ragnarokk Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Ako bih hteo da prodam lika, koliko bih mogao da trazim realno za ovog: armory nikada nije izvrsen transfer, sto se tice golda ima dovoljno za opravku za dve raid veceri :P Hmm, mozda cak i ovaj lik dodje u obzir za prodaju ali nznm koliko bi se isplatilo posto je tek dingovao 70. Prvi lik je troll mage drugi ud priest. Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Koliko god da si vesht u prodavanju . Cena koliko ces da izvuches za lika vredi 90% od tvojih sposobnosti da uvaljash istog :PPP Znam likove koji su 2x bolje gearovane likove prodali za 200e a i likove slicno gearovane koji su isli za 900e . Find teh fool! Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
stafa Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Lik sa mog ex servera prodo roga za 6500 eu:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 moj cale je xmen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stafa Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) 6.5 k za roga dobio ..znaci zvanicno ima na e buy ..zeuzo rog ..2 x swordove od ilidana ..kupio neki lik iz dubaia i transfer roga na kazzak mislim http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...83929&sid=1 ima i na e buy mada me mrzi da trazim ako svi lazu lazem i ja vas:) Edited September 6, 2007 by stafa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 LOL LOL KOLIKO SE SELFPWNOVO LIK STO JE KUPIO ZEUZA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ODMA SU GA PROVALILI GDE JE I JOS IMA NEKI GUILD GDE SU SVI EBAYERI SA FULL MERCILESS LIKOVIMA LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO BAN INCOMING LOLOLOLOLOLOLOLO 7k EURA WASTE LOLOLOLOLOLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolega Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Njemu je 7k eura ko tebi 70 dinara.. Quote Armory profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) ali je moron u svakom slucaju 7k evra omfg /droll /escapes from serbia *edit* shto kaze moj moj batica da mi daju thrall-a da igram ne bi platio 7k evra Edited September 6, 2007 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 thrall is a wuss, saurfang sr. ftw ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Ti iz Dubaia se jebeno izivljavaju i jebeno su puni.....pitajte stevu sto se tice nekih ljudi sa xaviusa, a isto tako na xaviusu su moja 2 rl druga dobili 2 game card coda kada im je istekao wow od nekog lika iz dubaia 30god ima...... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Da ... jebote to su njima sitne pare ... evo bash razgovaram sa svedjaninom od 17 god dobija 500E za raznoshenje novina ... jebote bog vishe nego moja keva sa fakultetom ffs ! Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Aj dajte adrese gde da prodam lika onda kad ovde ne mogu za prista od 930 spell dmg da dobijem 100 evra :) Ali 7k evra je stvarno mnogo, mora da je u pitanju sin od nekog vlasnika lanca hotela ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 (edited) Evo ja cu roga za 3k eura samo mi nadjite lika iz dubaia dobijate 50% fer zar ne :P.A shto se burzuja tiche ima ih mnogo shto reche lik iz shvedke ranosi novine za 500,a lik iz norvesh ke meni kaze za te buljashke polove tipa zavrni ovo odvrni ovo dobijaju minimum 20 eura po satu a to nije ni fizikalija FFS Edited September 7, 2007 by Gdark Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dripatz Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 @Storme : Moja sestra, koja je radila u Hitnoj pomoci u Srbiji imala je platu 23000 RSD pre godinu dana, a sad u sloveniji ima 1500e. To ti je sve kako se snadjes u zivotu. A to za 500e i za novine, ja ne zna koliko ljudi ovde radi nesto u zivotu osim sto izickaju od matoraca kesh za adsl ili kablovsku. A to da su sitne pare... Njima je euro ko tochak od automobila, osim ako su retardi ili su im roditelji retardirani karijeristi, kojima nije bitno sta ce dete da im radi. A sad dali ima 120+kg, dijareju ili hemoroide, koga boli k.... za to. Back to topic: ne verujem da ces uzeti vise od 250e, ako nadjes nekoga i za to. Quote ex-CS player, ex-EVE player, ex-WoW player... Noob overall! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 (edited) ja sam moj acc prodao na www.buysellmmo.com nekom rusu Edited September 7, 2007 by sunjalo Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 @Storme : Moja sestra, koja je radila u Hitnoj pomoci u Srbiji imala je platu 23000 RSD pre godinu dana, a sad u sloveniji ima 1500e. To ti je sve kako se snadjes u zivotu. A to za 500e i za novine, ja ne zna koliko ljudi ovde radi nesto u zivotu osim sto izickaju od matoraca kesh za adsl ili kablovsku. A to da su sitne pare... Njima je euro ko tochak od automobila, osim ako su retardi ili su im roditelji retardirani karijeristi, kojima nije bitno sta ce dete da im radi. A sad dali ima 120+kg, dijareju ili hemoroide, koga boli k.... za to. Back to topic: ne verujem da ces uzeti vise od 250e, ako nadjes nekoga i za to. Istina istina ... nista nisam rekao . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
dripatz Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Btw storme kako se zove onaj krcin addon sto koristi za komande? Opet nije dostupan... Quote ex-CS player, ex-EVE player, ex-WoW player... Noob overall! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 Koje komande ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
manika Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 hmmm zeuzo ti je rogue koji je bio u methodu najjaci guild na Sylvanasu 63 guild koji je ubio C'thuna etc etc mnogo jak guild...Zeuzo je bio full t3 pre tbc a u tbc-u sam ga video jednom...jbga snasao se lik..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 LOL NISMO ZNALI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted September 8, 2007 Author Report Share Posted September 8, 2007 LOL NISMO ZNALI vidis ja nisam znao ... sto ne znaci da me je interesovalo :P Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Nasao sam nekog britanca koji hoce da kupi moj acc, ali lik bi mi platio preko PayPal-a...Any ideas? Mozda bih i mogao da napravim nalog i primim te pare, ali problem je kako te pare onda prebaciti na racun u banci, bojim se da bi tu doslo do problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Srbija ne podrzava paypal, kod nas ti je jedina opcija da primis pare iz inostranstva westernunion. Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Srbija ne podrzava paypal, kod nas ti je jedina opcija da primis pare iz inostranstva westernunion. Znam, ali se moze registrovati preko amex kartice bance intese i staviti recimo austrija kao drzava i provereno radi, mnogi su vec tako registrovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 nema od toga nishta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts