Jump to content

Recommended Posts

Imam DVD sa Sims 2 podeljen u 4 foldera (cd1, cd2, cd3 i cd4). Kada pokrenem instalaciju (tj. cd1) on dodje do 23% i kazhe "Please insert CD2 to continue..." Pritisnem ja "OK" da nastavi ali on mi opet izbaci to sranje da ubacim CD2... Udjem u folder gde je cd2 i pritisnem "RunGame" on nishta... Ubacim i izbacim cd, opet nishta.

Probao sam sa virtualom ali ne ide. Ako neko mozhe da mi objasni kako ovo sranje da instaliram bio bih mu veoma zahvalan.

Got some minuses for free?

Od tih foldera sastavi 4 CD-a (koristi UltraISO recimo, ili ako nemaš, reži u Neru al izaberi Image Recorder). Pa probaj tako.

Naravno ne ubacuješ direktno ceo folder "cd1" u prvi disk, nego ono što je u folderu ubaciš na prvi disk. I tako za sva četiri.

ne mora da reze valjda, mozda moze tipa da disejbluje drajv, pa da ih mauntuje u virtual, onda bi trebalo da mu virtual bude prvo slovo, ako se secam...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ne igram bre :) al igra sestra :|

doduše prestala je, kaže da je smorilo (posle samo godinu ipo dana :S )

inače ovaj disclaimer bi u normalnim okolnostima bio potpuno nepotreban, ali će me ovi zadrti falloutovci zajebavati pa reko da se ogradim :)

Ne pominji mi simse!!!! Kad mi je zena izjavila skoro da opet hoce da igra Sims2 malo je falilo da odem i bacim se kroz prozor... 4 godine Simsa i godinu dana Sims2 = meseci bez igranja i kompa. Sad sam joj dao ultimatum da ako krene opet da igra Simse ja kupujem sebi novi komp! Izgleda da je odustala, za sada...

А в чем сила, брат?

sto, okej su simsi, ja sam ih igrao kad su izasli i kul je, uzmes i jebes sve komsije do besvesti, musko, zensko, nema veze, al je posle tesko odrzati sve te veze:)))

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)