gruja Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ispricajte mi kako je Nitja radio,nista me sinoc nije interesovalo sem njega :(( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 mene je kupio sa hey boy hey girl, sve ostalo je bilo plur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Jbg, zao mi je sto sam morao da palim, ali sam bio preumoran da skacem u 5 ujutru. Rozin je keva! Scenski nastup - 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 mnogo, ali neuporedivo mnogo bolji dan nego prvi. gus-gus mnogo bolji fazon nego pre 3-4 godine na UE. vishe mi prijaju u ovako vishe elektronichnom fazonu nego sa vishe zhivih instrumenata. mnogo pozitivna ekipa. david na kraju <3 rozi manekenka. odlichne stvari, al redosled numera je mogao bolji da bude. bila su dva seta od po 4 pesme koje su toliko stond i spore da se smorish. u drugoj polovini nastupa kretje tata vj rad koji traje do kraja. zadnja numera me je pukla mega. na bis nije trebala da izlazi jer je onu stvar pevala sa lapo energije, a to onda nije to. nik odlichan pochetak, kemikal way :) kasnije par komerc stvari su se proshetale al ako tako treba popalile su masu samo tako. dobar kontakt sa publikom. tomi za razliku od svih ostalih puta kad sam ga slushao sad me je odushevio. po sistemu toplo hladno idu 2 dobre, 1 prosechna, 2 dobre stvari .. chak je i kishu uspeo par puta da otera :) zvuk danas i juche nije mogao da se poredi. shteta za onakvu binu netje mi nikad biti jasno kako kad organizujesh vetj ovakav festival ne mozhesh da uposlish profi vj/lika za osvetljenje. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 nick warren je tata. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Katanjo je smrad... Smorio me je... Kupio me je sa Rene-om i Murani-jem od Prydza... Ne znam za koji kurac je on top5 DJ na svetu ali ok... BookaShade me je odushevio... Neshto shto mi je bash trebalo te vecheri sam slushao... Zabiela wtf? Bilo je na foru kao je-je-je-jeee-j.... i cao-zdravo smorio sam se mada sam bio i jako umoran. u Subotu nisam ishao zbog WCG-a... Jednostavno morao sam rano da ustanem i nisam hteo da zaglavim do 6-7... MOLE SE LJUDI DA DODJI DO RUR SHANDA MUZIKU CE VAM PUSHTATI FATBOY, KURKO I MILOS VUJEVIC!!! (x5) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 nick warren je tata. reci mi sta je pustao ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Katanjo je smrad... Smorio me je... Kupio me je sa Rene-om i Murani-jem od Prydza... Ne znam za koji kurac je on top5 DJ na svetu ali ok... BookaShade me je odushevio... Neshto shto mi je bash trebalo te vecheri sam slushao... Zabiela wtf? Bilo je na foru kao je-je-je-jeee-j.... i cao-zdravo smorio sam se mada sam bio i jako umoran. u Subotu nisam ishao zbog WCG-a... Jednostavno morao sam rano da ustanem i nisam hteo da zaglavim do 6-7... MOLE SE LJUDI DA DODJI DO RUR SHANDA MUZIKU CE VAM PUSHTATI FATBOY, KURKO I MILOS VUJEVIC!!! (x5) iz istog razlog iz kog su ljudi koji prave muziku koju ti volish uopshte u poslu - samo marketing reci mi sta je pustao ;) pustio je yeke yeke :D Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Da, ja volim samo marketing. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 iz istog razlog iz kog su ljudi koji prave muziku koju ti volish uopshte u poslu - samo marketing pustio je yeke yeke :D ne volim yeke yeke i sweet dreams,od tih mass population hitova tell me more :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 a je l voliš plastic dream omg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ili granga got? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 yeke yeke je beše pustio i mils? ja baš ne kapiram zašto je to hit :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ako je vokal bljuv onda je svaki mark williams bljuv i bilo koji drugi latino mozhda sam ja samo slab na latino Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 :(((( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Yeke Yeke ni ja ne mogu da svarim ali Plastic Dreams \o/ ^^ Edited August 27, 2007 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 sad je ispalo da je warren pustio plastic dream, a nije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts