ArktickaLubenica Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Kolike su premije krusevljanima ako dobiju ? 6 ziliona evra i kuca u brazilu, samo da se polome noge igracima partizana i da se dobije tekma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 pola miliona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ljudi nemoj da se brinete mishkovic rekao da ce vam dovesti igrace top klase! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Da,da,i Marakanu ce nam renovirati! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 na Mari jedino da se stavi valjano ozvucenje,i video bim,i to je to...ne treba nista vise... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 trebalo bi i fasadu malo da renoviraju, kad je zadnji put ista radjeno na tom stadionu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 trebalo bi da srushe stadion i da ukinu zvezdu kolko smo nesrecni :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 eto,grobarska posla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 koja posla? jesu oni krivi za sigurno opravdani crveni koromana? ili nashih 1-1 danas? ili nashu divnu sezonu sa 0 bodova u ligi uefa? ili za strucni stab koji pusti najboljeg igraca polusezone pod razlogom da ne mogu da mu omoguce da igra stalno? ili sto brono mora da greje klupu da bi igrao grbavi? daj lesko budi jednom u zivotu realan.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 brate,pricam o golu koji su dali danas,sta seres jbt...pricao sam sa 10 grobara,svi su se smejali golu,tako da mozes da pricas sta hoces... ako mislis da nismo danas DALI bod kuljanima,onda ne znam sta da ti kazem... a ako trazis od mene da priznam da su grobari bolji,to neces dobiti...ovog puta zbog toga jer ne verujem da su bolji,nego da su jednostavno imali vise sportske srece,sto je u svakom slucaju uvek potrebno...a neces cuti ni u slucaju kada su zaista bolji,jer mi rivalitet ne dozvoljava... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 pa dobro, dali smo i mi zilion glupih golova, svaki jestrovicev je sa 2 metra od gola. Dalje, normalno je da smo dali bod kad smo videli da duvamo, al svejedno to je samo kap u moru gluposti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 volim peru bod je dat sigurno, partizanov gol je lol... al' realno cela liga nam je lol, tako da nema tu puno polemike :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 s tim da smo mi mnogo veci lol, s obzirom kolko smo ulozili ove sezone 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 A BARCOS GOL MASINA ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 pocele su price o tome ko ce naslediti jankovica... stoickov se pominje, a gde ima dima ima i ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 danas sam bas procitao na b92 kako je Toplica negirao dovodjenje Stoickova... dobro je :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 da, bolje da ostane nas Murinjo.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ja juce procitah da dolazi zdenek zeman :S KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ko je taj? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ceh onaj...vodio mnogo klubova u seriji A...ma nebitan lik skroz... opet ce da daju puno kesa za trenera,i ubrzo ce ga oterati,umesto da ostave Jankovica koji je dobro radio svoj posao... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 da, odličan je mali Kosan, skroz.. al u kurcu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Lesko,Zeman je odlican trener,mojne da lupas gluposti.Bas sam hteo da kazem kako ce mozda on moci nase zvezdice da dotera u red. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 koje zvezdice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Lesko,Zeman je odlican trener,mojne da lupas gluposti.Bas sam hteo da kazem kako ce mozda on moci nase zvezdice da dotera u red. pa nisam ja rekao da je on los,uopste...ali platice za njega brdo para,on ce doci ovde,ima da se razocara u sve zivo,i da ode...kao i svi... a ovaj Jankovic je bio skroz ok,imao je najbolje rezultate u ligi od kad je na klupi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 koje zvezdice? recimo za pocetak ce mozda da istera Bastu iz separea. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts