Johnn1e Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Nisam znao gde da postujem pa reko ovde. Elem, u zadnje vreme imam problema sa nepoznatim brojevima (mob), koji nece da se predstave, normalno. E sad, zanima me dali nekom pada na pamet kako je moguce saznati ime te nepoznate osobe. Tipa pozoves ga sa nekog drugog broja i probas da mu prodas neku pricu i izvuces ime. Jel ima neko neku ideju? (nadam se da sam bio jasan sta mi je cilj, a to je da saznam ko me zove tj ime i prezime [:(!] ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Lol to sam bio ja11 Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ne javljaj se na nepoznate brojeve ko ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Trut iz aut der. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ovo džankijevo je otprilike najbolji savet. zovu te zato što im je zanimljivo, a zanimljivo je zato što im se ti javljaš. posle petog puta signal zvonjenja prestaje da bude zanimljiv i najvećem dementu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Jel si probao da prijavish da te uznemirava nepoznati broj? telekomu,ili na kojoj si vec mrezhi... mozhda mogu da pomognu??? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 uff taj prob sam imao daaavno, pre godinu dana otprilike.. javio sam se 2 put.. i ono javim se, nista se ne cuje.. halo, halo, ako ne odgovara, spustim slusalicu, treci put se javim i stavim mobilni u dzep, pa nek trosi kredit bole me kara.. 4ti put nije zvao/la :P mada kapiram da je mnogo bolje resenje da samo iskljucis zvono i ostavis mob u dzepu pa nek zvoni mami do prekosutra.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Koliko ja znam svaki korisnik fix telefonije ima pravo da proveri koji su ga brojevi zvali u Telekomu Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 na mob ga zovu... a mozda ga zove neka stidna cura! ma nazoves i sa bosanskim akcentom kazes: "oooooj marijane jes' to ti?" "ne, pogresili ste" "de ba, a koga sam ondaa dobiooo?" "sasu/nikolu/nekog" "MAMU TI JEBEM, ZNAM KO SI NAJEBO SI" ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 lol :D Ne nije u pitanju uznemiravanje, nego sam kod cure video poruke sa nepoznatog broja vrlo "uznemirujuce" sadrzine (kontam da ona zna ciji je broj ali ga nema u imeniku) pa me zanima dal je neko imao bliza iskustva otkrivanja tako necega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 auu... jbg, onda smisli neku foru tipa "anketa" ili tako nesto, das drugarici fon, i na kraju ga samo pita ime i prezime, mada su one obicno anonimne, ali smisli neku foru sa drugaricom, cim smara ribu koja ima decka, jadan je, primice se... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Najjace je da ti krenes 'nju' da cimas do besvesti, dok se 'ona' ne smori Dokazi da si tvrdoglaviji <3 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 mene cimaju nepoznati brojevi,a i cesto me zovu i pevaju mi u slusalicu i da,zenski su glasovi to je zato sto sam lep mogu da se potpisujem tjzssl Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 okaci taj broj na drvo ili banderu i napisi "erotska masaza" :D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 jao da! mi smo to radili razrednoj. dali oglas u fazonu: Golf IV, 1.9 TDI 2000. u fullu, alu-felne, crni, 6.000 eura. HITNO mislim da telefon nije prestajao da zvoni :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 mwhaha k :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 lol :D Ne nije u pitanju uznemiravanje, nego sam kod cure video poruke sa nepoznatog broja vrlo "uznemirujuce" sadrzine (kontam da ona zna ciji je broj ali ga nema u imeniku) pa me zanima dal je neko imao bliza iskustva otkrivanja tako necega. umi onda taj broj od ribe , naravno da ona ne primeti :-) , kasnije salji sa tvog broja tom broju poruke tipa kao da oces da se upoznas ili tako nesto i navlaci ,navlaci dok ne kaze ko je i sta je... ili jednostavno pozovi taj broj i najebi mu se mame =] Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 (edited) jao da! mi smo to radili razrednoj. dali oglas u fazonu: Golf IV, 1.9 TDI 2000. u fullu, alu-felne, crni, 6.000 eura. HITNO mislim da telefon nije prestajao da zvoni :DDD Jednog lika sa neta su stavili u sve moguce oglase, da prodaje od kuce pa do automobila, posle su kupili neke vibratore i slali mu na gajbu, a jedan lik ga je zvao skoro svaki drugi dan oko 3 ujutru da kaze njegovoj kevi da je zaduzen za neku drogu i da hitno vrati pare, to je bio show... Edited September 15, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 a shto si ti uopshte kopao devojci po telefonu? ako vec ima s nekim sms sex...shta sad daj joj korpu, netjesh valjda da pravish sachekushu liku Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 oce da ih slika zajedno, pa da uzme neki kesh na tome provereno... np: Megadeth - Blackmail The Universe "The System Has Failed" Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 a shto si ti uopshte kopao devojci po telefonu? ako vec ima s nekim sms sex...shta sad daj joj korpu, netjesh valjda da pravish sachekushu liku otprilike ... vec 2-3 minuta pokusavam da shvatim poentu topica kakve veze uopste treba da ima to sto njega neko zove na mobilni i cuti sa time sto mu se riba dopisuje sa nekim likom? moguce da je jutro i da zato ne kapiram ... pojasnite mi Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Niko ne cita sta drugi pisu. Ne zove neko njega na mobilni vec je on video da neko cima njegovu devojku na mobilni a ona nece da kaze ko, sta, gde. Pa sad zeli da zna ko je u pitanju. Sto je eto meni nelogicno, ako ona cuti o tome onda joj se svidja sto opet znaci da je kurva a sa kurvom mozes da budes samo zbog jedne stvari. Ako ti neda onda te zavlaci dok sa drugima zari i pali, zato je sacekas pa opalis jednu samarcinu da joj se prababa upisa i to javno da je ponizis. A ako nisi nasilan, izvedes je na veceru, narucis mega klopu nesto bas skupo i na pola jela odes do WC i ne vratis se. Nek onda ona zove tog lika da je vadi iz govana. :)))) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Nisam znao gde da postujem pa reko ovde. Elem, u zadnje vreme imam problema sa nepoznatim brojevima (mob), koji nece da se predstave, normalno. E sad, zanima me dali nekom pada na pamet kako je moguce saznati ime te nepoznate osobe. Tipa pozoves ga sa nekog drugog broja i probas da mu prodas neku pricu i izvuces ime. Jel ima neko neku ideju? (nadam se da sam bio jasan sta mi je cilj, a to je da saznam ko me zove tj ime i prezime icon_smile_angry.gif ) jbg, ja sam tako bio shvatio :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 lol :D Ne nije u pitanju uznemiravanje, nego sam kod cure video poruke sa nepoznatog broja vrlo "uznemirujuce" sadrzine (kontam da ona zna ciji je broj ali ga nema u imeniku) pa me zanima dal je neko imao bliza iskustva otkrivanja tako necega. Ali ovde je otkrio pravu namenu ove teme. Igramo se detektiva. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 sošal inženjering + Dobar dan, - Dobar dan + Ja sam Igor Jovanovic iz Delta grupe zovemo nasumicne brojeve telefona rade nagrade igre u cilju promocije Delta zivotnog osiguranja. Ako imate vise od 18 godina i pasos upravo ste osvoili zimovanje u _Nekoj random zemlji_ Ako bi ste nam ostavili neke osnovne podatke... Ili tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts