voodoo_ Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 SP3 beta, koji je isporučen beta testerima, procureo je u javnost. Torent možete skinuti ovde: http://xaocphoto.com/voodoo/servisnipaket3beta.torrent a ako neće tako, onda direktno na izvoru: http://msbetas.org/forums/index.php?showtopic=13994 Uglavnom, kažu da je ispravljeno preko 900 prijavljenih grešaka posle Service Packa 2, a ovi što su instalirali kažu da im radi lepo i da nisu primetili bagove. Veličina je ispod 350 MB i može da se slipstreamuje u instalaciju Windowsa (mada nema razloga to raditi sa betom, al eto). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 a od tih 900, 880 je već ispravljeno ovim običnim pečevima. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 I da sve mi zivo blokira znaci sve mi izbacuje svakih 10 sec kao neki dolazeci saobracaj i stalno one instant poruke a ja ne znam da li da blokiram ili dopusti m:D Treba prouciti sve ovo :D A jao zezno sam se za topic lol kakav sam nab kada ne gledam :D Ako moze ovaj odgovor da se prebaci u topic: Ajde dajte neki antivirus. Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 U nedostatku neta ne stigoh da iznesem otiske :) Dakle koristim ga već nekoliko dana. Ovo je praktično kumulativni post-sp2 roll-up, s obzirom da ne donosi nikakve nove programe. Jedina razlika između ovoga i autopatchera je ta što ovako nećete imati milion unosa u Add/Remove Programs listi vezanih za svaku pojedinačnu zakrpu. Ako hoćete da izbegnete bekapovanje starih fajlova (čime se onemogućava uninstall, ali koga briga), pokrenite paket sa parametrom /n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Ja cu da chekam official release :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts