manager Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 tuzna li si zvezdo... kada mi moramo chukarichki proci na penale i to povedemo u 93. a minut kasnije izjednacenje.. svaka cast ivanu na odbranjenim penalima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 hahaha,strahote jbt... ali dobro,tako se kup prolazi :))) dok je pobeda,dobro je ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Jos sa igracem vise od valjda 65. minuta, zalosno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 mislim da je titula izgubljena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Dobro si skontao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 mislim da je titula izgubljena... to smo znali odavno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 da li si to mislio posle derbija na Marakani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 da svako normalan je derbi video kao tekmu gde smo dali 4 komada iz 4 prekida, shto se u fudbalu deshava veoma retko. Opet, svi koji malo prate zvezdu znaju da uvek na pocetku sampionata poduvamo u prvoj tekmi i da posle svake pobede u derbiju, ili znacajnog rezultata u evropi, poduvamo na prvoj sledecoj prepreci, sto se i desilo odmah nedelju dana posle derbija. Dalje, tim je katastrofalno selektiran, ostali smo bez 2 najbolja igracha u jesenjem delu (Molina i Lukash), ne igraju oni koji bi trebali da igraju od ovih shto neshto valjaju (Burza, Ninkov), a igraju likovi koji nisu ni za drugu nashu ligu, a kamoli za prvu (Jestrovic, Tutoric, Randjelovic etc..) nismo morali da sacekamo kraj marta da bi znali da nesto ne valja, ispali smo od smeshnog Rendzersa, napravili 0-4 u Ligi UEFA i pogubili tonu bodova kod kuce. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 iiiiiIIIIDEMO delije!!! 5-0 je rashrafljen napredak, to je ta forma, to je ta sampionska forma!!! sada kidamo glodare 0-3 i titula je na domak ruke!!! :( btw, http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=292132 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 (edited) pa bitnije od nase pobede je remi miseva,tako da smo opet na -5... ako u derbiju osvojimo 3 boda,opet imamo realne sanse za titulu,sve ostalo je kraj... edit: Molina me uopste ne interesuje... Edited April 2, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 naravno da ne, ti si od onih koji se loze cak i kad nas svi prskaju 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 a sto sad seres? oces da kazes ako ne dobijemo u derbiju da nemamo sanse za titulu? ne lozim se,nego kazem realno...ako dodjemo na -2,potreban je samo jedna njihov kiks...a to je potpuno realno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 lesko uz tebe sam xD don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 a sto sad seres? oces da kazes ako ne dobijemo u derbiju da nemamo sanse za titulu? ne lozim se,nego kazem realno...ako dodjemo na -2,potreban je samo jedna njihov kiks...a to je potpuno realno... prvo treba da dobijemo u derbiju, ako si chitao intervju Jestrovića pre par dana u novinama, on je rekao da bi bio dovoljan i kup, pametnom čoveku je sve jasno Dalje, kad se Jestrović oporavi, Misdongard će opet na klupu, Rašković će opet da zaigra, i sve Jovo nanovo.. Ne moramo mi nikad da uzmemo titulu, samo neka igra najbolji tim, a ne da se ponovi po stoti put kad igra najbolji tim da prebijemo protivnika, a kad igraju oni koji treba da se prodaju, mi ga poduvamo. Pogledaj samo kako ekipa igra kad uđe Burza ili startuje od početka, i kad nema Jestrovića/Raškovića/Tutorića/Baste u sastavu.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Ninkovu zapaljen dzip -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 da,da,rece mi danas ortak... SAMO NEK ON GUBI LOPTE U ODBRANI !!! :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 sad se vratih sa Zvezda-Vojvodina... predivno fudbalsko popodne,uz visoku pobedu CZ... nasim igracima SVAKA CAST na danasnjoj partiji !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 sramota! mesec dana niko da ostavi post! evo u tih mesec dana se probudio jestro gol, ima 5-6 golova sigurno, prakticno nas on drzi u trci za titulu, titulu kojoj se neko jos nada?? poslednje kolo sledece nedelje, mi gostujemo u kuli a partizan u krusevcu... tesko tesko.. i bod im je dovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 pa ako cemo realno,utakmica je unapred kupljena,i nema uopste mesta nekoj nadi... a ako cemo nerealno,ja se nadam da ce se vratiti svaki 95. minut do sad...i ono kao "neko to gleda odozgo" fora... sto se Jestre tice,koliko god su ga pljuvali,sad mu ne smeju nista...realno,on daje golove,i to se od njega trazi...da su supacki golovi,jesu,ali i takav igrac treba svakom klubu... A koja je to prica da Partizan nece moci da igra u Evropi jer je kaznjen do septembra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 citao u novinama kao mozda dodje Brands na Jankovicevo mesto... jel su to ozbiljni pregovori ili trac? u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 lol Jestragol i kupljena tekma. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 te price "kupljena tekma" su mi uvek isle na kurac >.< Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 pa ako cemo realno,utakmica je unapred kupljena,i nema uopste mesta nekoj nadi... rofl A koja je to prica da Partizan nece moci da igra u Evropi jer je kaznjen do septembra? jel' ti drago? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Nemojte da se smejete dechku... I meni je kao realnom i objektivnom navijachu Partizana bash zhao shto pobedjujemo sve utakmice na prevaru, za razliku od simpatichnih i nadasve poshtenih u CZV koji krvare za svaki bod. :( .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ^ja to nisam rekao...namestaju i jedni i drugi,i to je cinjenica... @saint pa jel zaista mislis da vec sad nije kupljena utakmica u Krusevcu? a za ovo drugo,nemam pojma,to sam procitao na sos-u,neki debil je poslao sms na ono sranje,pa sam mislio da su to gluposti...ako neko zna nesto vise o tome,bilo lepo da nam pojasni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts