Cold Fingers Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) sve te psihopate treba zatvoriti / ubiti ... nek neko pokusa da dokaze suprotno... Nebo je plavo, a svi moramo da disemo vazduh...nek neko pokusa da dokaze suprotno... Edited July 28, 2007 by Totentanz Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba-Daj-Glavu Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 oh bozhe kad se nisam slogirao kada sam ovo video...kakvih ljudi sve ima... Quote baba daj glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ju jbt citao sam juce u novinama ....baja ih pobio sve i sada se pravi lud kao ne secam se ja toga .... SHATRO Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ^ zamisli ga jebote. zrtve nek pocivaju u miru. a za ovakve treba uvesti smrtnu kaznu. neku bolnu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 u crnu vrecu s zmijom pa u reku s njim, da se vishe ne nadishe vazduha i da grob svoj ne dobije Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 MMMMONSTER KILL ! UNSTOPABLE ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 smeshno ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 ali kako je sa onom lovackom dvocevkom uspeo da upuca 9 ljudi? mislim ne razumem se bas najbolje u oruzje ali zar to nije ona sto treba onako da se "prelomi" da bi reload-ovao a za to treba vremena... mogli su ga zaskochiti ili nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 ali kako je sa onom lovackom dvocevkom uspeo da upuca 9 ljudi? mislim ne razumem se bas najbolje u oruzje ali zar to nije ona sto treba onako da se "prelomi" da bi reload-ovao a za to treba vremena... mogli su ga zaskochiti ili nesto... Pa fora je u tome sto se on nije nalazio u centru kneza vec u selendri sa par ljudi na ulici od cega su vecim delom starije osobe... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Mislish da mozak radi u situaciji kad ludak sa dvocevkom pochne da ubija oko tebe?U toj situaciji samo gledash gde da begash... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 i chuveni srpski mozak "shta se to tamo deshava" umesto da se zalegne negde. ono chitao sam timeline .. svi su mu istrchavali ispred cevi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 kontam da bi se meni mozak izdegenisao i da bi stao na cistinu, ono, jelen i farovi fazon, al ne znas to dok ne dodjes u tako neku ekstremnu situaciju, mozda bih pobegao skokom tigra od 10 metara, mozda bi kreno da ga bijem pa popio deset komada, ko ce ga znati... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emolicious Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 ne dao mu bog da ga proglase neurachunjivim i puste na slobodu...pa rasporice ga ljudi u crnom,mislim u crnini Quote ...and soon the rain will wash away the sun,as i melt with you,i am ghost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts