millanče Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) Kao što description kaže, nije ono što mislite, dakle ne trazim pomoć da to uradim :-), već sam napravio prokletinju, i tu je pri kraju, a ovo je trenutno neka recimo alfa verzija, u kojoj mogu da igraju samo ljudski igraci (ako i rešim da ubacim AI, to će biti kasnije), i mogu da igraju SAMO PLAVI I CRVENI (zelenog i zutog doterujem dok ovo čitate). Ipak sam okacio igru jer mi treba malo feedback-a, pre svega mi treba da neko malo testira, ako ima vremena, i da mi registruje bagove ako ih ima (a ima sigurno, OMG!). I ne radi ono za različite brzine animacija, pa je sve na extra extra brzo, to ću srediti takođe kasnije... Bio je bag koji je zezao ona početna bacanja, kad svako ima tri pokusaja do 6, pa ako neko preskoci da uvede figuru na 6, već opet baci kockicu ili preda potez, tada sledeći igrać nema 3, već 2 ili 1 pokušaj, ali to sam, mislim, ispravio. Međutim, javljao se bag da ponekad, i to jako retko (tipa jednom od 40-50 bacanja) iz nekog čudnog razloga, nakon smene igraca i dobijanja rezultata bacanja neka random figura narednog igrača krene po polju. Uneo sam izmene za koje MISLIM da bi trebalo to da isprave, pa mi je jako bitno da mi javite ukoliko vam se ovo ipak desi, a takođe i ako se javi neki drugi bag, da mi što preciznije opišete kako se manifestovao i u kojoj situaciji, da bih ga što efikasnije popravio. Eto, toliko, ne ljutite se:-) EDIT: nova verzija: http://rapidshare.com/files/41042462/Ne_Lj...ce_0.9.exe.html Edited July 4, 2007 by Milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Brate šta ovde treba da se radi? :) Kako se bacaju kockice? Zašto command 1 i 2 ne reaguju? I daj source da vidimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 Brate šta ovde treba da se radi? :) Kako se bacaju kockice? Zašto command 1 i 2 ne reaguju? I daj source da vidimo :) Treba da pikas plavi vs crveni da vidis radi li:-) kockice se klikaju za bacanje:-) ti command ce da nestanu, cisto su bili controlne prirode (recimo, dvojka poziva proceduru za proveru pobede igraca, da vidim da li sam je dobro napisao... a jesam:-) trojka vise ni ne znam, ali i ona je nesto kontrolisala:-) source ne dam, suvise je nubovski (da ne kazem pesacki!), a i upload me jebe zesce, al' videcemo nesto vec... brate sta se cimas :) http://clovek.igrajmo.se/ jebiga, bajka, seminarski neki, pa reko.... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) Ok, ali ne reaguje ništa :) Dakle kliknem na sličicu u sredini forme, ispadne broj, ali figurica se ne miče, niti ja mogu da je pomerim nekako. Nego oko bacanja kockica, ne misliš li da je korišćenje random generatora previše sterilno, tako da kažem. Ono, nedostaje ljudski faktor. Šta misliš da ubaciš recimo kao u "Slagalici" na TV-u da se brzo vrti niz brojeva*, pa kad korisnik klikne (kao što tamo kaže "stop"), da taj broj na kome se zaustavio bude rezultat "bacanja" kockice. A za kompjuterski AI da zadržiš random brojeve, naravno. *edit: ovo implementiraš tako što recimo ubaciš tajmer sa jako malim delayem, koji ništa ne radi nego samo generiše random brojeve i upisuje ih na labelu, a labeli napraviš onclick metodu da zaustavi tajmer i trenutnu vrednost ispisa na sebi uzme kao rezultat bacanja kocke. Edited July 4, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 E, kad smo vec kod ove igre, skinite Dont Get Mad 2, oko 50MB, extra zarazna verzija ne ljuti se choveche. Igramo vec nekoliko dana jako mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 dajte reupload na neki drugi serv, jebe me rapidshare za sve pare :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 takodjer ....uvek mi kaze da je vec neko skidao sa moje ip adrese Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 visual basic soo sweet :)) aj kad budem imao vremena pregledacu igricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 aj stvarno kaci negde drugde npr pages.google.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Eve vam mirror http://www.drnickriviera.com/files/softwar...Covece_Alfa.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ja volim ogledala uvek vidim nesto lepo p-u-n-o dorade ovde treba sta je komand 1 komand 3 kako se izlazi iz kucice ma sta je ovde sta vizuelno mi se nesvidja daj neku podlogu svetlu koja odmara oci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 ti commandi ce nestati kasnije, ne rade nista, cisto su mi sluzili za neke provere pocinje se tako sto se odabere nova igra iz menija, zatim se odabere ko igra, ali moze samo crveni i plavi u ovoj verziji, mada sam vec odradio i ostale, samo da dovrsim i uploadujem... klik na kockicu ce je zavrteti, imas tri puta fore do sestice, a klik na figuru je salje na put:-) to je to... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 @voodoo: Figuricu ne mozes da mices dok ne dobijes prvu sesticu:-) To za genrisanje rezultata zvuci primamljivo (i,sto je najvaznije, lako:-) samo sto ce za sada sve ostati kako jeste, jer bi bila velika jebada da se menja, a sutra predajem rad… @chizra & stator Da ti znas koja je muka uploadovati 2 MB preko dilaupa:-) U svakom slucaju, mnogo mi znaci onaj njihov progress bar, pa moram tako, ali valjda ce neko opet biti ljubazan da mirroruje:-) @daki Suvisne komande uklonjene Dizajn za sada, nazalost, ostaje kakav jeste, mozda tokom leta nesto budem menjao, mada bih pre radio na AI… Thou hasth tr00ly entered a new display name:-) Enivej, sad rade sve boje, nema vise suvisnih stvari, sklonio sam one boxove gde moze da se izabere komp, i to je to do daljnjeg… http://rapidshare.com/files/41042462/Ne_Lj...ce_0.9.exe.html Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Evo cisto da znas da ti igra radi u i Linux-u \o/ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 aha, eno ga scunin.dat, igraš starcraft pod linuxom! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts