tOMABRE Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Sta se svi pravite pametni i kao ne znate sta to znaci, tako je bilo receno na tv-u... @ Formica : ti svakako ne spadas u tu trecinu pametnih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 (edited) Sta se svi pravite pametni i kao ne znate sta to znaci, tako je bilo receno na tv-u... @ Formica : ti svakako ne spadas u tu trecinu pametnih... neka si mi rekao, svaka ti se dala a sada idi u zvezdin topic pa gushi tamo nekog svojim frustracijama edit: typo Edited April 20, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Interesantna je situacija bila i sa ekipom Borca. Njihov trener Rajevac je obojicu svojih igrača koji su imali po 4 kartona (Jevtić i Dragutinović) stavio u ekipu, što znači da njih neće biti u ekipi narednog vikenda kada Čačani dočekuju našeg najvećeg rivala! Kako ovo da razume jedan „obični smrtnik“, jedan „običan“ ljubitelj fudbala? Hm, hm, hm...Ako niste znali, da vam kažemo i ovo: Do kraja ovog prvenstva će Partizan svakog svog protivnika „prosleđivati“ svom „večitom rivalu“ – tako je bilo sa Vojvodinom, tako je i sa Borcem, tako će biti sve do kraja šampionata. Vojvodina je već pokazala kako ume da „grize“ (protiv Partizana) i kako ume da se „sunča“ (protiv našeg rivala), Borac je danas takođe „grizao“, a videćemo kako će nastupiti narednog vikenda na svom terenu... i to prosledjivanje ide do kraja sezone,cisto da se zna :) Edited April 21, 2008 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ^hahahahahahhahaha jel moguce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 jebiga istroshe se protiv vas, pa protiv nas nemaju snage 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 - Ovaj Kup računam da je naš za čitav život, računam da smo ga osvojili. Možda je kod nas proradio ljudski inat, pa je stradala Vojvodina, ali znate kakav je osećaj kad vam neko nešto uzme? Zato moramo zbog naših navijača i ljudi iz uprave da ostanemo maksimalno skoncentrisani na zadatak. by Burzanovic hahahhaha,kolko me je ovo podsetilo na Jesica :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 neka neka .... on je moralni pobednik i neka pisa po partizanu -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 by Burzanovic hahahhaha,kolko me je ovo podsetilo na Jesica :) ali stradala je vojvodina, mislim... :) da je izgubio bio bi u fazonu. "e jebiga bate znash kako kad ti neko nesto uzme, ne mosh se otreznish danima" Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 rutinski do NLB titule. svaka cast momcima i Duletu. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 sta vujosevic uradi od vranketa,svaka CAST!!! OVO JE REZULTAT VELIKOG RADA !!! (ovo svako kaze i misli, 30. april 2008 20:55) ~komentar sa b92 ~ 150 preporuka hahah, ohhh 16 poena je dao Borcu iz Cacka (0-6). svaka cast "vranke"! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 fmp iznenadio partizan :D realno mogu da se loze ali partizan ce da odere sve kad krene plej of :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 polako se tempira forma za kraj. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) Partizan poceo sa pojacanjima, dovedena "zamena za Pekovica" Jan Veseli. linak Edited May 5, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 jebote kao da smo iz madjarske pa nemamo talentovanih igraca pa se uzimaju stranci :D ne svidja mi se ovaj potez.... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 pa kada se ovi domaci talentovani kurobecaju pa traze velike pare da dodju u Partizan :))) na kraju vecina njih propadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 vesely je po meni odlichan potez. po onome shto sam video na utakmicama slovana protiv zvezde i partizana ove sezone i nekim prichama menadzera dotichnog, mislim da je to prava stvar. #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 ma ne bi ga debeli dovodio da nije dobar :) kada je od Vranesha napravio polu-igracha nema zime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 meni bilo zao onog turcina erdena da je osto u partizanu postao bi igracina nego su forsirali jebenog kostu.. :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 meni bilo zao onog turcina erdena da je osto u partizanu postao bi igracina nego su forsirali jebenog kostu.. :D choveche.... taj lik.... LOL. verovatno ga je kosava oduvala neki dan koliko je fizicki bio jak. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 A Veseli dominira snagom i imponuje svojom pojavom gromade. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ajde, zivnite bre ljudi malo... Danas procitao, "bla bla .. jovetic odigrao poslednji mec na jna protiv hajduka" Znaci , nema ni teoretske sanse da joveta ostaje? Iako ne ide u fiorentinu :( ili sam ja nesto propustio ili sam naivna budala :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 propustio si, joveta je vec potpisao za fioru... valjda vam i rnic ide, za dzh, u anderleht?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ode rnic.... ode joveta... ode sve u kurac...to je to...kad nisu smeli da sacuvaju jovetica, kao sto je ne znam ko, mamic valjda sacuvao modrica i uzeo duplo veci kes...." ne , propasce jovetic ako ostane u partizanu"... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ^pa nije da nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 aj idi na zvezdin topic plz Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts