ping-vin Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ja sam retard,a ne vozim nista. Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 au perune, hvala za onaj link. hteo sam da uzmem trkalicu fore radi da se malo kurcim i jebem jos bolje ribe ali kad vidim to sve - ne izlazim iz kola. ivane, svaki vozac treba da drzi oko na pravcu i sva 3 retrovizora i ako si u levoj traci, u kojoj inace i NE treba da budes i ako neces da se sklonis vozilu koje ti se priblizava sta treba da se radi? naravno da cu da mu blicnem 3-4 puta i sklonice se. ima skotova u jugu koji ni tad nece da se sklone... mohi u kolima moras imati vise od 4 ociju i vise od 4 glave. ako oces da bez udesa odes negde moras da razmisljas glavom svakog retardiranog vozaca, pesaka, kamiondzije, motoriste... naravno i svojom glavom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 sedi, mohi, da ti dakica objasni, on već godinu dana vozi kola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Taj fazon ... vetj godinu dana kola i nimalo motor ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 daki zna znanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Nije mi jasno zasto "bajkerima" nazivate decu koja voze jebene skutere. To nije motor. Ja 5 godina vec ne vozim, ali trebalo bi uskoro da krenem, i najveci me je strah od devojcica na skuterima. pasce, zgazicu ih, i tako to. Motori FTW, skuteri nek umru. Kiligore, prijateljski savet, vozi sto vise, da steknes rutinu i neko iskustvo, ovi tvoji postovi su uzas, unakazaices nekog. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 iskreno vozim 3x sigurnije nego 50% vozaca rekao sam situaciju kola su bila parkirana u drugoj traci u voijslava ilica i debil me prestize sa leve strane preko pune trake nisam debil da ga namerno ne pustam posle me lepo na semaforu zaobishao a tada bi i trebalo pa posle neka ide i 100 po gradu ako oce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 kola su bila parkirana u drugoj traci u voijslava ilica i debil me prestize sa leve strane preko pune trake nisam debil da ga namerno ne pustam posle me lepo na semaforu zaobishao Sta znaci 'namerno ne pustam'. Ako mozes pojasni samo malko pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 znaci napisao sam 4 ista posta i sve vreme ponavljam jedno te isto i niko ne razume xDDDD NEMAM GDE DA SE POMERIM JER JE DESNA TRAKA PUNA PARKIRANIH KOLA to znaci da nisam namerno stajao u levoj traci ko da nikad niste videli v. ilica gde je to traka za trole ili parkirana kola ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 vozim 3x sigurnije nego 50% vozaca Kad bi samo znao kako si ovo zakljucio ? Zato vidis par debila dok vozis ti zakljucis ja vozim 3x sigurnije od pola vozaca ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 prvo vozim relativno sporo drugo nikad nisam napravio nijedan prekrsaj ni da prodjem kroz crveno ni nista slicno i najbitnije pazim maximalno na sve strane uvek i skoncentrisan sam na voznju ako tako svi voze onda zivimo zemlji dembeliji tbfh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ROFL .... a vozis citavih impozantnih nedelju dana? Tbfh ti i ovaj darijan realno treba da vozite reli. Mislim takav talenat biva protratjen ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 da juche sam dobio dozvolu i ne znam uopste sto sam poceo raspravu u hate topiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 25, 2007 Author Report Share Posted July 25, 2007 ROFL .... a vozis citavih impozantnih nedelju dana?uopste nije bitno koliko dugo vozi,bitna je kilometraza i konstantnost u voznji... dzaba ako neko ima dozvolu 20 godina a nema ni 50k km iza sebe.a najgori su vikend vozaci koji izadju uvece do kafica kolima ili motorom i onda naprave pun kurac sranja da bi se pokazali pred drustvom. daki overi link www.ride2die.com pre nego sto se odlucis na motor a pogotovo trkalicu.ali kad si napisao da bi uzeo da se kurcis malo,to dovoljno govori kako bi i zavrsio sa njim. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Joj brate .... A ja mislim da bi najbolje nauchio kad bi se prvih dinu dana vozio stalno sa nekim ko zna jako dobro cak stavise sportski da vozi jer bi onda znao kako da se ponasa u svakakvim mogucim situacijama proklizavanja izletanja i sl .... Jasno je shta sam rekao gore .... da neko posle nedelju dana vozhnje kazhe kako ne pravi sranja, kako vozi kul, kako nijedan prekrshaj nije napravio i kako gleda i ispod auta dok vozi je smeshno ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Jebote, ja sam za 2 godine kolko sam vozio, totalno sjebao levu stranu auta, raspalio komsiju kad sam se isparkiravao, hteo da se potpisem posle filma taxi i zamalo se kec raspao, plus napravio mali milion sitnih sranjca. Ovi mladi narastaji su ftw :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 nije da sam bajone, ali imam predjenih 20ak hiljada km sto i nije malo da mogu da pricam o voznji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Dakako nije. Ja sam za 2 presao manje od 10 000 :( I to je dobro imajuci u vidu da sam vozio auta za koji bi i vudu rekao da je skr :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 @mohican bravo, ti inace znas da ja vozim nedelju dana jel znas mozda i koliko spavam nocu u minut ili sta sam jeo pre 3 dana proseravas se a ne znas o chemu pricas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) ... Edited July 25, 2007 by a new display name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 pa zna(mo) pre koliko si napunio 18, kili, u čemu je problem? mada, trebalo bi da počneš da prcaš tbh, jeb'o vožnju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 e sta je tbh?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 to be honest ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 a kako sam ja to trebao da znam ? opet sam ispao glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Pa nisam ni ja znao : ali znam da postoji www.google.com koristi cesce odusevices se sta sve ima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts