Formica Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 brate ovaj Kali mrzi Tripka ko sto ja mrzim Tepica.Tepicu mrsh u kurac. grujo, na fudbalski topic! :] @kali bolje da je ostao Luka nego shto je ostao Tripko. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 23. jula u 20:45 Partizan - Olimpik Lion na JNA :))) prema ugovoru Lion ce igrati u punom sastavu ;)) ali komentar sa b92 : pa dobro, nekome lion otvara sezonu nekome aca lukas -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 rofl We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 23. jula u 20:45 Partizan - Olimpik Lion na JNA :))) prema ugovoru Lion ce igrati u punom sastavu ;)) ali komentar sa b92 : pa dobro, nekome lion otvara sezonu nekome aca lukas Taj je najveca faca.U pravu je covek,i treba da nam se smeju. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Koja je fora sa Lukasom, neznam to? nije valjda da pravi mega koncert na mari? ololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 E grobari, danas dobijate protivnika u 2. kolu kvalija za lsh... upravo pocinje draw ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 jel ima prenos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 igrate protiv intera iz bakua (azerbejdzhan) ili rabotnicki (makedonija), prvu gostujete 29/30. jula revans sedam dana kasnije u bgu :D jedan zanimljiv par, dinamo tirana vs modricha :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Fejsa potpisao za Partizan \o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 jbt i kecman ode :D haaha :D 2 godine ugovora :D ko bi reko.... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 jebote kako ste jaki.Otisli su vam svi oni koji i treba da odu tacno da ne zauzimaju mesta onima koji treba da igraju(recimo eto samo Jovetic izuzetak,mada i po meni nije neki gubitak)a i na transfer listi su vam isto oni koji nije steta da odu.A ovi sto su dosli,i jos ako je istina za Paunovica da ga jurite,bicete strahovito jaki.Ja od ovih igraca sto se za sad pominju nemam poverenja ni u jednog(osim Marjana),jedino potencijalno ime koje me odusevljava je najbolji dribler cvajte,a verovatno i bundes lige od ove godine,Nemanja Vucicevic !!!!Ako se ostvari njegov transfer ikako,odmah kupujem dres,i ljubim Bunjevcevica u kurac. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 al' zato nam je trener :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 pa ne može i jare i pare :D zato mi recimo.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 kecman u pao Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Prva pojacanja za KK. Potpisali Aleksandar Rasic (3 god) i Vukasin Aleksic (4 god). Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Danas protiv ovih indijanaca - 0:4 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 ma samo da dobiju , najverovatnija prva postava:Mladen Bozovic, Knezevic, Obradovic, Sikimic, Djordjevic, Zuka, Moreira, Lazic, Bogunovic, Diara i Paunovic... Tosic i Fejsa su na OI ,meni je ovaj Knezevic nevidjeni pajser a ovog Bogunovica i ne znam Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 da je pametan Jokan, pa da Ljaljić zameni Tošića, ali nije.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 ljajic je gistro nesto bio povredjen, nisam siguran dal' se oporavio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 pa igrao je prošle nedelje protiv Liona valjda 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts