TeacH Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Aj recite par servera koji su full i kome je queue za hordu za BGs mali (tipa instant :P ) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) ne znam za hordu,ali ja transferujem na veknilash(ally) cim dobijem lvl70 inace cela misery battlegrupa ima odlican horde/ally ratio i skoro nema cekanja za bg-ove *edit* mada ako ima neko da preporuci bolji server za alijansu od veknilasha,neka postuje ovde,da ne otvaram novi topic po mogucstvu misery bg Edited August 6, 2007 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 ja cu totalno ontopic da odgovorim techi da, na stranu od toga sto on nije u stanju da sam pregleda na netu statistike realmova i battlegrupa, smatram da je on totalno gay iz toliko razloga da je besmisleno navoditi ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 topic godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) mada ako ima neko da preporuci bolji server za alijansu od veknilasha,neka postuje ovde,da ne otvaram novi topic po mogucstvu misery bg Nije Misery, ali ako hocesh alijansu a necesh da chekash - Vindication battlegroup. Samo budi spreman na to da cesh sve partije da gubish. ;D Edited August 6, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 6, 2007 Author Report Share Posted August 6, 2007 uh oh , what i hate nananananna rekao bih vam da ako nemate nishta da odgovorite na topic da ne postujete i hejtujete bzvz ali mi puca :-) , ako vam je lepo mozete slobodno da hejtujete ovde, trep trep :-) e da, i na kome ima najvishe nashih? od onih full i no bg horde queue servera ^^ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Frostmane je imba u svakom pogledu, ali ne znam za queue sa hordine strane. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 ajde posto mi je dosadno da odgovim na pitanje posto niko nije :D servere mozes da vidis jednostavim ulazenjem u igru lol a to gde je kakav queue je pitanje za 2005tu godinu kada se igralo server vs server sad je sasvim svejedno ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 7, 2007 Author Report Share Posted August 7, 2007 servere mozes da vidis jednostavim ulazenjem u igru lol 1. nemam wow tako da servere NE mogu da vidim jednostavnim ulazenjem u igru 2. ne mogu da surfujem jer kuci nemam net, iz igraone sam na net-u a isto tako ne mogu ni ovde da surfujem jer im jebavam protok zato sam inache (hejteri) otvorio topic ;-) a to gde je kakav queue je pitanje za 2005tu godinu kada se igralo server vs server znam da je sada tipa "nekoliko" servera VS nekoliko servera.. ali ne znam za koju je grupu servera dobar queue.. samo znam da je za ove nove koji su izashlisa tbc-om queue jebeno ochajan... Tako da sve shto sam pitao, pitao sam sa razlogom Aj sad odgovarajte :P Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Svi serveri imaju dobar queue i instant uglavnom . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Kazzak & Frostmane po meni. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts