RyXXed Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Bio sam svugde, ali nigde ne mogu da nadjem ekspanzije za NWN 1, osim u onom Forgotten Realms Deluxe Edition koji je 3600 dinara. Ako neko moze da mi da upustva gde u Beogradu imaju obe ekspanzije za NWN ili Diamond Edition bio bih mu zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Imam ja, ako te ne mrzi da dolaziš na nbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyXXed Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Ja bih radije da nabavim svoju kopiju, sto zbog multiplayera, sto zbog cinjenice da obozavam NWN ;) .Ali hvala na ponudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ja razumeh da ryxxed trazi original? da? ne? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyXXed Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 razumeo si dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 E onda nek ti je sa srećom, s obzirom da je Extreme zadnji put to uvezao pre jedno godinu ipo ili jače, i to samo prvu ekspanziju. Od tad sam ih cimao više puta, i ništa. Tako da ili da uzimaš Forgotten Realms pack, ili da naručuješ preko neta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts