PeNiCiLLinE Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Vec nedelju dana svaki dan refresh na klanrur josh uvek stoji onaj pomija hacker ^^ niko nishta da post-uje, neke lovachke priche neshto... Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ovaj.... da, koliko uopste clanova foruma ima original CnC 3, pa da imaju nesto da kazu u vezi njega.... verovatno malo. Najvaznije je da nasi ljudi uglavnom imaju WoW: Burning Crusade i da halavom Blizzard-u placaju 13e mesecno (ne bi me cudilo da i za Stracraft 2, da bi uopste usli u igru, morali da placamo mesecnu pretplatu) i onda potpuno raspuste mozak, nadju neku livadu i tormentuju nekog sirotog creep-a (svaka cast onima koji u WoW-u mogu da se zadrze samo par sati dnevno i da im pretplata za to ne bude skupa). Za ove koji igraju CnC 3, a ne mogu da se sete o cemu bi pisali ovde, evo par tema: - omiljena "rasa" - omiljena taktika - taktike koje vas nerviraju - bug-ovi koji vas nerviraju - neupotrebljive jedinice - neupotrebljivi support-ovi - Ispravke koje biste voleli za sledeci patch - sta biste voleli u ekspanziji... Evo ja cu prvi da odgovorim na neke od ovih teza: Volim Nod. Brzi su i odgovaraju mom stilu igre. Fire Hazard postize najveci broj pobeda (na ladder-u) u jedinici vremena. Nervira me spam-ovanje Pitbull-ova i Seeker-a. Nod-ov Cloaking Field (support) trosi i do 6000 umesto 3000 dinara i zato je prakticno neupotrebljiv. Cemu sluzi GDI Orca Strike (support)? Sledece ispravke bih uneo u sledeci patch: - blago nerf-ovanje Pitbull-ova: 10-15% sporiji i/ili povecanje cene i build-time-a za 10% - povecanje damage-a Scorpion Tank-ova za do 10% - malo veca pokretljivost Avatar-a, kao i mogucnost da pucaju dok se krecu (ne bi bilo los efekat potpunag zavrtanja u "kukovima"). Citao sam na EA forumima... jedan covek je dao dobru ideju da bi Avatar-i, kada zrtvuju prijateljsku jedinicu, mogli da vrate deo cene te jedinice. - Ja bih vratio control-area "malim zgradama", s' tim sto bi u njihovom range-u mogle da se grade samo "velike" zgrade. Time bi i dalje bio sprecen base-crawling, ali bi i igraci mogli da sprece eventualno gubljenje ekspanzije pod napadom, gradeci elektrane kod ekspanzije (ekspanzije su sada uglavnom samo rafinerije). - Sonic Emitter je bolestan. Manja steta i/ili veca cena i build-time - Obelisk of Light treba da je ultimate stek kao i u prethodnim CnC-ovima, naravno skuplji nego sad - mnogi ljudi zale za zidovima... sto da ne - Kod Scrin-a sve vidi nevidljive jedinice... to treba malo prorediti... - neki efekti koji bas upadaju u oci: harvester kada pase plavi Tiberium ima zelene efekte i kada je unisen, ispusti zeleni tiberium. - Visceroid-e ("zvake") treba pojacati, da prave neku pretnju. Takodje, oni treba da se spawn-uju kada pesadija umre na Tiberium-u. Treba dodati jos neke Tiberium-zivuljke... - plavi Tiberium treba da je eksplozivan, zajedno sa harvesterima koji ga nose. - Ion Storm mi je imao bolji efekat u Tiberian Sun-u. Ja bih ga bas takvog preneo u CnC 3, a ne onakvog ljubicastog, kao sto ga Scrin ima... toliko za sad... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 (edited) ovim patchom igra je dobila i na tezini i na balansu ali ima jos dosta toga da se uradi, pogotovo vezano za nod koji trenutno nema neke sanse vs druge dve rase... sto se scrin vs nod matchupa tice zajeban jer je scrin naprosto prejak u late game i tesko da od 10+ tripoda sa onim war shipovima u pozadini moze iko ista da uradi... mamuti jesu najefikasniji tu ali opet oni su bar 3 puta sporiji od tripoda (tako mi se cini) a i imaju manji range i ja stvarno ne znam sta da radim... tu je mama jedino ako ga raidujem u pocetku kao manijak, poskidam mu tech center itd al opet tu malo zajebes i dobice te svaki jaci skrin. par puta sam cak i bas odlicno odradio raid ubio mu dosta harvestera i skinuo tech center bez da izgubim mnogo pitbulova al opet nije vredelo... one riblje kosti su preterana odbrana, skrin ima i growth akcelerator tako da mu retko i nestane resursa... tako da scrin je trenutno poprilicno OP koliko ja vidim. btw desi ti opet si nestao ^^ aj svrati da pikamo malo Edited June 29, 2007 by LavIsInTheAiR Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Death egg ... sta je bilo , blizzard ti ubio dete ? Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Death egg ... sta je bilo , blizzard ti ubio dete ? Ubio mi je celo proslo leto... Nista specijalno nemam protiv Blizzard-a, oni su za mene samo jedna prosecna kompanija za proizvodnju sablona (i po koje igre). Videli su da im ljudi daju novce i ne zale se, nego ja te ljude ne razumem koji su od pojavljivanja WoW-a dali jedan solidan komp, radeci sledece: - gle, vuk! zdrsh... zdrsh... zdrsh... ubio si vuka (1/10xxx) dobio si xx XPa vuk je ispustio jabuku, pantalone, 6 dinara, i par zuba - gle, jos jedan vuk! zdrsh... zdrsh... zdrsh... posle par dana... zdrsh... zdrsh... zdrsh... ubio si vuka (10xxx/10xxx) dobio si xx XPa vuk je ispustio krusku, tumor i 3 dinara (ovaj put cak nije ni zube ispustio) Dobio si level! - gle, za nijansu tvrdji vuk! zdrsh... zdrsh... zdrsh... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ja i zaboravio da igram cnc, a i prodajem ga, osh ga neko kupi ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 budalo vidish da ga netjesh prodati bolje ti zaigraj to ti je moja preporuka ovako kao prijatelj ;) deathegg je skroz upravu WoW je totalno repetitivna igra bez nekog odredjenog cilja koja ne znam kako zabavlja toliku masu i uzima kes, dok ti za RTS bar treba mozga i malo razmisljanja, refleksa i brzine ako nista drugo. Najjace mi je kad se ovi 30+ god u kumu dovikuju otvaraj mi portal i tako to... Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ko hoće da koristi mozak, taj nek se bavi naukom ili programiranjem. Igre su za opuštanje i zajebanciju. Ko ih shvata preozbiljno, ili nema život ili traći talenat/mozak na pogrešne stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ko hoće da koristi mozak, taj nek se bavi naukom ili programiranjem. Igre su za opuštanje i zajebanciju. Ko ih shvata preozbiljno, ili nema život ili traći talenat/mozak na pogrešne stvari. Reci to DauT-u Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Najjace mi je kad se ovi 30+ god u kumu dovikuju otvaraj mi portal i tako to... , jebeni kum, najvece utociste novosadskih nolajfera posle trga sa metalcima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 1.07 "changelog" The cities of Nod will rise! Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts