Titania Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Na Eunet ADSLu sam, petkom i subotom uveče je nemoguće igrati, svakih 5 minuta me diskonektuje sa servera jer mi se izgubi veza. jel tako na svim ADSLovima? Imate preporuku za neki drugi? Tnx, Quote titania@eunet.yu www.enginenet.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 mozda je samo zbog ovog zezanja sa strujom, a mozda im to namerno radi telekom istina ne igram wow vec nekoliko meseci ali i yubc i telekom su meni bili super 99.9% vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Sezampro , no discc no bugss 99% Good :) Predji na Sezam dobri su . Meni ping u w3 70 ms , Cs 30-40 ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidkis Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Ja zivim u subotici i koristim bas EUnet ADSL i radi super... dnevno max 1 disc... igram wow.. ms je <200 (uglavnom oko 100) a pretplatio sam se na najjeftiniji paket 256/64... nemam zalbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Meni u Eunetu uvode ADSL vec od februara a u Sezamu od maja...Oko Nove godine cu ga dobiti...Na kraju sam prijavio da uzmem novi broj u Telekomu pa preko njega da idem, rekli su mi u ponedeljak da ce me zvati, josh nisu...Cuti i uzivaj! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 EUnet 256 , od nove godine samo 2 puta po par dana nisam imao net jer je telekom sjebao neki link il' shta ja znam ....ovo ostalo vreme nijednom nije pukla veza. Mozda je do centrale a i pogledaj e-mail . Oni uvek obaveste o nadolazecim problemima u radu. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Beotel, godinu i po dana. Samo tri-četiri prekida, nikad duže od par sati. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare61 Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Na Eunet ADSLu sam, petkom i subotom uveče je nemoguće igrati, svakih 5 minuta me diskonektuje sa servera jer mi se izgubi veza. jel tako na svim ADSLovima? Imate preporuku za neki drugi? Tnx, Sezam pro , krajnje su pouzdani , ako dobijes DC onda je to zbog kvara u centrali preko koga ti ide net.Imaju solidnu AV proveru poste i antispam. Cini mi se da daju neki popust ovih dana , samo nisam siguran koliko ces morati da cekas na instalaciji. Aj uzdravlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts