Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rano jutros otisao na bazen na 25 maj... chista voda, malo ljudi.. bilo fantastichno... jedino shto ja mogu da ostanem samo sat vremena, a da svaki put dajem 400 kinti za sebe i devojku mi je mnogo... mesechna karta im je 2500 jebote :O

budio se jutros u deset da odem na plazu sa ortacima, vracaju se u rodni im grad loznicu

bio sinoc na corte-u. lik opicio narodnjake od 11, ljudi se smorili. jedva ih je digo dj posle, organizovali promociju nekakvu.

EDIT: Kad ce bre ova 3ca kockica ispod slike? na kolko postova?:)

Edited by 47@mission

Ako prezivim danashnji dan bice to veliki uspeh...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

bash si kao kristijan...

po ovo najgoroj vrucini sam otisao danas do CESIDA. Ako bude srece nastavicu saradnju sa njima i dalje, sto mi samo otvara vrata da slucajno nachinim tipografsku gresku i unistim chedu...

ahahaha ahahaha ahaha [:D] [:D] [}:)] [}:)]

sada idem da namestim wireless mrezhu u gajbi.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ДАНАС (24.07.2007.) У 14 САТИ У БЕОГРАДУ ЈЕ ИЗМЕРЕНО 42,7°Ц, ШТО ЈЕ НАЈВИША ТЕМПЕРАТУРА ОД КАДА ПОСТОЈЕ МЕРЕЊА И ТИМЕ ЈЕ ОБОРЕН АПСОЛУТНИ МАКСИМУМ ЗА БЕОГРАД.

У ИСТОМ ТЕРМИНУ АПСОЛУТНИ МАКСИМУМ ТЕМПЕРАТУРЕ ОБОРЕН ЈЕ У ВЕЋИНИ МЕСТА ЦЕНТРАЛНЕ И ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ.

ДО КРАЈА ДАНА СУНЧАНО И ВЕОМА ТОПЛО, СА МАКСИМАЛНОМ ТЕМПЕРАТУРОМ ОД 36 НА СЕВЕРУ ДО 45 СТЕПЕНИ У ЦЕНТРАЛНИМ И ЈУЖНИМ КРАЈЕВИМА. КРАЈЕМ ДАНА У СЕВЕРНИМ, А У ТОКУ НОЋИ У ОСТАЛИМ КРАЈЕВИМА ОСВЕЖЕЊЕ ПРАЋЕНО ПОЈАЧАНИМ СЕВЕРОЗАПАДНИМ ВЕТРОМ И РЕЂОМ ПОЈАВОМ ЛОКАЛНИХ И ПЉУСКОВА УГЛАВНОМ У СЕВЕРНИМ И ЗАПАДНИМ КРАЈЕВИМА.

http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/upozorenja/index.php

Looodilooooooooooooooooooooo!!!! [:D]

Covece, presao sam 300 metara napolju, kao da mi je vreo vazduh ispunio sve otvore i supljine :)

Znaci fallout napolju

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pluca gore koliko je vazduh vreo... Uzas...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

kao da mi je vreo vazduh ispunio sve otvore i supljine :)

ccc kako providan pokushaj da podturish da kao nisi navikao da ti vrele stvari ispunjavaju otvore i shupljine...

olololo crnci ;oP

@topic

sredjujem neke diskove lagano...

loshe kapirash :) sad mi se javila ortakinja i rekla da je tamo do jaja :P

Raznim ljudima prijaju razne stvari. Ja ne vidim nishta lepo u kupanju u septichkoj jami koja se krchka na 30 stepeni.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...