dvnityCker Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Pre par godina sam dao svoj tft key alkonu u zamenu za roc key, ali nas dogovor nikako nije bio da se key koristi za BOTA! tako da ko god je odgovoran za to neka ga skine, jer cu da posaljem molbu blizardu da mi ukine key pa se jebite. warcraft odigram partiju jednom u tri dana i tad hocu da mi bude slobodan key, a ne da ne mogu uopste da pristupim zato sto mi bot drzi key ako niko od navedenih ne posecuje forum , zamolio bih nekog da mi da neki kontakt od nekog igraca iz vrbasa, tipa miza ili neko sl. p.s. ili sam se zajebao pa je InFS(bot) slucajno ime igraca? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 mizamaster@hotmail.com MSN od Mize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 juju aco kako ti lako prodas mizu :( Btw kakve veze miza ima sa botom, bole njega levo jaje za te stvari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 - hvala za msn - ne znam kakve ima veze, ali mi moze pomoci da dodjem do onog ko je odgovoran za to Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 na tom kanalu sam samo ja i bot. igram kviz sam sa sobom . druze tu nema nikog 100 godina. Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ti i bot ko dva ludaka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 @Ping-vin: lol,idi nadji devojku ili tako neshto,mislim zadnje je vreme kad si pocheo da se druzish sa botom ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 sta sve necu cuti ovde ... :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 E botovi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 na tom kanalu sam samo ja i bot. igram kviz sam sa sobom . druze tu nema nikog 100 godina. Car. Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 HaHaHa,momak je hteo da se izvuce iz situacije,ali sad je zabrljao totalno ROOFL :)) nekom su drazi botovi nego devojke i drugovi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) Lenderu siso, znam da si na exitu, ali sto bre stavi bota na cd-key za roc koji ja koristim... Ako neko ima viska roc cd-key-a rado cu menjati FT key za ROC cd-key, posto mi se bas igra ROC... E da, ako moze jos veceras sutra cu se vec i ja nekako snaci, pravim pauzu spremam ispit, a na TV-u nema nista... Edited July 15, 2007 by Razorman Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 koji crni bot na tvom cd key-u? ja ni ne znam tvoj key, niti sam ga koristio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 nadam se da ne pricate o MOM cd-key koji sam pozajmio Razoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 na tom kanalu sam samo ja i bot. igram kviz sam sa sobom . druze tu nema nikog 100 godina. ima bot i to je ono sto mene zanima :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 nadam se da ne pricate o MOM cd-key koji sam pozajmio Razoru Cekaj, ja sam ti dao taj cd-key u poverenju, a da ih delish tako na sve strane Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Cekaj, ja sam ti dao taj cd-key u poverenju, a da ih delish tako na sve strane Brate zar se ne secas kad sam ti ja taj CD-key poklonio za rodjendan???!!! Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ne razumem u cemu je problem bio sam u igraonici da im kazem ljudi kazu da su kupili roc sa kutijom od lika koji je prodavao roc i roc je samo njegov vi ste se menjali on ti dao roc ti njemu tft da bi mogli u to vreme obojica da igrate taj lik ne igra wc3 odavno i prodao je svoj roc ne tvoj tft tvoj cd-key od frozen trona niko i nema niti ga koristi a bot je samo na roc-u tako da ne vidim u cemu je problem??? Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 hm, ako bot koristi samo njegov roc key, a ne i moj tft, onda je u redu. pokusacu da nadjem od nekog roc pa cu da proverim. nisam znao da je prodao svoj cd hvala na cimanju Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Nema problema evo me sada u igraonici bot u sustini i koristi samo Roc ,Tft mu ne treba ni za sta . Budi pozdravljen ... Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 nadam se da ne pricate o MOM cd-key koji sam pozajmio Razoru Da, Domi, kraljina... hehe... Neko je bio stavilo higly2 bot-a... Imposter... get him ... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 pocinjem da dobijam fanove, uskoro cu biti ko Vladica koji ima svoju bazu fanova i oficijelni fan club Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Ovuda se deli cd keyevi ko da s za dzabe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts