Kal1mero Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 shto mrtvi, pa najvishe su pokazali od sva 4 uchesnika polufinala, nadam se da ce da izgaze odvratni manchester u finalu JEZIK PREGRIZO!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 go blues \o/ napokon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 go blues \o/ napokon. realno bilo je i vreme :] Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 I to u Moskvi finale, Roman se topi od srece :D Ali ja ipak navijam za Mancester :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Neubedljiva Mancha i ridjobradi Skols evrogolom ih posalje u finale.Da mu istovare sleper lopti ne bi opet tako pogodio.Ali u principu zasluzeno su u finalu,igrali su konstantno celu sezonu. Sto se tice drugog polufinala,mnogo mi je drago,Rafa je postavio taktiku ravnu Kosanu,Celzi je trebao da zavrsi posao jos u 90,ali lucidnost jeshe i surovost Toresa su odradile svoje. A sto se tice Risea,nije igrao kao da ga ne zanima tekma,nego se uplasio kao picka,to je to. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 shto mrtvi, pa najvishe su pokazali od sva 4 uchesnika polufinala, nadam se da ce da izgaze odvratni manchester u finalu mrtvi? a shto odvaratni ? Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 zato shto jesu, pogledaj samo kako su odigrali ove zadnje 3 tekme (2 sa barsom i sa chelzijem), i sve ti je jasno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) ja bash mislim obrnuto, burzujska ekipa koja je ulozila pola milijarde eura i josh ligu shampiona ne moze da ostvoji, po meni to je shabanski ... mada opet, ja mislim jedno, ti drugo, nema sredine Edited May 3, 2008 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 zato shto jesu, pogledaj samo kako su odigrali ove zadnje 3 tekme (2 sa barsom i sa chelzijem), i sve ti je jasno zaboravio si i Blekburn gde su se izvukli u poslednjim minutima :) Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ja mislim da se niko nije izvukao, sve se dogadja sa razlogom, mogli su da daju 5 golova u poslednjih 20 minuta... ako si uopshte gledao ukakmicu... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ko se izvukao? Pa Blekburn je 3 puta sa gol linije spasavao... Inace Manchester je citave sezone igrao fantasticno, pao je u poslednje 3-4 utakmice. Pogledajte mu samo gol razliku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 nema mancester s ovakvom igrom sta da trazi u finalu.... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ko se izvukao? Pa Blekburn je 3 puta sa gol linije spasavao... Inace Manchester je citave sezone igrao fantasticno, pao je u poslednje 3-4 utakmice. Pogledajte mu samo gol razliku... ok pogresno sam se izrazio kad sam rekao "izvukao", ali njihova igra protiv Blekburna nije bila na nivou. Da, imali su vise sansi i vise lopti u svom posedu ali to je zato sto se Belakburn zatvorio i prepustio njima inivijativu jer je cuvao rezultat i sam Fergusaon je rekao posle tekme da je zadovoljan bodom... Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 nema mancester s ovakvom igrom sta da trazi u finalu.... Lupio si glupost realno, kao i svi likovi koji tvrde da je mancester los a to svoje misljenje baziraju na tome kako su odigrali protiv barse. Jednostavno igrali su za prolaz, i to im je uspelo, gg. Sad u finalu mislim da ce biti druga prica skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) ^nije samo to kako je igrao protiv barse nego kako igra predhodni 4-5 utakmica nekazem ja da su oni loshi.... eo danas su pobedili 4-1.. Edited May 3, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ne kazes da su losi a kazes da nemaju sta da traze u finalu, oooooooo-Kej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 jednostvano, igra se na rezultat, rezultati govore a ne ko je imao vishe shuteva, posed i sl ... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 prognoze? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Drogba odigra utakmicu zivota, celzi dobija 2:1! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 2:0 za mancester, prvi negde sredinom meca, drugi u poslednjim minutima iz kontre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Navijacu za Celzi,ali mislim da ce Mancha da uzme. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 go blues! 2:0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 mali broj golova, mozda i jedan odluci.. verovatno cu staviti pare na celzi.. al ae, konacan rezultat 0-1, balak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 navijam za chelzi, mrtvi manchester Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 ajmo bre man !!! celzi bre smrdljiv klub,ne podnosim ga... A Kalu je izjavio kako je Nemanja najveca rupetina...videcemo i to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts