FFSFTW Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 ae ako imaju negde repovi bilo bi lepo da okacite link... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 Sad krece mec protiv Madjarske. Bice wtv-a... Stay tuned :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 kad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 (edited) Upravo sad, zavrsena 1 partija Hungary lineup: Rabbit, SiLC, DNA i jos jedan, neam pojma kako se zove :) editovacu kasnije Serbia lineup: Ghost, Sweet, HowWeDo, Padash Serbia 2:0 Hungary Ghost > Rabbit TM Ghost > SiLC TM Edited August 21, 2007 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 4 igrac je Lead za hungary nube ;o ghost 3-0 btw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 gogog Ghost Jel izuo DNA-a? Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Ljudi ae dajte neki link gde ovo moze da se vidi , rezultati , repovi i slicno GG btw... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 brate ne znam samo po kojim kriterijumima su birani igraci :) da ja i riki nismo pozvani ali ok :) sve najbolje vam zelim mogo bi se neki mini lan na netu napraviti pa da vidimo lepo ;) ko treba da igra ali no bilo kako bilo GL !! :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 ahaha, ovaj vladica je odlichan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlee Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ovako zavrsen je mec vs Madjarske, evo kako se kretao rezultat : Ghost 1-0 Rabbit Ghost 1-0 Sylc Ghost vs Lead : ghost imao dobijenu partiju i dobio disc, posle rasparave 2 mozga ghost i lead su se dogovorili da igraju dotu 1x1 umesto regame-a, i lead ga je prebio tako da je rezultat posle 2 sata stagnacije celog cw-a 2-1 Howwedo 1-0 Lead Howwedo 0-1 DNA Sweet 1-0 DNA Sledeci mec se igra pocetkom sledece nedelje vs Bugara, ukoliko ih dobijemo prosli smo grupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Do jaja, bas sam do sad trazio rezove posto sam morao da odem posle svog meca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Igrali su dotu?:)))) cek to je dozvoljeno?:)))) jebote jel ima tu neki admin ili nesto,ovo je uzas. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ahaha seres da su igrali dotu 1v1 i pobedio ga Lead? :D jebeni kralj a s druge strane razocarao u doti :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wombat Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 hahah koji carevi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 brate ne znam samo po kojim kriterijumima su birani igraci :) da ja i riki nismo pozvani ali ok :) sve najbolje vam zelim mogo bi se neki mini lan na netu napraviti pa da vidimo lepo ;) ko treba da igra ali no bilo kako bilo GL !! :) Vladica stvarno loshe utiche na zdravlje, svaki 3. njegov post i padam sa stolice provereno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ovako zavrsen je mec vs Madjarske, evo kako se kretao rezultat : Ghost 1-0 Rabbit Ghost 1-0 Sylc Ghost vs Lead : ghost imao dobijenu partiju i dobio disc, posle rasparave 2 mozga ghost i lead su se dogovorili da igraju dotu 1x1 umesto regame-a, i lead ga je prebio tako da je rezultat posle 2 sata stagnacije celog cw-a 2-1 Howwedo 1-0 Lead Howwedo 0-1 DNA Sweet 1-0 DNA Sledeci mec se igra pocetkom sledece nedelje vs Bugara, ukoliko ih dobijemo prosli smo grupu. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlee Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Inace zbog te dote i odlaganja cw-a, juce za malo nismo izbaceni i mi i Madjari iz ovog cupa, tako da ovo vise ne sme da se ponavlja. Sto se tice nase grupe sledeci mec nije vs Bugara kao sto sam ranije napisao, vec protiv Finaca. Fincima ne igra prva ekipa znaci oni pro gameri tipa lilld.c, fury, elakeduck, glave, knoff i kompanija, vec xlo ekipa. To deluje kao lak posao, medjutim oni su sa ovom ekipom tukli Bugare tako da nece biti uopste lagano. Evo jos rezultata iz druge grupe : Slovacka 0-4 Litvanija, Poljska 4-2 Danska. U drugoj grupi sve ekipe igraju sa najjacom ekipom : Poljska : Terror, Paladyn, Zapek, Slh i Casin. Danska : Ciara, Mywa, Rholle, Squirell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Srle ae daj link za ostale rezultate i sranja i ako je moguce repovi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 http://rapidshare.com/files/50530124/Serbi...ungary.rar.html Svi repovi sem Mile vs DNA posto sam morao da odem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Srle ae daj link za ostale rezultate i sranja i ako je moguce repovi ... Brate skines wtv sa neta i ne cekas repove nista i jos si u toku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Inace zbog te dote i odlaganja cw-a, juce za malo nismo izbaceni i mi i Madjari iz ovog cupa, tako da ovo vise ne sme da se ponavlja. Sto se tice nase grupe sledeci mec nije vs Bugara kao sto sam ranije napisao, vec protiv Finaca. Fincima ne igra prva ekipa znaci oni pro gameri tipa lilld.c, fury, elakeduck, glave, knoff i kompanija, vec xlo ekipa. To deluje kao lak posao, medjutim oni su sa ovom ekipom tukli Bugare tako da nece biti uopste lagano. Evo jos rezultata iz druge grupe : Slovacka 0-4 Litvanija, Poljska 4-2 Danska. U drugoj grupi sve ekipe igraju sa najjacom ekipom : Poljska : Terror, Paladyn, Zapek, Slh i Casin. Danska : Ciara, Mywa, Rholle, Squirell. OMG to su Shvedzani a ne Finci... Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlee Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Da, moja greska Svedjani su u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ghost po obicaju se glupira, nista novo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 VLADICA ZA KRALJA, mini lan na netu, :))) Gj za madjare Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 de lak posao.. ovaj DowaQ pokazao skilla sad na WCG quals , nece biti tako lako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts