Blackadder Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 cale - snalazi se ok oko kompa, aplikacije, office, scan, net ... retko mu treba pomoc, mob mu nije problem ali ne voli da kuca sms-ove pa se obicno svode na da, ne, mozda, ok itd. keva - zna gde se pali i gasi, prepoznaje word i excel, za net misli da ga poseduju sekte :) ... mob zna da koristi, cak su joj i sms-ovi pismeni i interpunckijski tacni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 cale - snalazi se ok oko kompa, aplikacije, office, scan, net ... retko mu treba pomoc, mob mu nije problem ali ne voli da kuca sms-ove pa se obicno svode na da, ne, mozda, ok itd. keva - zna gde se pali i gasi, prepoznaje word i excel, za net misli da ga poseduju sekte :) ... mob zna da koristi, cak su joj i sms-ovi pismeni i interpunckijski tacni :) Tvoj cale ne da ne voli da kuca, nego bi za predsednika stavio coveka koji je izmislio T9 i one predefinisane poruke tako da je to sto si rekao understatement :)) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 matori, jelte kao iskusni mashinac, gnusa se svake elektronike :) ali mora da ima mob. sa kojim zna da pricha ali mu se neretko desi da ne prekine vezu i stavi mob u dzep od koshulje pa onda chujem njegovo kucanje pivskim kriglama dok je na nekom krkanluku :) komp ga opasno smara i misli da je to neki demon u svom najgorem obliku, ali ipak nekad sedne za njega da pokaze kevi koliko je zapravo on bolji u lines.exe od nje keva, lines lines lines i samo lines... nekad pochne da chaprka da nadje neke moje slike, sto se moze propoznati po miion otovrenih prozora koji su samo minimizovani :) mobilni smo joj skoro uruchili i za razliku od cala koji mob ima godinama zna da otkuca poruku i da je procita :) mada opet cale zna da slika mobilnim :P keva je mislim ispisala 2 sveske a4 formata mojih uputstava za internet, google i slichno ali to kako jednom napishe tako vise i ne pipa taj tutorial sa raznim kukicama , strelicama, klik klik, duplo klik, fajl, gugl i tako to sestra, zna sve sto zna jedan prosecan korisnik ali je komp opasno smara jer joj muz dosta provodi vremena na njemu, pa u glavnom pika chicken invideras, revange of the chicken i naravno neizbezni i neodoljivi lines :) btw dobar topik :) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Moji samo kada sam ja tu hoce ponekada na komp :) A mama uzima papir i olovku da zapisuje sve sto joj kazem kako da uradi . Buraz zna da surfuje ,skida nesto sa neta ,pusti film, mp3 , i to je to . Tehnika cale zna TV , a ostalo tu i tamo . Mama zna sve ja mislim . Da mama zna da kuca poruke to sam je naucio , cale ne zna . Cale zna das e javi na mob i da pozove i to je to , a mama zna skoro sve . Moze sve da ih naucite samo ako oni hoce / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 (edited) Moze sve da ih naucite samo ako oni hoce / Posto mi zudimo da im objasnimo Edited August 18, 2007 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 @G!!! aj ako ti nije problem, uploaduj mi negde taj lines(ako imas onaj old skool dosovski), ubishe me matorci da im nadjem onaj stari Lines gde se ne mute boje i gde su velike kuglice :). Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 imam samo sloba/mira verziju ako ti odgovara baci mail gde da ti pustim Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Cale-Zna da ode na mobile.de, da upali i ugasi komp. Ucio sam ga da salje mail 800 puta i dalje nista... Keva-Zna mail,sms,Zumu, da trazi free games preko googla, uglavnom dosta Brat-Brzo uci, i kopira me dosta tako da zna dosta :) Deda-Ucio sam ga jebeno 20000 puta da se javi na jebeni mobilni, i dalje pritiska CRVENO dugme... Inace Jokeru slatko sam se ismejao za ovo sa preslusavanjem melodije, to i moj cale radi nekad :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Posto mi zudimo da im objasnimo Jbga kako kod koga , mene smaraju dok im ne objasnim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Cale - Na njega sam povuko, kada smo bili u Pancevu, on je bio prvi koji je kupio kompjuter (286).. On i kum su redovno drndali nesto, softver hardver itd.. :) lemili budzili i tako to... Dakle on se realno u sve razume, verovatno i vise od mene.. Keva - Na nju nisam sigurno povuko.. To ti je fazon tipa mob: de marko nadji mi broj od toga i toga... Zna tv da drnda (ne zna da trazi kanale) itd isl.. U sustini ne zna engleski, tj ucila je nemacki i ruski, isla je na neke kurseve za engleski ali joj nije islo pa je batalila. Baba (sa caletove strane) - Njoj, bukvalno, pisem manuale za mobilni, tv, trazenje kanala itd.. Dakle ona meni da svescicu i hemijsku i ja korak po korak sve joj ispisem i nosi sa sobom tu svescicu kada oce da koristi mobilni... Baba (sa kevine strane) - Jos gore... Nju cak ni ne zanima.. Ne ume da koristi daljinski, niti zeli, sve gasi na dugme (ako nema dugme, tj mora da se iskljuci daljinskim, onda iz stekera ...) Buraz - Razume se solidno, ipak ne kolko ja, engleski prica ok... Sto mu i pomaze da savlada.. U sustini ako mene nema onda se keva/babe na njega oslone. :) Sestra - Ume da koristi, ali skroz ono basic, komp. Engleski ima isto znanje ko buraz, ali je realno nista ne zanima od tih gluposti pa i ne trosi energiju na to.. Eto.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Zanima me kakve odnose imate sa vashima kada je neki "high tech" u pitanju? Kako se oni odnose prema tim "glupostima" i kako se odnose prema vama shto se "glupirate sa tim"? Cale = zna da ukljuchi i da iskljuchi TV. Komp iskljuchuje iz shtekera... Keva = zna da ukljuchi i da iskljuchi TV, vesh mashinu i peglu ali kod klime neshto zaglavljuje... Kompjuteru ni ne prilazi... Ona to zove "terminal" Sestra = Zna sve da ukljuchi ali posle njenog kraceg korishcenja nishta ne radi kako je pre radilo Inache ne zhelim bash da pricham o tome shta sve nisam radio da bih "dobiJo kompIjuter" ili shta sam sve radio da bih otishao na internet preko modema jer bih o tome mogao da napishem kracu knjigu... Tako da bacite neka zanimljiva iskustva ovde i ozhivite secanja kewa = zna da ukljuci iskljuci tv , nadje kanale na doticnom...komp zna da upali,ugasi,proveri postu,otkuca text u wordu i da upali i odigra zumu...sad je krenula da se bakce sa divx filmovima ali joj nesto ne ide...igrala je sony dok sam ga imao:))) sa caletom ne zivim ali on koristi komp samo na poslu...od ostalih stvari ima stub i tv sa dvd playerom i to bi odprilike bilo to sto se njega i tehnike tice...:) bakuta = neverovatno ali istinito...zna sve oko svog tv-a i vise nego ostali ukucani...posto sam joj odavno ostavio gameboy[i ovo moze da se racuna u tehniku...:)] redovno pika na njemu sve i svasta od ovih "miroljubivih" igara...igrala je jos i segu ali mi se dzojstik sjebao tako da ono...sto se kompa tice njega ne zna ni da upali samo je naucila da smanji muziku na zvucnicima iz vec poznatih razloga a od skora monitor zove pravim imenom a ne televizor...:) sto se tice problema kupovine tehnike i ostalih stvari vezanih za to ne prave mi probleme...nego...evo ti kinta pa sad radi sa njom sta oces...a dal cu da uzmem patike i jaknu ili monitor to ih ne zanima...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arctic.la.vita Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) Cale: Zna da igra PES, igramo zajedno, gleda o bolestima besike na netu, zna da pusti film, winamp, zna da se snadje sa tim prostim stvarima : Net, igre...45 mu je god.Sto se ostalih zajebancija po kuci tice tu je majstor. Keva: Igra Zumu, zna da pusti muziku i njene igrice.Tv, kuhinja... Sestra: Glumi najpametnijeg lika a stalno skida neke gay dodatke sa neta pune virusa.TV+WC :D Edited August 30, 2007 by Arctic.la.vita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Hahahha vrh, jebeni vrh. A zamislite kada kao neko ili ti neki covek objasnjava slepom kako da dodje do exita, a da ne udari nesto. E to je najjace kada treba da im objasnim preko telefona bukvalno u kom je uglu sta. Pa ta objasnjenja bi bila najbolji prircunik za pocetnike, jebem li ga !!! A kad krenes da pricas i koristis malo vise kompjuterske izraze e tu tek za njih krece totalni haus u glavii i u fazonu su jebeno WTF !!! ahhahahhaha hahahha ajajajajajjajaja Poz Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts