Zba Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Opusteno, navikli smo da imas lapsuse i da prodajes kad treba sis da se donese Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Ma da.. Ja makar kad treba da dodjem u deus kazem da dolazim i onda kao: jel treba nekom nesto? "zovi za 5 mina" "ee sta se desava" "ma nista samo donesi pet siseva prilozi ti i ti" do jaja sorry za off :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Akcija Cube trip to Bulgaria - BCL offline finals. Govedo i Pimky kod mene, I Govedo gleda fashion TV i izjavljuje: "Da ja imam ovoliko sminke i ja bi bio manekenka!" .... more to come. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Noni igrao OC tgl vs Grav i pita ga covek na startu : bo1 or bo3 ? Noni : i dont no .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 27, 2007 Author Report Share Posted July 27, 2007 (edited) Pre jedno godinu i po dana ja kod nonija ladderujemo i pita neki lik nonija: "Where are you FROM?" I noni se okrece prema meni i kazhe: "Jebote shta me ovaj pita?" (btw noni zna shta znachi "from?" ali ga je zbunilo ovo prethodno) Edited July 27, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ae molim vas suzdrzite se R-E-T-A-R-D-I-R-A-N-I-H fazona, tipa: "i dont 'no' ", i te akcije :) btw, dobili ex WE.JuSt 3-0 i sada izlazimo da hasamo nesto. I Ghost prilazi nekom liku i pita: Sorry, do you know where is the Apotek ? mi u komu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Pre jedno 2 dine kad se josh masovno igro wc3, ovde se WE popularno nazivao voda,i sad neki random klinac kripuje a drugi se pored njega dere "pusti vodu,pusti vodu!" , na shta jedan oratak koji je bash izlazio iz wc-a, postidjeno pogleda oko sebe i vrati se da pusti vodu u wc-u(lol koliko je ovo dvosmisleno). Ako se tad nisamo pokidali od smeha... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ae molim vas suzdrzite se R-E-T-A-R-D-I-R-A-N-I-H fazona, tipa: "i dont 'no' ", i te akcije :) btw, dobili ex WE.JuSt 3-0 i sada izlazimo da hasamo nesto. I Ghost prilazi nekom liku i pita: Sorry, do you know where is the Apotek ? mi u komu. dobro, ali to je iz predhodnog iskustva :) kad sam pitao zenu u apoteci za alkohol, ona mi je izvadila 20 razlicitih krema, a umesto zavoja sam dobio vatu :D na kraju sam joj rekao SPIRITUS, dobio bocicu, uzeo vatu, ostavio pare i pobegao u hotel :DD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Trebao si reci pastrulator mozhda bi znala shta je ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Ja sam gej najbolji quote Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shejh Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 bre,lupit cu ti karu ustima - govedo @ zaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rista(BH) Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 kad je ceo topic zajebancija aj da se bar malo posteno nasmejete Arabian interviewed at the US Embassy. > > Consul: What is your name? > Arab. : Abdul Aziz > > Consul: Sex? > Arab.: Six to twelve times a week > > Consul: I mean, Male or female? > Arab.: Both male and female, sometimes even camels > > Consul: Holy cow! > Arab.: Yes, cows and dogs too > > Consul: Man, isn't it hostile? > Arab.: Horse style, dog style, any style > > Consul: Oh dear! > Arab.: Deer? No deer, they run too fast [roflmao] Quote opusteno trenerka sa flekama od cvaraka(govedina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 :P @ pinke: nisam to rekao, zaba je izmenio reci al nvm.. Rekao sam lupices mi karu ustima ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 da da.... govnaedo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Govedo: Necu ja sa zabom, iz principa necu da budem u istoj sobi sa elfom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Pre par minuta : igram protiv nekog nuba i zavrsavam partiju i ide: nub: from? ja: serbia nub: serbia is a fucking land !!! i izadje nije smesno ali je glupo :/ Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Ovako je bilo bez i jedne izmene Ja: Govedo ucuti sutnucu ti samar Govedo: Sutnes mi karu u usta BEZ IZMENE Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 (edited) Ne lupaj gluposti, Domi moze da potvrdi da nije bilo tako Rekao sam sutnes mi karu ustima, a ti sto si reta i gluv nije moj problem ^ Edited August 8, 2007 by Aca~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 bilo je kako je zaba rekao, ne lazi govedo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 LOL ti pricas, a nisi ni bio tu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 da ali hajli je guru-know-it-all tako da realno govedo, onovan si Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 not tru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 kako nisam bio tu, to je bilo na doruchku poslednjeg dana Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Govnoedo, to sto ti ne znas da pricas nije moj problem Ako nastavis da se bunis i dalje dobices ban, tako da onovan si. Btw hajli, sto ja vise nisam kapiten tima, nego opet shad?!?!?!?! Ja sam smislio himnu!!!!!!!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts