SavKe Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 AHAHHAHA jadan rendzers majko mila:))))))))) imace gol razliku 1-25.Dosta zanimljive grupe inace...real,milan i liverpul sa pola snage prvi u grupi.E grupa ce da bude krljanje i DA,najzad barsa-lyon :) Rendzers - Shtutgart 2:1 , shta sam ja radio? Igrao iz xa u keca,samo shto sam jebiga puk'o na mrtvi Manchester :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 20, 2007 Author Report Share Posted September 20, 2007 Rangers - Stuttgart 2-1 Barcelona - Lyon 3-0 Roma - Dynamo Kyiv 2-0 Sporting - Man. United 0-1 PSV - CSKA Moskva 2-1 Fenerbahçe - Internazionale 1-0 Arsenal - Sevilla 3-0 Slavia - Steaua 2-1 cak 7 pobeda domacina sinoc!!! LOL za iznenadjenje dana moze se reci da je poraz intera u turskoj gde kezman nije NISTA uradio, mislim jeste, napravio je par gluposti, imao 4 kontakta sa loptom a od toga je 3 odma izgubio :))) jes da je dodao loptu asistentu kod pogotka sto mu je povecalo ocenu na kraju :)) dosta je i nasih sinoc odigralo, jedino je stepanov presedeo na klupi porta, danko je cak uspeo i da da gol! meni upecatljivo ostalo to da se ronaldo u fazonu izvinjavao navijacima sto je dao gol za mancester.. svaka mu cast na tome.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 U svakom slucaju Kezman je uradio vise od Stankovica tako da... Onaj alex je do jaja odigrao.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Dorbo su odigrali nashi u prvom kolu. Dushko je asistirao,kao i Djordjevic.Danko je dao gol,a Kezman je pruzio solidnu igru. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 kako igra Fener jebote odrzali su lekciju Interu c c c jebote odusevili me Turci Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 barsa mnogo dobro igra... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Rendzers - Shtutgart 2:1 , shta sam ja radio? Igrao iz xa u keca,samo shto sam jebiga puk'o na mrtvi Manchester :) Ali kad sam znao da ce neko da me quotuje;)) Ja sam pukao na mancester 3+ i Inter 2 eh Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) Barsa igra nikad gore. Rajkard nikad nece znati da sklopi normalnu postavi i taktiku. Lion se raspao nije onaj isti od proslih godina pa je zato bilo 3-0 ... Edited September 20, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Rangers... boze... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Barsa igra nikad gore. Rajkard nikad nece znati da sklopi normalnu postavi i taktiku. Lion se raspao nije onaj isti od proslih godina pa je zato bilo 3-0 ... drago mi je da je bar neko realan..ovako ljudi pomisle `a zgazili su ih 3-0 karanje` ne igra barsa dobro nego je lion jadan ekstra..a rendzers moze slobodno da se nada prolazu u sledece kolo..vise nema iznenadjenja..kad turci onako igraju,kad mrtvi marsej nekog pobedi,kad rosenborg igra x sa celzijem..a u kurac sve.. ali highlight svega - odbranu sampiona nemacke stutgarta kod prvog gola prosetao Adam..desni bek prosecne skotske ekipe..pakao.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 rangers... ALI RANGERS OPET BRE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Rendzers bije,vi kako hocete :) Inache danas se Nemanji bash dosta pevalo na tekmi :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 da mi je neko rekao da ce Rendzers za 6 tekmi skupiti 6 bodova,nasmejao bi mu se u facu a oni odoshe u osminu finala gg no re jebote i ne mogu da verujem da se opet Mancester provukao dokle vise Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 da mi je neko rekao da ce Rendzers za 6 tekmi skupiti 6 bodova,nasmejao bi mu se u facu Za dve mislish? i ne mogu da verujem da se opet Mancester provukao dokle vise Uopshte se nije provukao,ljudi su igrali totalno taktichki i odradili posao Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 Lyon - Rangers 0-3 Stuttgart - Barcelona 0-2 Man. United - Roma 1-0 Dynamo Kyiv - Sporting 1-2 CSKA Moskva - Fenerbahçe 2-2 Internazionale - PSV 2-0 Steaua - Arsenal 0-1 Sevilla - Slavia 4-2 veliko iznenadjenje u francuskoj!!! ne verujem da je iko ocekivao da ce rendzeri dobiti lion, koji ove sezone nikako da nadje igru koja ih je krasila prethodnih par sezona. nastavlja se tradicija klubova koji izbace zvezdu u 3. kolu kvalifikacija da odlicno igraju lsh... mozemo ocekivati MINIMUM cetvrt finale za glazgovlljane :)) sve ostalo je u sustini realno, mozda je blago iznenadjenje pobeda sportinga u kijevu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Za dve mislish? Uopshte se nije provukao,ljudi su igrali totalno taktichki i odradili posao da si video statistiku znao bi da su se provukli, manje shuteva u okvir i van, i slicno..usrani manchester Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 its 7th 1-0 victory this season for manchester united... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 ne dirajte mi Manchester...jes' da su imali srece na kraju,ali jesu strpljivo odigrali,sacekali svoju sansu,i to je to... @savke gruja je mislio da nikad ne bi rekao da moze iz 6 tekmi da skupi 6 bodova a kamoli iz 2 tekme... ako sam dobro razumeo... :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 mendzi, nacrtaj slichicu savketu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 @lesko dobro si shvatio :) @savke koje crne taktike,svinjska faca ga da iz okreta,a vamo Toti sa 5 m prebaci gol,Perota shut u praznu mrezhu vrati na centarshut a Espositov shut olize stativu...Mancester za 90min nije imao 100% sansu(u stvari nek bude 100% sansa onaj Runijev volej),sem nekih suteva iz daljine i one Nanijeve precke koju ni on nije hteo tamo da posalje... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 ne samo sto ga je dao iz okreta nego mi se ucinilo da nije potkacio loptu kako je zeleo, a ono ispao savrsen sut :PpP Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 jel ima neko neke tipove za veceras ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Potkacio je on kako je zeleo, dosta je on takvih golova dao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 mendzi, nacrtaj slichicu savketu :))) ne, ne, ne, to ja crtam samo za tebe :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Nekako mi se Zigitj uopshte ne uklapa u koncepciju igre Valensije,vidi se da su naglo promenili stil kada je on ushao,a ti dugi,visoki pasevi im nisu ishli bash najbolje(bar ne vecheras). Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts