pilauda Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 strabao do sad, vise nije moguce, lose je za zdravlje, danas ne provirujem napolje do 00 veceras.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 rano jutros otisao na bazen na 25 maj... chista voda, malo ljudi.. bilo fantastichno... jedino shto ja mogu da ostanem samo sat vremena, a da svaki put dajem 400 kinti za sebe i devojku mi je mnogo... mesechna karta im je 2500 jebote :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) budio se jutros u deset da odem na plazu sa ortacima, vracaju se u rodni im grad loznicu bio sinoc na corte-u. lik opicio narodnjake od 11, ljudi se smorili. jedva ih je digo dj posle, organizovali promociju nekakvu. EDIT: Kad ce bre ova 3ca kockica ispod slike? na kolko postova?:) Edited July 24, 2007 by 47@mission Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Ako prezivim danashnji dan bice to veliki uspeh... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Uradio 100 sklekova i 300 trbusnjaka pa idem napolje da vozim bajs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 bash si kao kristijan... po ovo najgoroj vrucini sam otisao danas do CESIDA. Ako bude srece nastavicu saradnju sa njima i dalje, sto mi samo otvara vrata da slucajno nachinim tipografsku gresku i unistim chedu... ahahaha ahahaha ahaha [:D] [}:)] sada idem da namestim wireless mrezhu u gajbi. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 ДАНАС (24.07.2007.) У 14 САТИ У БЕОГРАДУ ЈЕ ИЗМЕРЕНО 42,7°Ц, ШТО ЈЕ НАЈВИША ТЕМПЕРАТУРА ОД КАДА ПОСТОЈЕ МЕРЕЊА И ТИМЕ ЈЕ ОБОРЕН АПСОЛУТНИ МАКСИМУМ ЗА БЕОГРАД. У ИСТОМ ТЕРМИНУ АПСОЛУТНИ МАКСИМУМ ТЕМПЕРАТУРЕ ОБОРЕН ЈЕ У ВЕЋИНИ МЕСТА ЦЕНТРАЛНЕ И ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ. ДО КРАЈА ДАНА СУНЧАНО И ВЕОМА ТОПЛО, СА МАКСИМАЛНОМ ТЕМПЕРАТУРОМ ОД 36 НА СЕВЕРУ ДО 45 СТЕПЕНИ У ЦЕНТРАЛНИМ И ЈУЖНИМ КРАЈЕВИМА. КРАЈЕМ ДАНА У СЕВЕРНИМ, А У ТОКУ НОЋИ У ОСТАЛИМ КРАЈЕВИМА ОСВЕЖЕЊЕ ПРАЋЕНО ПОЈАЧАНИМ СЕВЕРОЗАПАДНИМ ВЕТРОМ И РЕЂОМ ПОЈАВОМ ЛОКАЛНИХ И ПЉУСКОВА УГЛАВНОМ У СЕВЕРНИМ И ЗАПАДНИМ КРАЈЕВИМА. http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/upozorenja/index.php Looodilooooooooooooooooooooo!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Covece, presao sam 300 metara napolju, kao da mi je vreo vazduh ispunio sve otvore i supljine :) Znaci fallout napolju You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 pa idi na bazen igore :) ja sam se jutros rashladio za ceo dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Pluca gore koliko je vazduh vreo... Uzas... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Trebo sam da odem na adu ovo je idealno vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 qpila hard od 250gb i 128mb rama.. ono.. oke za 6k din.. =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 ololo u zajecaru 44,6 stepeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Trebo sam da odem na adu ovo je idealno vreme Kapiram da ada kljucha, a da isparenja smrde za sve pare. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Kapiram da ada kljucha, a da isparenja smrde za sve pare. loshe kapirash :) sad mi se javila ortakinja i rekla da je tamo do jaja :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 kao da mi je vreo vazduh ispunio sve otvore i supljine :) ccc kako providan pokushaj da podturish da kao nisi navikao da ti vrele stvari ispunjavaju otvore i shupljine... olololo crnci ;oP @topic sredjujem neke diskove lagano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) ^^perv! edit: nervira me kad mish krene da se 3puje na sharenoj podlozi.. :/ a bash sam mu danas qpila fensi sa pechurnicama.. :skenj: Edited July 24, 2007 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 loshe kapirash :) sad mi se javila ortakinja i rekla da je tamo do jaja :P Raznim ljudima prijaju razne stvari. Ja ne vidim nishta lepo u kupanju u septichkoj jami koja se krchka na 30 stepeni. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Naravno da ne, bio sam zadnjih 2 nedelje skoro svaki dana i ne osceas se nikakav smrad i voda je hladna kad se odaljis od obale... Edited July 24, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 da je Ada na savi u zagrebu, onda bi mohiju bila odlichna!!!! ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 da je Ada na savi u zagrebu, onda bi mohiju bila odlichna!!!! ;) Tako je! Shta je sad ada postala planinski izvor jer nema nicheg boljeg? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Ne, ali necu sigurno da sedim u kuci 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 jel se neko udavio ovog leta tamo? nisam nista cuo za sada, sto me zaista zapanjuje It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 koliko sam ja cuo troje ljudi, dvojica malodobnika koji su preforsirali alkohol i jedan stariji, doziveo mozdani udar u vodi... @top kljuca, kljuca, kljuca, kljuca, kljuca... a treba da se radi napolju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts