manager Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 to si zakljucio na osnovu 30minuta sto su igrali sa zigicem u napadu??? bravo. Liverpool - Marseille 0-1 Beşiktaş - Porto 0-1 Valencia - Chelsea 1-2 Rosenborg - Schalke 0-2 Lazio - Real Madrid 2-2 Bremen - Olympiacos 1-3 Celtic - Milan 2-1 Benfica - Shakhtar 0-1 sest dvojki!!! OMG!! dosta iznenadjenja, pocevsi sa liverpulom koji je izgubio kuci od marseja, preko olimpijakosa koji je pobedio posle ne znam ni ja koliko vremena u gostima. pa onda i sahtjor uzeo bodove u lisabonu... mozda i nisu velika iznenadjenja pobede celzija, porta i salkea u gostima... svakako seltik je objasnio matorcima iz milana kako se igra fudbal... jos da se pogleda pregled :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 MOLIM VAS SVI ODGLEDAJTE PREGLED DA VIDITE KOLIKO JE DIDA JADAN. znaci znao sam da je milan najjadniji klub na svetu i da pribegavaju svim merama da pobede ali ovo prevazilazi granice.. kaznio bi didu za ovu simulaciju sa godinu dana zabrane igranja fudbala..a i penal bolje da ne pominjem.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 pa jebem mu mater hoce li vise oterati Ancelotija... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 definitivno treba kazniti didu posle onog sramnog dogadjaja... mislim, klinac ga je dotakao, jos ga je ovaj i pojurio i posle 3-4m kada je skontao da ga nece stici i da je to glupo sto radi, pao je kao pokosen... ali OMG scena je kada ga iznose sa ledom na vratu?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 meni je to highlight tekme hahahhaa kako do jaja :))) nadmasio je i Rivalda na SP 2002 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 (edited) to si zakljucio na osnovu 30minuta sto su igrali sa zigicem u napadu??? bravo. Ne,zakljuchio sam na osnovu generalne igre koju igra valesnija,a to su brzi,krati pasovi po zemlji,totalno im se menja stil kada udje Zigitj. Inache ovo mi je jedan od nasmeshnijih pregleda koji sam gledao ikad :) Prvo shto je na samim tekmama bilo bar desetak izuzetno komichnih situacija,drugo ona scena kad su deteline dale drugi gol i kad je masa pochela da lomi reklame,pa onda Dida koji pada nakon tapshanja po potiljku,pa onda Ukrajinac onaj koji se raduje a Portugalac ga iz tjoshka gleda onako smoreno,ta slika mi je bila najvetji rofl. :)) Edit:A i onak trener Seltika,mi je bash bi simpa kad je pocheo da se raduje :) Edited October 3, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 igrala je valensija i pre ulaska zigica sa dugim visokim loptama...npr gol koji su dali iz ofsajda...morientes je takodje igrac koji se dobro snalazi sa takvim loptama ;) a dida je zasluzio samar :D i gol marseja FTW Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 posto su neki za vreme pregleda igrali rurcw,mogli bi da date da vidimo to sa Didom... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 google > dida celtic fan = result > http://www.theoffside.com/europe/champions...eeper-dida.html ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) ono sinoc je katastrofa ....1001 iznenadjenje .... Edited October 4, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 hahhhahaha,dobar je Dida:D. ali,Rivaldo po meni ipak ostaje kralj:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 da i dida konj ...sto se isfolirao onako bespotrebno ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Rangers 0 - 0 Barcelona Stuttgart 0 - 2 Lyon AS Roma 2 - 1 Sporting Lisbon Dynamo Kyiv 2 - 4 Manchester U. CSKA Moscow 1 - 2 Inter Milan PSV Eindhoven 0 - 0 Fenerbahce Arsenal 7 - 0 Slavia Prague Sevilla 2 - 1 Steaua Bucuresti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) Rangers 0 - 0 Barcelona Stuttgart 0 - 2 Lyon AS Roma 2 - 1 Sporting Lisbon Dynamo Kyiv 2 - 4 Manchester U. CSKA Moscow 1 - 2 Inter Milan PSV Eindhoven 0 - 0 Fenerbahce Arsenal 7 - 0 Slavia Prague Sevilla 2 - 1 Steaua Bucuresti jaoj kenjam im ja u usta Edited October 23, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 jooooj jedva cekam pregled... za mene totalno ocekivan X u skotskoj kao i lionova pobeda u nemackoj.. nisam ocekivao ovako laku pobedu mancestera kao ni pobedu intera u moskvi. arsenal, sevilja ocekivano, dok se za psv isto tako ocekivalo da padne remi .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Barsa za 8 od 8 jebem im mater u usta Barsa za 8 od 8 jebem im mater u usta Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Takodje me Barca sjebala za 8 i po soma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Arsenal jebote DRK DRK SVRSH SVRSH Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) sad gledam pregled, onaj arsenal ko na igrici stvarno ju, vucinic zmija Edited October 23, 2007 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 stvarno dosta prelepih golova, akcija... arsenal samo potvrdjuje da igra najjednostavniji i najlepsi fudbal u evropi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 samo cu reci mrtvi liverpool govna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 UEFA uvela nov zakon sedorf samo sa svoje polovine sme da sutira Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 a Hipija u penziju invalidsku jebem li ga u usta i ja se kladim na tim za koji Pera navija,koji apsurd :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 stera ti ga Pera Hipijin drugi auto-gol ovog meseca Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Drugi u 5 dana... :( I proshle godine se videlo da je pocheo da opada, ali sada je uzhasan. A i Carra je izgubio sigurnost shto je prilichno neugodno. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts