weasel Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 (edited) Pa i meni krene nekad taj osecaj blama, ali kad svatim da ja jedino zajednicko sto imam sa tim likovima je to sto zivimo na istoj planeti i ljudi smo onda mi postaje smesno :) Edited August 2, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Naah, pre ce biti neko projektovanje, a verovatno i to, ako razmatramo i fegete Kod mene isti sluchaj, mada ja mislim da sam zajeb'o sve zive po tom pitanju, evo do malopre sam gled'o oceans 12, da se podsetim pred 13-cu, i kod one scene sa met dejmonom, dzordzom i bredom za stolom, i onim rusom (ili sta je vetj) u prvih dva'es minuta filma, kad met treba da prozbori kao nesto na "njihovom" jeziku, a stepen nervoze... i dzabe meni shto sam ja gled'o taj film, pa znam sta ce da bude, ma jok, samo shto ochi sebi nisam izvadio i onda obavezno se kikotjem k'o mentol, katastrofa ;) jao da, takvi tripovi me najvise sjebu, nisam gledao o12, ali znam na sta mislis, redovno mi je cim od toga:) mada, ne znam da li poistovetiti to osecanje neke nelagodnosti i napetosti sa osecanjem blama dok gledas nesto blamovito, iako slicnost u tripu postoji. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Zasto se nekada uplasite kad gledate horor ? Svi smo dovoljno razumni da svatimo da je to Monitor ili televizor i da nista nece izaci kroz njega ali tokom gledanja filma po malo stavljamo sebe u situaciju nekog lika u filmu zato valjda i dolazi do tog blama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 nisam gledao horor koji me je najezhio od kako imam 9 dina .. jednostavno horori su prva kategorija filmova koja je propala. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 (edited) I pre nego shto se zavrsi clip da dozive istu sudbinu kao lik iz reklame Carlsberg+Mentos... Edited August 2, 2007 by Malatrolapunakontrolora Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 (edited) nisam gledao horor koji me je najezhio od kako imam 9 dina .. jednostavno horori su prva kategorija filmova koja je propala. Hmm,ne trudish se dovaljno,tj prilazish filmu sa stavom da to ne moze da te uplashi.Ja kad hocu da gledam neki dobar horor zabodem se uveche sam u sobu,i unesem se u monitor i pridjem vrlo ozbiljno filmu, tj kao da se stvarno dogadja.Naravno,mora da bude dobar film. edit:Boze kolko misspelujem u poslednje vreme.... Edited August 2, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 I meni i meni... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Odgledajte japanski horror film ( da da deluje smeshno ) shoter se zove ( snimatelj kako god da se prevodi / kamerman ) .... dakle zavalish se uvece u mracnu sobu ... i veruj mi ima da te plashi ... nije kao standardna americhka govna koja su vishe smeshna nego strashna . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 zato sto japanski horori idu na psiholosko mrcvarenje, a ne na jeftino presecanje tipa onog sranja kad se zagledas u ekran i onda ti iskoci neka spodoba:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 samo zbog toga ne volim horore... sranja koja iskacu po ekranu nisu ni za decu. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Odgledajte japanski horror film ( da da deluje smeshno ) shoter se zove ( snimatelj kako god da se prevodi / kamerman ) .... dakle zavalish se uvece u mracnu sobu ... i veruj mi ima da te plashi ... nije kao standardna americhka govna koja su vishe smeshna nego strashna . Zashto deluje smeshno?Pa ako danas neshto vredi od horora onda je to Japanska produkcija.Ajd sad ce da bacimo tog kamermana na torent :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 (edited) Ne znam koliko je ovo pravi topic za to,ali vi ste to pokrenuli...kad smo kod japanskih horora,PULSE je neizbezan... Edited August 8, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Zasto ovi ljudi postoje ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Do jaja hahahaha, zbog ovakvih idiota postoje nuklearke Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts