rusici Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Imam igricu koja ima 5 cd diskova pa bi tih 5 stavio na jedan dvd, ako moze neko da mi pokaze korak po korak sta da uradim hvala vam unapred Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 narezi svih 5 image-ova na taj dvd, i koristi dt Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted September 10, 2007 Author Report Share Posted September 10, 2007 (edited) kako preko nera ili ne znam kako to ide Edited September 10, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Koja je igra? Ako već imaš nero, odaberi image writer umesto svog rezača "iskopiraj" sve cdove jedan po jedan na disk, kad te pita da snimis, snimi pod ISO ekstenzijom 5 .iso fajlova narezi na DVD-R, instaliraj daemon tools i mountuj kako ti koji treba :) Druga varijanta je da googlas za specificnu igru po netu za proceduru konverzije tako da dobijes instalacioni DVD koji radi bez jebavanja sa daemon toolsom i mountovanja cd image-a... za neke igre je to moguce i jednostavno (iskopiras sadrzaj svih cd-a u jedan folder i samo narezes, retko) a za neke je manje vise nemoguce jer je izasla u 35 razlicitih varijanti cije su instalacione arhive i skriptovi nekompatibilni... (ako je giga mega uber must have it izvikana igra uglavnom i za njih postoji procedura, gotova i oprobana:) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 (edited) Nađi konkretnu igru koja te interesuje OVDE i primeni proceduru. Sve što tu piše radi, često potežem za takvim metodama kad režem nekom igre jer mi je lakše da skarabudžim retard-friendly instalaciju umesto da pravim uputstva nekom ko nije čuo za DT. Ko nije rezao ženama 4 CD verziju Simsa 2 (za koju nema validan krek nego mora mini imidž), taj ne zna šta je patnja. Edited September 10, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 joj da je samo sims 2 bio, bio bih srecan. jebali ih holidayi i ostale ekstenzije :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 @voodoo: WORD!!! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts