VoOdoO_MaN Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Imam DVD sa Sims 2 podeljen u 4 foldera (cd1, cd2, cd3 i cd4). Kada pokrenem instalaciju (tj. cd1) on dodje do 23% i kazhe "Please insert CD2 to continue..." Pritisnem ja "OK" da nastavi ali on mi opet izbaci to sranje da ubacim CD2... Udjem u folder gde je cd2 i pritisnem "RunGame" on nishta... Ubacim i izbacim cd, opet nishta. Probao sam sa virtualom ali ne ide. Ako neko mozhe da mi objasni kako ovo sranje da instaliram bio bih mu veoma zahvalan. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Od tih foldera sastavi 4 CD-a (koristi UltraISO recimo, ili ako nemaš, reži u Neru al izaberi Image Recorder). Pa probaj tako. Naravno ne ubacuješ direktno ceo folder "cd1" u prvi disk, nego ono što je u folderu ubaciš na prvi disk. I tako za sva četiri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 i od svih podforuma, ti si bash ovde postavio to pitanje Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 i naravno vudu tehmaster daje brz odgovor ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 i od svih podforuma, ti si bash ovde postavio to pitanje Ma to je ondaj fazon kao "da vise ljudi vidi to" a on ne kapira da voodoo zapravo posecuje g33k delove foruma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 ne mora da reze valjda, mozda moze tipa da disejbluje drajv, pa da ih mauntuje u virtual, onda bi trebalo da mu virtual bude prvo slovo, ako se secam... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) E da, labele diskova moraju biti SIMS2_1, SIMS2_2, SIMS2_3 i SIMS2_4 (to je ono što piše "New" ili "My Disc"). Edited July 7, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 (edited) @voodoo_: <3 Probacu danas popodne pa javljam dokle sam dogurao Edited July 8, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Zbog ovakvih postavljanja bih brisao topike, i poželeo da imam onu spravu iz MiB, kojom liku obiršeš ono što je zapamtio iz Vuduovog odgovora. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 ne igram bre :) al igra sestra :| doduše prestala je, kaže da je smorilo (posle samo godinu ipo dana :S ) inače ovaj disclaimer bi u normalnim okolnostima bio potpuno nepotreban, ali će me ovi zadrti falloutovci zajebavati pa reko da se ogradim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 ne igram bre :) al igra sestra :| Da da da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 eh, da vodim neku debelu ženu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 Eh da ja igram simse :( Ma devojka se neshto zaludela a ja kao njen heroj moram to da instaliram! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Ne pominji mi simse!!!! Kad mi je zena izjavila skoro da opet hoce da igra Sims2 malo je falilo da odem i bacim se kroz prozor... 4 godine Simsa i godinu dana Sims2 = meseci bez igranja i kompa. Sad sam joj dao ultimatum da ako krene opet da igra Simse ja kupujem sebi novi komp! Izgleda da je odustala, za sada... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 sto, okej su simsi, ja sam ih igrao kad su izasli i kul je, uzmes i jebes sve komsije do besvesti, musko, zensko, nema veze, al je posle tesko odrzati sve te veze:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 8, 2007 Author Report Share Posted July 8, 2007 Samo da javim. Uspeo sam voodoo_ :) Big Thanks! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 "igra sestra" vazi Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ^^ Da, da kao ch1zra i karleusa svojevremeno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Moja devojka kaze da su Simsi djubre tako da mogu da se pohvalim \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Zeni je odma' Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 brate mili kakva je to žena koju ne interesuje dekorisanje kuće ili stana :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts