Jump to content

Letnje serije

Guest

Recommended Posts

malo kasnim sa ovim postom, ali bolje ikad nego nikad, zar ne?

burn notice - neka vas ne zavara sinopsis, ovo (za sada bar) nije špijunska serija. nešto kao nik sloter za 21. vek: majami, bikini, cice, plus u svakoj epizodi neki private detective job. glupo ali zabavno. glavna cica = mrnjaoooo

john from cincinnati - nemam pojma koji je ovo žanr, a ne znaju ni autori. za pet epizoda se još ništa nije desilo. tu je neki lik sa natprirodnim moćima, tu su surferi, loša gluma i glupe porodične teme. zaobiđite.

damages - ovo uopšte nije letnja serija. nije ni advokatska, iako su svi likovi advokati. zli moćni bigtime advokati, zakulisne radnje, agende... odgledao sam tek dve epizode, ali obećava. glen klouz na tv-u.

mad men - serija o radnicima u advertajzingu u njujorku ranih šezdesetih. odlično.

hidden palms - glupost

od starih, eureka se vratila i odlična je, a čekamo dextera i weeds. treća sezona sleeper cell-a bi takođe legla, ali nisam nigde naleteo ni na kakvu naznaku da je planiraju.

burn notice mi se svidja, naravno najvishe zbog brusa koji se zeza odlichno

eureka vrh, sve vishe ide u "o'brien must suffer" smeru, gde je o'brien naravno carter, odlichno pishu

weeds ja odlgedah ove 3 preair, da se chisto smirim zbog onakvog klifhengera kakvim su zavrshili ;o)

kako ti je eureka majke ti vrh? skinuo sam cetiri epizode ove druge sezone i jedva sam ih odgledao. nema nista od neke zajednicke priche jer se onom artifaktu zna sada kao sto se znalo pre deset epizoda, ako ne i od samog pocetka. i svaka se epizoda svela na to sta ce da se desi serifu. veliko, veliko razocarenje, jer je serija postala nerd verzija Desperate Housewives-a.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ne znam igi, ko sto rekoh "o'brien must suffer" je moj omiljeni podzhanr DS9 epizoda, a ovo se defintivno uklapa u celu tu prichu, pogotovo sa prvom epizodom koja je odlichna jer pochinje sa stanjem stvari kakvo bi vecina gledaoca zhelela da bude u nekoj doglednog buducnosti i onda ga skenjaju svetski. takođe lagano menjaju bukvalno sve likove...istina vrlo polako ali ide

mozda najbitnije serija ne shvata sebe preozbiljno, duhovita je, zabavna i lepo se pogleda...ne znam sta vishe treba da ochekujem od te serije, meni je ona non stop verna formatu iz pilota, a za sada nije postala krajnje formulaichna tako da sam zadovoljan tim...

mozda je tvoje nezadovoljstvo izazvano time sto si prebrzo skucao sve epizode jednu za drugom...ne znam, meni jednostavno lepo lezhi

Meni je Eureka odlichna, mada malo tuzna u drugoj sezoni.

Josh jedna serija koja mi se svidja i koja ide sada letom je "The 4400" - 4 sezona je odlichno pochela i mislim da ce biti sve interesantnije. Za sada se pojavilo 8 epizoda.

А в чем сила, брат?

@ZerBah

Da, jedino sto BIA izbacuje HDTV verziju koja kasni nekoliko dana iza DS, plus prevod *koji meni ne treba tbh. ali drugi ukucani traze* isto kasni. Ali da serija je jedna od boljih trenutno. Svidjaju mi se suptilne posalice na medijske licnosti u nas tipa u "The Marked" ilizuja na Billa.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

e moj ti vudumane, kad do sad nisi chuo za OZ

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• 8 months later...
  • 2 months later...

burn notice - neka vas ne zavara sinopsis, ovo (za sada bar) nije špijunska serija. nešto kao nik sloter za 21. vek: majami, bikini, cice, plus u svakoj epizodi neki private detective job. glupo ali zabavno. glavna cica = mrnjaoooo

ali serija je zaista zabavna + ima bruce campbella u sebi

neka osoba glupak hehe

• 2 weeks later...

jes vala, generation kill je snimljena po knjizi novinara rolling stone-a koji je bio embedovan sa tom jedinicom. odgledah prvu epizodu, i nije loše uopšte. ima atmosferu band of brothers-a, i ako suzbiješ prevrtanje želuca na ceo taj rat (serija uopšte ne glorifikuje ameriku i njene postupke, ali taj osećaj je svejedno tu jer znaš zašto su bili tamo i šta su uradili) može da se gleda.

• 2 weeks later...