rusici Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 radi mi na 1463 na koliko mogu da ga podignem da bude stabilan i da mi neko objasni kako postepeno Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ako se dobro secam te matore ispod 1800 + se ne isplati clockovati plus shto se greju ko bolesni Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 AKo je procesor Thoroughbred B familija (Pogledaj preko cpu-z) mozda i mozes izvuci nesto. Verovatno ti sad radi na 11x133(266mhz ddr) .. mogao bi pokusati sa dizanjem FSB-a sa 133 na vise 140 + . E sad pokusaj mnozilac (11) da stavis na 11.5x ili 12x mada tesko da moze. Budi spreman da ce ti se desiti u nekom trenutku (kad preteras) da neces moci da upalis komp i onda ces morati da resetujes cmos (vadjenjem baterije ili prepsjanjem jednog jumpera na ploci , pogledaj uputstvo za plocu). Pitaj ako negde zapne i javi sta si uradio. GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 (edited) dizao sam uspeo sam sa 133 da ga podignem na 138 i lepo radi temperatura nekih 66 gore dole ne greje se mnogo,mozda moze i vise nisam hteo da forsiram ali proba cu za neko vreme opet Edited July 2, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Au.. Ako je B jezgro onda ... Primerci idu svi preko 2.0 GHz pa do 2.7 GHz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts