenje je koliko se secam bilo za bnet u wc3? Postoji li nacin da se ovo zaobidje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Ne postoji. Dobices loss kad god on pokusa :/ U wc3 si mogao da budes ulogovan na isti acc sa vise masina, samo bi imao #2, #3 itd. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Cimanje je da svaki put se cujemo kad hocu ja ili hoce on log-in. Strasno, znaci prosto stimulisu ljude da svako kupi i ima svoj acc i da ne dajes nikome svoje. Blizzard fvkin corporates. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Activision profit greed acully 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Dao sam ortaku user i pass da povremeno koristi moj acc, i sad se pitam je li moguce da je tako retardirano reseno da dok sam ja online on me diskonektuje prilikom log-ina i opusteno udje a mene izbaci? Zar nije logicnije da tom sto pokusava log-in izbaci note da je acc trenutno u upotrebi i ne dozvoli mu pristup, ovo resenje je koliko se secam bilo za bnet u wc3? Postoji li nacin da se ovo zaobidje? Logicno ti je i ovo jer zamisli da ostanes kuci logovan a hoces od ortaka da igras ili nesto. Neces valjda zvati babu da te izloguje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Tesko mogu da zamislim to, kod ortaka nikad ne igram, mis i tastatura su mu sranje, stolica mu je neudobna, cak mu i secka igra na low u late game-u... Uglavnom, ako me ne mrzi i ako se dogovorimo da kampujemo po par dana, ja spakujem svoj desktop, stolicu i lepo sve nosim kod njega (bakuta mu pravi vrh pancerote i mini-pice, pozdrav za nju!) ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 i opaan gangnam style. spery kako je logicno?u wc3u si mogao da se ulogujes sa x masina i sve su bile konektovane istovremeno Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 baš čudno, hoće da spreče da na jedan cd key igra nekoliko ljudi, zamisli koliko su glupi! 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 nije u tome poenta nego sam odgovorio speriju na login logout, da je war sistem svakako bi mogao da igra i ako se ne izloguje :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Mozda im se sistem razlikuje od onog u war-u. Mozda zbog tehnickih detalja to nisu omogucili. A mozda i ne zele da se logujes iz vise mesta. Bez koda igre nikad neces znati :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Dobio sam hots danas :) jel igra neko:? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Starcraft umire !!!1111 http://www.reddit.com/r/starcraft/comments/11m21k/starcraft_2_will_be_dead_before_legacy_of_the/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Pa i nije toliko los tekst. Meni sve ovo deluje prenaduvano od samog pocetka. Verovatno sto smo mi kao klinci grindovali gameove po ceo dan i bili takvog mentalnog sklopa a danasji klinci pre igraju gta ili sl nebuloze. Mi stariji nemamo volje ni vremena za serious gaming pricu pa zato i nema toliko gledalaca/igraca koliko bi trebalo i koliko je ocekivano. Skoro sve teze su mu ok, blizz je failovao i sa koncepcijom multija i sa neizbacivanjem cet kanala i ostalim. Jbg hteli su na silu da uvedu kompetitivnost a upravo dobili suprotno. Edited October 17, 2012 by Zerok Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Pa da su zasrali, zasrali su. Ali opet, ne zove se to bez razloga truli zapad. Toliko su postali glomazni da igraju samo na sigurno i pre svega kako njima najvise odgovara. Zato nije bilo lana, zato ih je bojkotovala kespa, zato su igru izmrcvarili na 3 dela. Po onome sto ja zapazam, HOTS ima tendencije za veliki neuspeh ukoliko blizz ne povuce nekoliko radikalnih rezova. Ako lol i dota budu ovako nastavili a blizz ne bude uradio nista, sc2 ce mozda i zaista propasti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Pa nece bas propasti, uvek ce biti RTS fanova, ali da ce opasti popularnost - hoce. Bio je podugacak clanak o blizzard-activisionu i zaista, sjebali su sve sto se moglo sjebati. Valjda ta alavost za profitom :) Blame the capitalism Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Surova istina je da ako SC2 propadne kao igra, pojavice se neki drugi RTS koji ce se pratiti u Juznoj Koreji. Ko jebe blizzard, kad sami sebi pishaju u oko. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Dok flash igra sc za mene on postoji... Miste ne siri paniku Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasd Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Pa nece bas propasti, uvek ce biti RTS fanova, ali da ce opasti popularnost - hoce. Bio je podugacak clanak o blizzard-activisionu i zaista, sjebali su sve sto se moglo sjebati. Valjda ta alavost za profitom :) Blame the capitalism U tom slucaju ni Warcraft ni Bw nisu propali.Hoce da kaze da ce popularnost opasti i da se vise nece igrati kompetativno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Pa to je neminovno svakako. A da propadne u smislu da ga niko ne igra, tesko. U tom slucaju mogu da daju da se igra free i eto ti masovne ekspanzije sc2 u Kini, sto je per se dovoljno da imaju popularnost/profit. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 (edited) Ma to Starcraft 2 propada, devojcice placu. Jedini razlog sto ovi prestaju da igraju je sto KeSPa dolazi da igra sc2... realno. Sto rece Grubika, postavljaju nove standarde u sc2. Enihau, jbtebog partija Leenock - Bomber, ne znam da li je quarter ili semi, sada je live. kakva partija. Classic stardza, adrenalin high, ling muta bane vs marine tank ±_± A sada sledeca, bog starcrafta (za jeftinije ulaznice: Flash) vs ovaj novi mali genije Life koji je uzo pos lednji GSL, a 15 godinica ima. Edited November 4, 2012 by v27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 flash bog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 otac Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts