Highl1 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Ortak prodaje, cena po dogovoru kontakt na 064/2022141 Milosh 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Zainteresovan sam, ali me zanima sta sve omogucava VIP akreditacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 kolko mi on reche, kad mi je objasnjavao, ulaz u backstage, tamo ima dzh cirke, hasa, itd, al nije to sigurno, bolje ga ti okreni pa nek ti objasni 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
2BearqLoza Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Zainteresovan sam, ali me zanima sta sve omogucava VIP akreditacija? Sad me natera da se registrujem :) Ok, ovako... VIP karta (akreditacija) omogucava ulaz na VIP ulaz (manja guzva), ulazak u VIP delove (ima ih nekoliko, jedna je terasica recimo) i potencijalni ulazak u backstage.... Za neke 100%, za neke zavisi... recimo jedan lik je usao na Main na Cypress, mada na to ne moze da se uvek racuna... Karata na ulazu za 4 dana vise NEMA, znaci zvao sam ortaka koji radi da proveri, sto znaci ko krene u NS bez karte, tapkarosi ce mu uzeti minimum 7k dinara za ulaz.... Ova vredi jos vise,ali ne nameravam da trazim toliko naravno... Oko cene bi se dogovorili..... Okrenite me za sve dogovore i predloge... poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 i meni 10% i to je to 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 u VIPU su cene pica i hasa josh skuplje nego na stejdzhovima, a hasa i pica za dzh nema ni za koga, ni sa kakvom, osim sa ORG akreditacijom i to na za to posebnim mestima Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 sa vip-om mozes da kupujes pice u dinarima ili evrima ne moras tokenima ;) ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Karata na ulazu za 4 dana vise NEMA, znaci zvao sam ortaka koji radi da proveri, sto znaci ko krene u NS bez karte, tapkarosi ce mu uzeti minimum 7k dinara za ulaz.... LOL ... svake godine sam na ulazu prvog dana uzimao kove od ljudi koji su odustali ili im je neko odustao ili neka peta varijanta i uvek sam prolazio po onoj pochetnoj zvanichnoj ceni kove .... Tako da tu prichu prodaj nekom ko prvi put ide na exit .... Edited July 12, 2007 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 imao sam srece da dobijem VIP propusnice par godina za redom, i nije to nikakva posebna prednost, osim sto imas gde da sednes kad se umoris, ako se umoris klopa i pice jesu skupljoi na VIP-u. ne mozes da udjes u backstage ako nemas posebnu propusnicu na kojoj pise da si izvodjac ili organizator tako da na to nemojte da racunate posebni problem moze biti taj sto od prosle godine vip i slicna sranja idu na narukvice i na ime, tako da ne verujem da moze da udje neko drugi na tvoju propusnicu, nisam 100% siguran za ovo, ali je veoma verovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Jaka fora da je u VIP-u skuplje nego obicno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Vip je prevara. Ja sam prosle godine bio tamo, placa se sve i vise kosta. Dobijes casu ili limenku kulturno i imas stocic ako ga neko nije zauzeo da kao pijuckas. Nikakva prednost osim ako ne volis guzvu i masu. Opet, sta ces onda na koncertima omg. Naravno, o prolazu u backstage ni govora. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts