Jump to content

SD Partizan 2007/08

Lex

Recommended Posts

brate ovaj Kali mrzi Tripka ko sto ja mrzim Tepica.Tepicu mrsh u kurac.

grujo,

na fudbalski topic! :]

@kali

bolje da je ostao Luka nego shto je ostao Tripko. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

23. jula u 20:45 Partizan - Olimpik Lion na JNA :))) prema ugovoru Lion ce igrati u punom sastavu ;))

ali komentar sa b92 : pa dobro, nekome lion otvara sezonu nekome aca lukas [roflmao]

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

23. jula u 20:45 Partizan - Olimpik Lion na JNA :))) prema ugovoru Lion ce igrati u punom sastavu ;))

ali komentar sa b92 : pa dobro, nekome lion otvara sezonu nekome aca lukas [roflmao]

Taj je najveca faca.U pravu je covek,i treba da nam se smeju.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jebote kako ste jaki.Otisli su vam svi oni koji i treba da odu tacno da ne zauzimaju mesta onima koji treba da igraju(recimo eto samo Jovetic izuzetak,mada i po meni nije neki gubitak)a i na transfer listi su vam isto oni koji nije steta da odu.A ovi sto su dosli,i jos ako je istina za Paunovica da ga jurite,bicete strahovito jaki.Ja od ovih igraca sto se za sad pominju nemam poverenja ni u jednog(osim Marjana),jedino potencijalno ime koje me odusevljava je najbolji dribler cvajte,a verovatno i bundes lige od ove godine,Nemanja Vucicevic !!!!Ako se ostvari njegov transfer ikako,odmah kupujem dres,i ljubim Bunjevcevica u kurac.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 3 weeks later...

ma samo da dobiju , najverovatnija prva postava:Mladen Bozovic, Knezevic, Obradovic, Sikimic, Djordjevic, Zuka, Moreira, Lazic, Bogunovic, Diara i Paunovic... Tosic i Fejsa su na OI ,meni je ovaj Knezevic nevidjeni pajser a ovog Bogunovica i ne znam

Um caruje, Dundo Maroje!

da je pametan Jokan, pa da Ljaljić zameni Tošića, ali nije..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa igrao je prošle nedelje protiv Liona valjda

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...