Jump to content

Champions League 07/08

manager

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

izvuceni parovi

highlights svakako -

Arsenal - Milan - ovo sam prizeljkivao..da arsenal pokaze koliko zaista znade..mladost protiv iskustva, divan napadacki fudbal protiv antifudbala..

Liverpul - Inter - Ovo ce da bude kidanje..i u srbiji ima mnogo navijaca i jednog i drugog kluba. kod ovako manje vise ujednacenih ekipa mnogo je bitno ko igra drugu tekmu kuci.s obzirom da je to inter (a i dotad ce da zavrse posao oko prvenstva dok ce liverpul da se kida) njima dajem vece sanse..mada je rafa izmislio trenerstvo za mancia i mihu

pul ce pregaziti inter

ja bas mislim da je vreme da Ibro i kompanija ucine nesto

nadam se da ce i Roma da iskara Real

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

svi englezi prolaze, svi shpanci i porto

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

tri duela gde ne vidim pobednika je inter-liver ,roma-real i fener-sevilja

ovo ostalo mi je manje vise reseno

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jbt svi vec gurnuli porto dalje pa nije salke za bacanje..

licno mislim da je real preveliki zalogaj za romu,pogotovu kako sad igraju..drugo nema roma tolki fond igraca da rotira sredu i subotu nego igraju stalno isti koji kadtad moraju da crknu..

Ako arsenal prodje bicu najsrecniji covek na svetu..i to da ne prodju lepo nego nekako jadno da ih usere i da daju najruznije golove..

da ce lpul bas da ih pregazi to neverujem..ako prvu tekmu bude neki x sto je najrealnije to je kraj price za lpul..svakako nisu sposobni da pobede inter u gostima..nisu mogli besiktas a oce inter sve se plasim.samo ce da ih pozdravi muja..

Dobili su Barselonu u gostima,sposobni su svakoga da dobiju u gostima.Druga prica je da kada u Interu sve ide kako je zamisljeno,mogu da samelju svakoga i kuci i u gostima :)

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

taj fazon.a i te pobede u gostima ne bi bilo da na golu barse ne stoji nesposobni viktor..

i ovaj liverpul mi se ne cini tako sposoban kao taj od prosle god..iako ima vise dobrih igraca..tores mesto belamija,josi i babel mesto zendena i crklog penanta..no opet su nekako, ne znam..nesposobni je mozda rec..

p.s. jesam navijac intera:) to priznajem..ali se trudim da budem objektivan koliko je moguce:D

Cini mi se da ce ova liga shampiona biti dosta bolja nego prethodne,ne znam zasto,pa ono vec ima extra mecheva,nadam se da ce olimpijakos da prodje kao i milan posto je arsenal OCAJAN tim bas ih ne gotivim kao ni arsen vengera! Inter ce da odvali liverpul i shalke ce da dobije porto

ae da si rekao da je pul ochajan, pa da te isprozivam i da dodushe priznam da igraju toplo-hladno, al gde arsenal ochajan ? Pogledaj zadnjih par tekmi kako melju, everton, danas west ham.. ludnica

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi