overkind Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) Diary of Dreams sviraju 10.11.2007. u Akademiji. Dioramu smo oduševili, i oni nas, pa evo i ovih. Vidimo se u mraku... Edited August 21, 2007 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 NEEE, ja sam htela da postujem ovo!!! Al reko josh je rano! Ovo mi je jedan od OMILJENIH bendova dark/goth/elektro etc. scene likovi su vrh, BROJIM DANE!!!!!! Ne samo shto cu da uzivam u muzici ima da se nacrtam u prvi red i da shaltam na pevacha :droll: Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 NEEE, ja sam htela da postujem ovo!!! Al reko josh je rano! To mi je dan nakon rođusa, morao sam. Dobio sam poklončić, i bio srećan Ne samo shto cu da uzivam u muzici ima da se nacrtam u prvi red i da shaltam na pevacha :droll: Neću da šaltam, ali ću da lovim šulju. Feliksovu sam već maznuo Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 a snimila sam josh i ranije taj tvoj Deine Lakaien avatar - nisam jedina na forumu JUPI Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Drago mi je da neko zna :) Prošlog meseca sam kupovao neki sok, ili vodu, na kiosku na Bulevaru, i baja koji je pre mene bio na redu zvižduće "Dialectic". Nisam ni skontao odmah šta je, ali kad' sam prepoznao i konstatovao šta je on me gleda i pita: "Otkud ti znaš?" Skroz zbunjen :) Ne očekuju ljudi da raja sluša Deine... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts