MaudDib Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 samo razlika izmedju toga sada i toga pre (dok si ti josh bilo malji) shto su ti isti ljudi pored toga shto su non stop slushali rejv uzhivali u istom, a sada su to ljudi iz provincije koji studiraju u bg-u, jedva su se ufurali na vip spisak zato shto nemaju kesha da plate kovu, stvorili su neku famu kako su mega kul urbani, a pola ih do pre 4 dine nije izashlo iz zemlje, furaju se po ngo-ovima i govore nam kako smo mi beogradjani sranje, stoje u klubu i vichu svima bezhi narkomane zato shto njih ili ne radi gudra i ne znaju kako da je voze, ne radi zika jel su previshe opsednuti time da posle znaju celu plejlistu napamet, ili nemaju para da popiju pitje/zavrshe pa su se napili neke brlje pre nego shto su ushli u klub. pre je to bilo prirodno i elitistichki od onda je doshla ''98-'99-'00 i nivo frustracije je probio plafon i nishta vishe netje biti isto. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 pa dobro, ja sam lepo rekao da su to windowlickeri, ali oni su i dalje backbone. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 a ja ti kazhem jebesh takav bekbone, kad znash kakav je bio ranije i kakav treba da bude :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 to je vec 1. druga tema a 2. ispravljanje krivih drina ali verujem ti da je bilo bolje pre :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 ma nije uopshte u tome stvar, nego ne treba imati taj pomirljiv stav "to nam je shto nam je" jel onda nishta se netje promeniti i zavrshitje kao trenseri, platitje navijachima da ti dolaze na zhurke da bi dovodili svoje ortake da imaju sa kim da popune prostor i zavaljaju gudru ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 nisam rekao da ne mozhesh kashikom malo po malo, vredno i pametno, kopati, vec da ne mozhesh glavom kroz zid. lepo je teoretisati, ali dok ne krenesh neshto konkretno da radish obichno nemash pravu predstavu o situaciji. sad cesh verovatno opet misliti da se pravim pametan i krenuti da mi napominjesh kako sam mladji, ali uzmi i probaj da organizujesh zhurku za 500 ljudi, da na njoj izedukujesh ljude (tj da ne bude neki copy/paste sigurnica rad kao neo-prog veche, vec kvalitetna ili drugachija muzika), zatim da izfiltrirash kvalitetnu masu i josh ne budesh u minusu na kraju svega. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 kao prvo zhurka od preko 100 ljudi zavisi (sem ako nisi neko vetj izgradjeno ime) vishe od prostora nego od tebe kao organizatora/izvodjacha. kao drugo kod nas se sve svodi na zatvoreni krug: vlasnici klubova - bukeri = dj gengovi - sponzori (mafija, dileri i veze sa markama) i ako nisi kul sa nekim u lancu (a najbolje sa svima) mozhesh da ga duvash. problem je u tome shto su u vetjini delova lanca retardi, bezobrazni ljudi bez ukusa kojima je samo bitna kinta i da jebu. jebe se njima za tebe i tvoje prohteve. dok neka nova generacija ne stasa (a iz ove perspektive teshko) netjemo se mi ovde nagledati nekog pomaka. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 vidish da si svestan situacije :) ali kashika u ruke i polako... samo, ovo je i dalje offtopic... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 inache jedna zanimljiva stvar je kako svi na ovom topicu govore "ja" "ti" si jedan u milion. barem pola mase koja ide po zhurkama spada u ono shto sam ja opisao. ajde opet prst. i ti u svom kejsu polaziš od sebe, samo ti je morfologija drugačija. suština koju bih da proguram je da 99,9% ljudi koji skine set ne uradi time ništa loše, samo se malo informiše i po svoj prilici naloži da ode na žurku (ili na vreme skonta da to nije za njih pa opet imaš jednog nezadovoljnog lika na svirci manje). tenaglia bi da zbog 0,1% retarda svima oduzme lizalice, što je retardirano. da parafraziram tebe, da svi dj-evi tako razmišljaju, još uvek bismo slušali roler disko sedamdesete. napolju su windowlickeri drugačiji, ili se bar nadam, i ne bacaju hejt ako dj nije izvukao neki whitelabel iz šešira. ovi naši su atipični po tome što su iskompleksirani i frustrirani pa to preterano kompenzuju urbanošću. uopšte, ne možeš ništa zaklkjučiti o svetskoj sceni na osnovu naše jer smo previše atipični. ovde niko ne kupuje muziku, da ne pričamo dalje. ćile je mnogo dobro opisao backbone naše scene, jebi ga. možda je vreme za puč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 nije to 0.1% retarada ivane. to je mnogo vishe ljudi nego shto ti se chini. pogotovo napolje. napolju stvari nisu usrane, pa je kulturna pripadnost, pogotovo u tim mladjim danima, izrazhenija. ovde si klaber ako znash gde ce biti zhurka. tamo si klaber ako imash pun hard muzike i poznajesh je (shto je u neku ruku bolje). ja polazim od sebe jer sam totalno u tome i proshao sam kroz skoro sve faze i mogu malo objektivnije da sagledam situaciju. i pored cele ove priche, meni nije jasno kako ne mozhete da shvatite da kad gari ima nov, dobar trek, mnogo je jachi efekat kada ga prvi put chujesh nego peti, deseti, stoti. da uklopi najbrutalnije moguce neki stari trek u set, ne mozhe nadmashiti euforiju koju mozhe da prozivede dobro natempiran prvi put pushten hit. kada prvi put gledash neku epizodu simsonovih vishe cesh se smejati na fore nego drugi, treci, peti put. zar ne? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts