Jump to content

Crvena Zvezda

manager

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

mislim da je titula izgubljena...

to smo znali odavno

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

da

svako normalan je derbi video kao tekmu gde smo dali 4 komada iz 4 prekida, shto se u fudbalu deshava veoma retko. Opet, svi koji malo prate zvezdu znaju da uvek na pocetku sampionata poduvamo u prvoj tekmi i da posle svake pobede u derbiju, ili znacajnog rezultata u evropi, poduvamo na prvoj sledecoj prepreci, sto se i desilo odmah nedelju dana posle derbija.

Dalje, tim je katastrofalno selektiran, ostali smo bez 2 najbolja igracha u jesenjem delu (Molina i Lukash), ne igraju oni koji bi trebali da igraju od ovih shto neshto valjaju (Burza, Ninkov), a igraju likovi koji nisu ni za drugu nashu ligu, a kamoli za prvu (Jestrovic, Tutoric, Randjelovic etc..)

nismo morali da sacekamo kraj marta da bi znali da nesto ne valja, ispali smo od smeshnog Rendzersa, napravili 0-4 u Ligi UEFA i pogubili tonu bodova kod kuce.

naravno da ne, ti si od onih koji se loze cak i kad nas svi prskaju

a sto sad seres?

oces da kazes ako ne dobijemo u derbiju da nemamo sanse za titulu?

ne lozim se,nego kazem realno...ako dodjemo na -2,potreban je samo jedna njihov kiks...a to je potpuno realno...

prvo treba da dobijemo u derbiju, ako si chitao intervju Jestrovića pre par dana u novinama, on je rekao da bi bio dovoljan i kup, pametnom čoveku je sve jasno

Dalje, kad se Jestrović oporavi, Misdongard će opet na klupu, Rašković će opet da zaigra, i sve Jovo nanovo..

Ne moramo mi nikad da uzmemo titulu, samo neka igra najbolji tim, a ne da se ponovi po stoti put kad igra najbolji tim da prebijemo protivnika, a kad igraju oni koji treba da se prodaju, mi ga poduvamo. Pogledaj samo kako ekipa igra kad uđe Burza ili startuje od početka, i kad nema Jestrovića/Raškovića/Tutorića/Baste u sastavu..

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

sramota!

mesec dana niko da ostavi post!

evo u tih mesec dana se probudio jestro gol, ima 5-6 golova sigurno, prakticno nas on drzi u trci za titulu, titulu kojoj se neko jos nada??

poslednje kolo sledece nedelje, mi gostujemo u kuli a partizan u krusevcu... tesko tesko.. i bod im je dovoljan.

pa ako cemo realno,utakmica je unapred kupljena,i nema uopste mesta nekoj nadi...

a ako cemo nerealno,ja se nadam da ce se vratiti svaki 95. minut do sad...i ono kao "neko to gleda odozgo" fora...

sto se Jestre tice,koliko god su ga pljuvali,sad mu ne smeju nista...realno,on daje golove,i to se od njega trazi...da su supacki golovi,jesu,ali i takav igrac treba svakom klubu...

A koja je to prica da Partizan nece moci da igra u Evropi jer je kaznjen do septembra?

2ch4bup.jpg

^ja to nisam rekao...namestaju i jedni i drugi,i to je cinjenica...

@saint pa jel zaista mislis da vec sad nije kupljena utakmica u Krusevcu?

a za ovo drugo,nemam pojma,to sam procitao na sos-u,neki debil je poslao sms na ono sranje,pa sam mislio da su to gluposti...ako neko zna nesto vise o tome,bilo lepo da nam pojasni...

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...