weasel Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 glupe mape koja je smisljena za idiote koji se zadovoljavaju kontorisanjem samo jedne jedinice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Vladice odmah da ti odgovorim kao WCIII igrach. Isto sam mislio kao ti, ali DOTA na PRO nivou je mnogo komplikovana i vishe je timska igra. Ne zavisi sve od tebe i da bi ekipa pobedila svi moraju da saradjuju i da budu kao jedan organizam. Tako da ne mozhesh bash da poredish. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 dota je kanter strajk strategija Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 brate i dalje skill koji se zahteva od jednog igraca za igru u doti ne moze da se poredi sa skillom jednog igraca koji je potreban za pro warcraft igraca i dalje je to seckanje jednog heroja nauci se za 3 dana i onda se samo usavrsavanje timske igre sto je ja licno ne perferiam kao i cs naucis da pucas bugove i sve za 3 dana i onda je timska igra 1v1 JE TRUE TEST OF SKILL :) i kraj price :D:) i video sam dota igrace nase ove jaike kao i realno nase laike u waru posto niko u srbiji negira ni dotu ni war na nekom pro pro nivou i skill koji je meni potreban kao ne pro igracu za solo igru je 10 puta veci nego skill nekog ne pro dota igraca odavde...a ustalom ovo je prica o sc2 a ne o glupoj doti Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Tako je Vladice, reci im %) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 A realno, svaki solo igrac moze da nauci da igra dotu za kratko vreme, dok dota igrac mora bas bas da se potrudi da bi igrao solo :). Jebote, koji offtopic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Sam topic je offtopic,tao da je ovo samo shlag na tortu :) Inache slazem se sa svima koji hejtuju Dotu,jer bolje i ne zasluzuje... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ja kao i wc3 i dota igrac kazem da dota zahteva mnogo vise skilla nego wc3.. Na mom nivou igre i wc3 i dote, koji je priblizno isti.. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Zhabo zaboravio si da stavish [irony] [/irony] Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Vudu, on igra elfa :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke[FED] Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Vladice nece ti biti dobro kolko cu te karam u stardzi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ja kao i wc3 i dota igrac kazem da dota zahteva mnogo vise skilla nego wc3.. Na mom nivou igre i wc3 i dote, koji je priblizno isti.. I zaba je jednom u pravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 u stardzi me nece niko karati jel moj multitasking > od svih vas wc3 gamera tu kako cu da vas bacam po mapi ma bice presmesno.... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ahahah, do jaja su ove priche Ako daut krene da igra sc2, mozete unapred da se borite svi za drugo mesto :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Zato ti govedo igras orka, moj multi tasking>all zato prelazim na cm cim izadje :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
udrg-sexy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Naravno da ne! to je kao kada bi presao sa fudbala na kosarku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 uzecu starcraft, precicu kampanju i to je to. malo sam mator da igram ponovo preko neta, i sl :) sad mi je doslo vreme da vijam neki poso i da se penziJonishem :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts