sly*zomb1e Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) poz. drugari :) Evo ja i ovi moji iz bataje se nesto skontali da nam se igra 4v4 i CTF , pa ovim putem ako neko zeli da se druzi sa nama [na SBB-u u odredjeno vreme ili josh bolje u nekoj Lokal igraoni + pivo :D ] ... nek se javi :) @ msn: EDIT spam botovi :) nismo igrali dugo i nikad nismo bili nesto :D Edited April 17, 2009 by sly*zomb1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 QCG oce :) 4v4 moze i ctf :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 I ja sam za:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ja sam za. Jednom taj ctf da raskuvamo (ali euroctf mape .. default smaraju sem ctf1-2?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 I ja sam za :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) Batalite to horsko "da, da, moze, moze". Neka neko pljune satnicu pa da se skupljamo. edit.typo Edited July 2, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 chekam vas na q3wcp9, 14, 15, 18, 5, mapelu : D btw private server sa passom da ne smetaju nenajavljeni... ;) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Batalite to horsko "da, da, moze, moze". Neka neko pljune satnicu pa da se skupljamo. edit.typo Mozhe, sjajna ideja Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 I ja sam za. Ali ne znam shta se ove rupe u CTF-u Chigoja i Sima javljaju... ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 ewo wako , prvo cjemo da odigramo sa QCG-om [od cetvrtka smo slobodni da odigramo] , videcju sa mojima kad su free, to bi bilo nesto tipa , 18,19,20h [pocetak] dogovoricjemo se ovde mape . pa posle mozemo da odigramo sa Simom i ostatkom ekipe koja se javila , za weekend ili tako nesto. mi smo za i nadamo se da nas necjete ispaliti [qcg] jer 2 lika cje iz igraone da piche :) i da dogovoricjemo se mape ranije [za ctf ] da ih nauchite :D nama iz bataje se igra.. pa sad za vas ne znam :D btw. fala Niko za server : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 LOL,necemo vas ispaliti sto se tice 4v4 mape:pro-q3dm6,ospdm5,ospdm6,q3dm7 a ctf videcemo jos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 veceras . 19h , nbh vs qcg CTF : q3ctf3 [nbh] , mapel4 [qcg] ( *3rd map : q3wctf2 ... ? ) ..tako nekako beshe dogovor... TDM : ospdm5 [nbh] , pro-q3dm6 [qcg] ( *3rd - q3dm7 ili ospdm6 ) nbh: Tox1ty , sly_zomb1e , DemonoiD , Raynor qcg: ZeRoQL , rmb , Niko , ... ? [bez onih predrkanih holandjana :P ] gl , vidimo se u 19h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Ma bre ko je birao mapel4? qcg oce q3wcp14 i q3wcp9 hahaha specijalno iznenadjenje :P sto se tice 4tog igracha LOL :D Edited July 5, 2007 by ZeRoQL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts