Jump to content

akceleracija

Recommended Posts

jel moze neko da mi kaze kako ide ona komanda da se iskuljuci akce... u cs nesto -noforce tako to

treba mi bas to a ne mouse fix [8)] tnx

-noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

imash i -freq 100 kao i -bpp32.

Nego da ne otvaram novi topic,imam problem glodarske prirode...elem, kada pokusham da cimnem mish u cs-u i da bunny hope odradim ili strejfujem karakter u igri se zakuca u mestu...kao da postoji neka barijera koja blokira inerciju pomenutog karaktera,kada radim slide na stepenicama obavezno se zakuca na prvi ili bilo koji drugi stepenik kada pokusham da ubrzam...da li je do drajvera koji su novi ili do moje retardiranosti i neznanja nameshtanja istog i susrecanja sa dobrim mishem posle toliko godina stvarno neznam... BOjim se,nanecu mu bol i onda cu igrati juche... . Pomozite bratu svom,saborcu u pomeranju elektrona i zelje za dokazivanjem with mx 518.

Nadam se da ce odgovor ubrzo uslediti jer kontam da gomila likova zna ovo i nece mi se smejati jer niko se nije pametan rodio.

Ko visoko leti,sam u nju upada!!! [:D]

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

aj da i ja ne otvaram novi topic da pitam ovde: imam sledeci problem, sens mi je 1 i onda mi treba pola sata da se okrenem za 180 stepeni kad mi je neko iza ledja, pa me istaresuje da li ima nesto da se kuca da povecam acc znaci kad cimnem misa da se ubrza a ovako normalno sens 1

poz

def_fov ? mozda na to mislis... mada ne bi trebao da se pomera... bolje povecaj motion

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

imash i -freq 100 kao i -bpp32.

Nego da ne otvaram novi topic,imam problem glodarske prirode...elem, kada pokusham da cimnem mish u cs-u i da bunny hope odradim ili strejfujem karakter u igri se zakuca u mestu...kao da postoji neka barijera koja blokira inerciju pomenutog karaktera,kada radim slide na stepenicama obavezno se zakuca na prvi ili bilo koji drugi stepenik kada pokusham da ubrzam...da li je do drajvera koji su novi ili do moje retardiranosti i neznanja nameshtanja istog i susrecanja sa dobrim mishem posle toliko godina stvarno neznam... BOjim se,nanecu mu bol i onda cu igrati juche... . Pomozite bratu svom,saborcu u pomeranju elektrona i zelje za dokazivanjem with mx 518.

Nadam se da ce odgovor ubrzo uslediti jer kontam da gomila likova zna ovo i nece mi se smejati jer niko se nije pametan rodio.

Ko visoko leti,sam u nju upada!!! [:D]

sa bilo kojim drugim mishem se to ne dogadja ? do drv nije sigurno ...najbolje se navikni na def windows drivere jer gde god da odesh samo bocnesh svoj mx518 i filing je isti jer driveri menjaju sens.

josh 1 hint .... neki serveri zabranjuju to o chemu ti govorish ... da li ti se to svuda dogadja /.?

KDS

upravo je fora u tome , sto na serveru nije moguce da se to radi...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

ladno i kada kreiram svoj lan server zabode.

moguce da je do verzije cs-a ili mozda do toga da su lososi krenuli na sever [:p]

ma kontam da je defoult rulla ali jbg,chemu sluzi usto i ne radi taj drajver koji sam dobio sa sve covom!? [:S]

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png