Jump to content

Champions League 07/08

manager

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Neubedljiva Mancha i ridjobradi Skols evrogolom ih posalje u finale.Da mu istovare sleper lopti ne bi opet tako pogodio.Ali u principu zasluzeno su u finalu,igrali su konstantno celu sezonu.

Sto se tice drugog polufinala,mnogo mi je drago,Rafa je postavio taktiku ravnu Kosanu,Celzi je trebao da zavrsi posao jos u 90,ali lucidnost jeshe i surovost Toresa su odradile svoje.

A sto se tice Risea,nije igrao kao da ga ne zanima tekma,nego se uplasio kao picka,to je to.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja bash mislim obrnuto, burzujska ekipa koja je ulozila pola milijarde eura i josh ligu shampiona ne moze da ostvoji, po meni to je shabanski ...

mada opet, ja mislim jedno, ti drugo, nema sredine [:D]

Edited by suba

EAT MY SHORTS

zato shto jesu, pogledaj samo kako su odigrali ove zadnje 3 tekme (2 sa barsom i sa chelzijem), i sve ti je jasno

zaboravio si i Blekburn gde su se izvukli u poslednjim minutima :)

u mirin brah?

u mad? come at me bro!

Ko se izvukao? Pa Blekburn je 3 puta sa gol linije spasavao... Inace Manchester je citave sezone igrao fantasticno, pao je u poslednje 3-4 utakmice. Pogledajte mu samo gol razliku...

ok pogresno sam se izrazio kad sam rekao "izvukao", ali njihova igra protiv Blekburna nije bila na nivou. Da, imali su vise sansi i vise lopti u svom posedu ali to je zato sto se Belakburn zatvorio i prepustio njima inivijativu jer je cuvao rezultat i sam Fergusaon je rekao posle tekme da je zadovoljan bodom...

u mirin brah?

u mad? come at me bro!

nema mancester s ovakvom igrom sta da trazi u finalu....

Lupio si glupost realno, kao i svi likovi koji tvrde da je mancester los a to svoje misljenje baziraju na tome kako su odigrali protiv barse. Jednostavno igrali su za prolaz, i to im je uspelo, gg. Sad u finalu mislim da ce biti druga prica skroz.

• 3 weeks later...