xtreme.sale Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) gde, kada, moze neki info ?! :) kkbb:D WGT 2007 Srbija je dobila još jedan veliki igrački događaj, WGT. Tokom aprila, uz povećan broj disciplina i brojne dodatne atrakcije, u Srbiji će se održati niz kvalifikacionih turnira za ovogodišnji WGT. Igrači će se takmičiti u Counter-Strikeu 1.6, Warcraftu 3, NfS: Carbonu, WC3: DOTA i FIFA 2007. Prijavljivanje za turnire biće objavljeno na sajtu Klan RUR (www.klanrur.rs) na kojem će naknadno biti objavljeni tačni datumi i lokacije turnira. Organizatori najavljuju i veliko regionalno finale koje će se održati u Beogradu nakon završetka kvalifikacionih takmičenja u okolnim zemljama. Pobednike regionalnog finala, prema najavama, očekuje veliko finale koje se u decembru planira u Moskvi. Uz pregršt nagrada koje će obezbediti partneri turnira, učesnike očekuju i dodatne atrakcije poput takmičenja u overklokingu, kao i prvi eksperimentalni turnir koji će se održati na prenosnim računarima, posebno dizajniranim za igrače. Kao i prošle godine, podršku turniru pružiće globalni partner, kompanija ASUS, uz lokalnu podršku kompanije KimTec. ^ sa net playa ukradeno :D Edited June 30, 2007 by xtreme.sale Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ne znam sta je net play, uz respekt prema tvorcima (osim ako nije netplay.co.yu al' sam mislio da to odavno ne radi), no medjutim jedino sto WGT i RUR rade zajedno jeste turnir u DOTI, a za ostalo iskreno prvi put cujem. Oko dote se mozes informisati ovde, http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=45080 , iako kapiram da te ne zanima cim si postovao u CS delu foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Pa koliko ja znam prosle godine je bio wgt tur,i igrao se cs...mozda gresim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 igrali su se CS, War i DotA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 mislim da niko ovde nije dao odgovor ...na pitanje ... ko zna nek se javi Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 vuk nije uplatio internet ali vazno je da je rekao da ce da organizuje i kode5 neki q palac :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 mislim da niko ovde nije dao odgovor ...na pitanje ... Ja ne znam zasto prosto nisi procitao moj post. Da se dogadja nekakvo prijavljivanje na www.klanrur.rs ja bih za to sasvim sigurno znao. Ja trenutno znam samo za DOTA turnir koji se organizuje 7.7. i nista vise od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 kk tnx bb Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts